petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
Πότε θα παει διακοπές η Αρετή;
3 ενημερώσεις. Είναι και του κακού λύκου ]
σωστος δεν τη θυμομουν
3 ενημερώσεις. Είναι και του κακού λύκου ]
Με τα λεφτά μαςΦευγει τριημερα το κοριτσι.
Η συνάντηση προ ημερών στα γνωστά ξενοδοχεία... της πλατείας...Θα τα πω χύμα για να έχετε σωστή άποψη.
1. Άργησε 40 λεπτά.
2. Ήρθε με ένα άπλυτο μαλλί και μπήκε για μπάνιο και ήταν πάλι άπλυτο και μύρισε αλμύρα άρα ήταν θάλασσα όπως και μου είπε μετά.
3. Πρωτοβουλία μηδέν κλασικό κομοδίνο με βυζιά 2,5. (Μπορεί και ντουλάπα). Γύρο στο 1.70 με νορμαλ κιλά, κλασικό ελληνικό αχλαδιού κορμί Ελληνίδας (τρομάρα της)
4. Συμπεριφορά μικρού παιδιού άλλωστε φαίνεται στην ηλικία της.
5. Πρώτος γύρος πίπα άτεχνη τα μισά έφυγαν έξω ... δήθεν μπούκωσε από τα πολλά χύσια.
6. Μπάνιο ( πάλι το μαλλί άπλυτο) πρωτοβουλία μηδέν. Στήσιμο στα τέσσερα και τότε ήρθε η μπόχα από το μουνί της.... Την παρατάω μην κάνω εμετό μπαίνω για μπάνιο και λήξη του αγώνα στο 45λεπτο. Τι χρωστάω ρωτάω μου λέει 120 η ώρα χάχα γελάω τις τα δίνω και τέλος.
Μάγκες κανένας δεν είναι τέλειος αλλά όταν κάνεις αυτή την δουλειά πρέπει πρώτα από όλα να μην μας δουλεύουν τα παιδάκια... γιατί πολλά τα χλμ τα δικά μας σε αυτές τις δουλειές.
Βαρέθηκα τα κομοδίνα ή ντουλάπες ή ότι θέλετε πείτε, να πληρώνω και να έχω αυτά τα φαινόμενα ... από την στιγμή που είμαι κύριος αυτό ζητάω.
Δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας εγώ αυτήν την εμπειρία είχα και σας την είπα... φτάνει η μαλακία της κάθε μίας που θέλει να κάνει αρπαχτοί.
Το μόνο που μετάνιωσαν, που πήρα ποιο μπροστά το Γλυκό πιπινακι και δεν τις είπα να έρθει γιατί θα αργούσε και πήρα την Αρετή και έφαγα την φόλα!!!
Αυτά από εμένα ο καθένας ας κρίνει...
δυο ενημερωσεις. Χ το σκορ
Όλοι όσοι έχουμε δουλειά, με κάποιου άλλου τα λεφτά ζούμε και κανονίζουμε τριήμερα και διακοπές. Ακόμα και αυτοί που μας πληρώνουν.Με τα λεφτά μας
Στο νήμα της κοπέλας είναι και οι τρεις όλες κι όλες.Όλες οι κριτικές για την κοπελα είναι κάπου μαζεμένες? Γιατί δεν μπορώ να τις βρω
Καλημέρα! Μπροστινή φωτό δεν έχει σήμερα; :SΚαλημερα!!!
δυο ενημερωσεις. Χ το σκορ
Εεεε.......? Ειπαμε να ειμαστε ευγενικοι ρε φιλε..!!! Αλλα μην λεμε και μαλακιες.....!!! Χοντρολουδικο μαλλον ηθελες να πεις!!!Ζουμπουρλούδικο μου εσύ..........
νταξει ρε τυπε δεν τη λες και χοντρηΕεεε.......? Ειπαμε να ειμαστε ευγενικοι ρε φιλε..!!! Αλλα μην λεμε και μαλακιες.....!!! Χοντρολουδικο μαλλον ηθελες να πεις!!!
δηλαδη πρεπει να της βγαλουμε ενα προγραμμα διατροφης για συντηρηση? με αγαπη το λεω,χωρις διαθεση ειρωνιαςνταξει ρε τυπε δεν τη λες και χοντρη
κανονικη ειναι με ελαχιστα πιασιματακια
τη δεκαετια του 50 θα τη θεωρουσαν κοκκαλιαρα
ΥΓ: αρκει να μην αφεθει μεγαλωνοντας γιατι τοτε θα φακλανοποιηθει
νταξει ρε τυπε δεν τη λες και χοντρη
κανονικη ειναι με ελαχιστα πιασιματακια
τη δεκαετια του 50 θα τη θεωρουσαν κοκκαλιαρα
ΥΓ: αρκει να μην αφεθει μεγαλωνοντας γιατι τοτε θα φακλανοποιηθει
δηλαδη πρεπει να της βγαλουμε ενα προγραμμα διατροφης για συντηρηση? με αγαπη το λεω,χωρις διαθεση ειρωνιας
αμα τρωει οπως τρωει τωρα απλα κανει λιγο στεππερ και λιγο διαδρομο 2-3 φορες τη βδομαδα θα εχει σωματαρα ως τα 40δηλαδη πρεπει να της βγαλουμε ενα προγραμμα διατροφης για συντηρηση? με αγαπη το λεω,χωρις διαθεση ειρωνιας