Έκανα ένα ταξιδάκι στην Παταγωνία και μιας και πέρασα από το Μπουένος Άϊρες είπα να μπω σε κανά μπουρδελάκι.
Πήγα λοιπόν νωρίς το απόγευμα στο Cielo Private που θεωρείται το καλύτερο. Ιδού λοιπόν οι εντυπώσεις:
Καταρχήν βρίσκεται σε καλή περιοχή, στην οδό Larrea αριθμός 1072. Αφού ανέβεις τη σκάλα και περάσεις τις πόρτες ασφαλείας σε υποδέχεται ένας καλοκάγαθος φουσκωτός που σε οδηγεί σ' ένα περιποιημένο σαλονάκι.
Κατόπιν κάνει την εμφάνιση της η τσατσά φορώντας ένα baby doll. :o
Στην αρχή νόμισα πως ήταν πουτανίτσα. Με χαιρέτησε και αφού με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής μου έτεινε το μάγουλο για να το κάνω μάκια.
Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό μου και αφού βεβαίως την ασπάστηκα, άρχισε να μου εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού.
Εδώ να σημειώσω οτι δεν σκαμπάζω από ισπανικά. Γνωρίζω καμμιά τρακοσαριά λέξεις και λίγες φράσεις. Επειδή όμως ήμουν και υποψιασμένος καθότι είχα ρίξει μια γρήγορη ματιά στο σχετικό thread του isg, δεν είχα πρόβλημα στην συνεννόηση.
Αφού βγήκε από το σαλόνι η τσατσά άρχισαν να έρχονται ένα ένα τα κορίτσια για να συστηθούν. Ήρθαν όλα κοντά μου για να τα φιλήσω, γεγονός που μου επέτρεψε να έχω μια πληρέστερη εικόνα.
Συνολικά ήταν γύρω στα 7-8 και θα έλεγα πως για τα γούστα μου ήταν όλες γαμήσιμες.
Μετά ξανάρθε η τσατσά, της είπα πως επιλέγω την Ximena και της έδωσα τα 400 πέσος για δράση μιας ώρας (1€=5,5 πεσος). Υπήρχε και η επιλογή της ακάποτης πίπας με μικρή επιβάρυνση αλλά αντιπαρήλθα την προσφορά καθώς προτιμώ το ασφαλές σεξ.
Στη συνέχεια ήρθε να με παραλάβει η κοπελίτσα για να με οδηγήσει στο δωμάτιο. Ο χώρος ήταν αρκετά καλός, μακράν καλύτερος από οποιοδήποτε ελληνικό στούντιο έχω επισκεφθεί.
Μέσα στο δωμάτιο η Χιμένα ήταν αρκετά θερμή και ξεκίνησε με φιλιά στο στόμα. Είχε διάθεση για γλωσσόφιλα αλλά είπαμε, είμαι οπαδός του ασφαλούς σεξ. Μετά το ντούζ αρχίσαμε να κυλιόμαστε στο κρεβάτι. Το μουνί το φύλαγε λίγο με το χέρι αλλά δεν είχα και καμμιά όρεξη να κάνω γλυφομούνι. Το γεγονός οτι ήταν όμορφη συν η στενή επαφή, με είχαν κάνει τούρμπο από την πρώτη στιγμή.
Στο κυρίως πιάτο τώρα, ήταν πρόθυμη να με ακολουθήσει σε όλες τις στάσεις, κουνιότανε καλά, δεν δυστροπούσε όταν έκανα διάλειμμα για να ηρεμήσω λίγο και να επανέλθω δριμύτερος. Προφανώς στάθηκα τυχερός με την επιλογή.
Όταν τελείωσα έμενε ακόμα πολύς χρόνος για ένα δεύτερο γύρο όμως δεν το επιδίωξα ούτε εκείνη άλλωστε μου το πρότεινε. Αντίθετα κούρνιασε πάνω μου και μείναμε έτσι ξαπλωμένοι σαν ερωτευμένο ζευγαράκι ακούγοντας την απαλή μουσική μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο για την λήξη του χρόνου.
Στη συνέχεια γρήγορο ντουζ και δρόμο με ένα αποχαιρετιστήριο φιλί.