iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
150 δεν ηταν? Επεσε η τιμη?
Τυπε στην υπογραφή της το γραφει. :S :S :S
Το καλυτερο σχόλιο - κριτική που έχω διαβάσει έως τώρα. Οκ, καταλάβαμε φιλε....τα είπες πολύ ωραία. Καλη συνέχεια! ;)Σωστός εισαι . 45 σελίδες αερολογίες οποτε θα . Η πίπα της ειναι οκ .............................................
.......................................................Καλο κοριτσι στην συμπεριφορά αλλα για πιο χαλαρές καταστάσεις . Μου αρέσουν τα πουτανακια οπως πχ θα θυμίσω στους παλιούς ηταν η Αριαννα το ρουμανακι που σε ξετιναζε !!! Η μικρή εδω δεν εχει καμια σχέση .
εσένα ρε σε αγαπάω...το ξερεις άλλωστε...Το δικό μου δεν σου αρέσει ε...ολο να με στεναχωρείς θέλεις..... :S
Σε ευχαριστω .. Το παν εδω ειναι η ειλικρινείς ενημέρωση και ας ειναι και υποκειμενική. Καλη συνεχειαΤο καλυτερο σχόλιο - κριτική που έχω διαβάσει έως τώρα. Οκ, καταλάβαμε φιλε....τα είπες πολύ ωραία. Καλη συνέχεια! ;)
Εχετε ωραια τριγωνα νομιζω!!! :-*Να λοιπον που δεν ειναι μουφα το μωρο.. κοπελια ανεβα και σαλονικα κανα τριημερο..θα φας καλα..
O ενας την καλεί θεσσαλονικη, ο αλλος Μυκονο. Καταλαβα. Αλλη μια κοπελα που θα την χασουμε πολυ συντομα γιατι καποιος θα την βαλει στο καφάσι.
Γιατι, ηταν λιγες οι περιπτωσεις που καποιες κοπελες τις εξαφανισαν καποιοι?Μην πιστευεις οτι διαβαζεις αλεξ!!
Το οτι σε αυτη την χωρα ειχαμε πλεονασμα φιδεμποριας φταιει οτι εχουμε τωρα ελλειμα οικονομικο!!!
Γιατι, ηταν λιγες οι περιπτωσεις που καποιες κοπελες τις εξαφανισαν καποιοι?
Νομίζω ο Άλεξ εννοεί εσκεμμένη εξαφάνιση..συμφωνώ κ επαυξάνω!!Αλλο τις εξαφανισαν εσκεμμενα αλλο κοψανε το αθλημα!!
Νομίζω ο Άλεξ εννοεί εσκεμμένη εξαφάνιση..συμφωνώ κ επαυξάνω!!
Εννοω τις καψουρευτηκαν και τις...απεσυραν απο την κυκλοφορια...Νομίζω ο Άλεξ εννοεί εσκεμμένη εξαφάνιση..συμφωνώ κ επαυξάνω!!