barkaroutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Παιδιά η Αργεντινή θέλει τρόπο και όχι κόπο. Ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχει η Αργεντινή λέγεται Ροζάριο. Το Ροζάριο είναι το Παρίσι της Νότιας Αμερικής. Σε αυτή την πολύ όμορφή πόλη οι ναυτικοί της Ελλάδας έχουν χτίσει σπίτια ολόκληρα. Για αυτό το λόγο υπάρχουν κάποια μαγαζιά τα οποία συχνάζουν ναυτικοί και ένα από αυτά απευθύνεται σε Έλληνες ναυτικούς. Εκεί αν βρεις ένα ταρίφα και του πεις θέλω να με πας στο Ελληνικό μαγαζί θα δείτε τις πιο όμορφες γυναίκες της Αργεντινής. Κάποιες από αυτές μιλάνε και Ελληνικά. Ω ναι μιλάνε και Ελληνικά... Μπορείτε λοιπόν να πάτε να πάρετε τη τέλεια γυναίκα και όχι μόνο να περάσετε το βράδυ σας, αλλά να πάτε μετά και ταξίδι στο buenos aires και να σας ξεναγήσει σε όλα τα μέρη. Μπορείτε να τη παντρευτείτε αν θέλετε κιόλας. Δεν θα σας πει όχι και αυτή θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Τι κερδίζετε με αυτή τη γυναίκα, δεν πρόκειται να σας κλέψουν ποτέ, δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς ποτέ, θα μάθετε τα μέρη που θα γυρίσετε και θα κάνετε γαμώ τις ζωές. Θα μου πεις από φράγκα τι γίνεται; Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερα φράγκα να κάνετε αυτό, από το να γυρνάτε αριστερά και δεξιά γαμόντας ξεπεσμένες κατηγορίες Δ εθνικής και όχι μόνο αυτό στη θέση σας θα της έλεγα να σου πω κάτι, έχω πχ 1000 ευρώ για 5 ημέρες αυτά είναι φρόντισε να περάσουμε με αυτά και θα τις τα έδινα στα χέρια. Αν σας γουστάρει και είστε καλοί μαζί της θα σας πει με 1000 ευρώ μπορούμε να περάσουμε 15 ημέρες. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Α! και μία παρατήρηση. Αν τυχόν γίνει ένα τέτοιο μπλέξιμο ούτε ξενοκοιτάς ούτε ξενογαμάς, σε έσφαξε είναι ικανή να σου πετάξει ξυραφάκι. Είναι ανόητο να πηγαίνει κάποιος Αργεντινή και να μην πηγαίνει στο Ροζάριο. Το Μπουένος Αιρες είναι ένα αρχίδι μπροστά του!