Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Στέλνει μυνηματα στο viber.. κορίτσι αυτό είναι απαράδεκτο... έγινε μπλοκ... τι είναι αυτό τώρα... έλεος...
Προφανώς. Ακριβώς αυτό...Αράξτε λίγο μάγκες, η Αριάδνη είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, τουλάχιστον όσο την έχω δει εγώ. Ναι οκ κάποια ελαττώματα τα έχει, όπως το ότι καθυστερεί, αλλά σε γενικές γραμμές είναι εξαιρετική, ειδικά στα χρήματα της.
Καλημέρα είμαι διαθεσιμη ωσ τισ 5 το πρωίΑυριο δευτερα μεχρι τι ωρα τερα μεχρι τι ωρα δουλευεις;;;;
Αυτό που αναφέρεται από τον συναγωνιστή είναι πολύ σοβαρό .Την εχω συναντησει κ εγω αλλα δεν εγραψα κριτικη γιατι δεν ειχα να προσθεσω κατι καινουργιο, με εστησε κ εμενα για πανω απο μια ωρα.
Ο λογος ομως που δεν θα την ξαναδω κ μπλοκαρα μνμ κ κλησεις της ειναι οτι ενω της ειχα ξεκαθαρισει οτι εχω προβλημα κ δεν θελω να με ενοχλησει αυτη, ενα βραδυ μου ηρθε μνμ με καλησπερα.
Ειμαι τυχερος που ειχε κοιμηθει η γυναικα μου. Μαυρο απο εμενα λοιπον, οσοι παντρεμενοι δεν θελετε να εχετε προβλημα καλυτερα μην μπλεξετε, για να μην πω κατι πιο βαρυ για την κοπελα θα πω οτι ειναι απλα επιπολαιη κ αναξιοπιστη.
To πρωί τι ώρα ξεκινάς?Καλημέρα είμαι διαθεσιμη ωσ τισ 5 το πρωί
Κατα τισ 9To πρωί τι ώρα ξεκινάς?
Και κορίτσι μου γλυκό, πότε ξεκουράζεσαι????Κατα τισ 9
Φιλε δεν τα γραφουμε για εκεινη ΛΑΘΟΣ κανεις για εμας το γραφουμε , οσο αυτη εχει του μουνιου της το χαβα τοσο κακο του μουνιου της και της τσεπης της χανοντας πελατες με καθυστερησεις απο 45λεπτα μεχρι 1 ωρα , και εαν δεν πιστευεις διαβασε πιο πισω να δεις ( εγω ειμαι παθων 55λεπτων την 1φορα και 45την 2ερη την3 εφυγα στα 32λεπτα) δικαιολογιες οσες θες χρονο να εχεις να ακους παραμυθια !!!!!Εμένα πάλι μου λέει κατι για την κοπέλα, το γεγονός πως δεν απαντά σε ότι της γράφετε εδω. Μάλλον σας γράφει και εκεινη......
+ 50 !!!!το κωλαρακι παιρνεται?
Αυτο το μουνι σερνει το καραβι παντα με καθυστερηση που καποια στιγμη θα βουλιαξει , μουνι -καραβι !!!!Παντα θα εχει δουλεια,απο την αρχη της στηνει αβερτα κουβερτα,αλλα δουλευει φουλ,και δεν θα αλλαξει ταχτικη γιατι γνωριζει οτι το μουνι της σερνει τα καραβια.
...ουτε εγω τον χαρηκα, αλλα απ'οτι βλεπω κ μαθαινω το εχει βαλει στο προγραμμα πλεον!Δινει κολο η @Ariadnaki ?
Αν δινει οκ.. σε εμενα δεν εχει δωσει .. για αυτο ρωταω..
Γιατι δεν ρωτας την ιδια , μην τα θες ολα στο πιατο .Δινει κολο η @Ariadnaki ?
Αν δινει οκ.. σε εμενα δεν εχει δωσει .. για αυτο ρωταω..
Την εχω συναντησει (οχι μονο μια φορα ) για αυτο ρωταω..Γιατι δεν ρωτας την ιδια , μην τα θες ολα στο πιατο .
Ρε φιλε γιατι εισαι τοσο θυμωμενος, σχεδον εξαλλος?Αυτο το μουνι σερνει το καραβι παντα με καθυστερηση που καποια στιγμη θα βουλιαξει , μουνι -καραβι !!!!
Η @Ariadnaki στο σεξ ειναι εξαιρετικη (μιλαω για μενα παντα) αλλα ειναι για GFE καταστασεις......ουτε εγω τον χαρηκα, αλλα απ'οτι βλεπω κ μαθαινω το εχει βαλει στο προγραμμα πλεον!
Οτι ποιο σωστο εχει γραφτει..Ρε φιλε γιατι εισαι τοσο θυμωμενος, σχεδον εξαλλος?
Ok, εχεις συγκεκριμενα παραπονα, τα οποια ολοι πανω κατω εχουμε αντιμετωπισει, αλλα τι νοημα εχουν ολες αυτες οι νουθεσιες?
Ολοι εχουμε μια εικονα στην οποία θα θελαμε να “καλουπωσουμε” την εκαστοτε Αριαδνη, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η πραγματικη Αριαδνη λειτουργει με τον τροπο που εχει επιλεξει.
Μην εχεις αυταπατες οτι θα ακουσει τις συμβουλες του οποιουδηποτε εδω μεσα, οποτε μην συγχύζεσαι ασκοπα.
εύκολα και γουστάρει!!το κωλαρακι παιρνετα
...μαγκα το ξερω, εχουμε βρεθει μερικες φορες με την μικρη. και σε εμενα ειχε αρνηθει!Η @Ariadnaki στο σεξ ειναι εξαιρετικη (μιλαω για μενα παντα) αλλα ειναι για GFE καταστασεις...
Οποτε αυτο με το πρωκτικο μου φαινεται περιεργο (συν οτι οπως εγραψα ποιο πανω της το εχω προτεινει και εχει αρνηθει)
Αν παλι ομως το εβαλε στο προγραμμα της τοτε οκ..