Spiros_73
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 17.875
- Πόντοι
- 3.506
Πλούσια λέξεων η ελληνική ερωτική γλώσσα οταν γράφουμε και ξενόγλωσσες λέξειςκανουν οι ρωσο-ουκρανες που θα γυρισουν
Κούκλα μου καλύτερα να κανεις ,1 ραντεβού λιγότερο την ημέρα και να είσαι όμως συνεπής σε όσους πας, παρά να αργείς σε όλα και μάλιστα κατά πολύ.Λυπάμαι πολύ κάνω ότι μπορώ!!
Να Σάι καλά σε ευχαριστώ πολύ!!Κούκλα μου καλύτερα να κανεις ,1 ραντεβού λιγότερο την ημέρα και να είσαι όμως συνεπής σε όσους πας, παρά να αργείς σε όλα και μάλιστα κατά πολύ.
Πέρασα υπέροχα μαζί σου, έγραψα και εδώ μέσα, θα τα ξαναπούμε σίγουρα, απλά αυτό με την ώρα, ΠΡΈΠΕΙ να το προσέξεις.
Σε όλα τα άλλα, είσαι σούπερ!
Τελικα δεν απαντηθηκε εαν εχει στο προγραμμα ( πρωκτικο - κωλο -σουφρα - κωλοτριπα - εδρα ) στα ελληνικα η (anal - back door -behind posterior ) στα αγγλικα , παρα μονο ερωτηματικα ???????? !!!!!!!!!!!Πλούσια λέξεων η ελληνική ερωτική γλώσσα οταν γράφουμε και ξενόγλωσσες λέξεις
Όχι έχει και μια τελεία και μια παύλα,όταν εχεισ πει κάτι εκατό φορεσ δλδ όταν λέω ότι αυτά απαντώνται σε μήνυμα και όχι στο νήμα μου....ευχαριστώ .σε ευχαριστώΤελικα δεν απαντηθηκε εαν εχει στο προγραμμα ( πρωκτικο - κωλο -σουφρα - κωλοτριπα - εδρα ) στα ελληνικα η (anal - back door -behind posterior ) στα αγγλικα , παρα μονο ερωτηματικα ???????? !!!!!!!!!!!
Καλή σου μέρα κούκλαΚαλημέρα!!!!!
Καλημέρα καλέ μουΚαλή σου μέρα κούκλα
Βέβαιωσ ευλογησοναναρτησατε περρισοτερες φωτος προς διαφωτσμον των πιστων
Εδώ για πολύ σκισιμο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα σασ!! Να υπενθυμίσω ότι είμαι διαθεσιμη ωσ τισ 5.30το πρωί
Για πολύ γλυψιμο θα έλεγα εγώ . Πατούσες μέχρι λαιμό & στόμα παντού.Εδώ για πολύ σκισιμο..
Καλή σου μέρα. Το ξέρω θα με βρίσουν όλοι αλλά γιατί πιστεύω ότι είναι η πιο σέξυ φωτο σου?Βροχερές καλημερεσσ
...καλημερα μικρη!Βροχερές καλημερεσσ
Baby γιατι παραβαινεις τους κανονες και βραχυκυκλωνεις το συστημα; Σε sex marketplace δημοσιευεις φωτογραφια μοδας;Βροχερές καλημερεσσ
Σπάει το κατεστημένο...Baby γιατι παραβαινεις τους κανονες και βραχυκυκλωνεις το συστημα; Σε sex marketplace δημοσιευεις φωτογραφια μοδας;
Και εγώ έτσι νοιωθω ;)Καλή σου μέρα. Το ξέρω θα με βρίσουν όλοι αλλά γιατί πιστεύω ότι είναι η πιο σέξυ φωτο σου?
Ειδικά σήμερα!!...καλημερα μικρη!
Υγ. να υποθεσω οτι "και σήμερα ωσ αργά" εεε?!?!?!
Είναι καλό να πρωτοτυπουμε ποτε ποτεBaby γιατι παραβαινεις τους κανονες και βραχυκυκλωνεις το συστημα; Σε sex marketplace δημοσιευεις φωτογραφια μοδας;