artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
αρετη ο ντοπας θελει να τα κανετε φαση
φιλος φιλος η φιλος ;Πωπω παρατηριτικοτητα!!!! Φιλος μου
Μ αρεσει να γαμιεμαι και ειπα να κανω το χομπι μου επαγγελμα!!!Αρετή, πώς πήρες την απόφαση να βγεις στο κλαρι;
O πιο σιγουρος τροπος να σιχαθεις το χομπι σου είναι να το κανεις επαγκελμα... ;)Μ αρεσει να γαμιεμαι και ειπα να κανω το χομπι μου επαγγελμα!!!
Μ αρεσει να γαμιεμαι και ειπα να κανω το χομπι μου επαγγελμα!!!
Και δεν φοβάσαι να το μάθει ο περιγυρος;Μ αρεσει να γαμιεμαι και ειπα να κανω το χομπι μου επαγγελμα!!!
εσύ είσαι σίγουρος οτι τα γράφουν σε κοπελα???Ρε τι είναι αυτά που γράφετε στην κοπέλα!Αν την γουστάρετε πάρτε την αλλιώς πηγαίνετε σε κανένα άλλο thread...Ολες τις ρωτάτε γιατί έγιναν πουτάνες?Ισως για να γαμάτε/με κανένα καλό μουνί? Δεν το βλέπω όμως...Το έχετε ρίξει στην παρόλα!Ακου γιατί έγινε πουτάνα....Τι άλλο θα ακούσουμε σε ένα site με πουτάνες!
ξερεις κατι αγαπητε ??????εσύ είσαι σίγουρος οτι τα γράφουν σε κοπελα???
του γεωργού ή δουλεια στο αλώνι φαίνεται...ξερεις κατι αγαπητε ??????
του γεωργού ή δουλεια στο αλώνι φαίνεται...
εσύ είσαι σίγουρος οτι τα γράφουν σε κοπελα???
πηγες φιλε?Παιδια μην λεμε μαλακιες,19χρονων,Ελληνιδα σε αυτη την τιμη,νομιζω ειναι ευκαιρια,χωρις να θελω να προμοταρω την κοπελα,αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου!
οχι ακομα φιλε μου,αλλα ειναι η μονη επιλογη...πολυ συντομα θα την συναντησω,πηγες φιλε?
ε, αφού είναι ή μονη επιλογή....περιμένουμε και κριτική...μέχρι να ερθει αυτη ή ευλογημένη ωρα, ας λέμε και καμια μαλακια να περνά ή ωρα....όχι?οχι ακομα φιλε μου,αλλα ειναι η μονη επιλογη...πολυ συντομα θα την συναντησω,
γιατί τους χαλάς το όνειρο?εσύ είσαι σίγουρος οτι τα γράφουν σε κοπελα???
πειτε οτι θελετε,εγω την γνωμη μου ανεφερα,πρεπει να εχει κωλαρα το μωρο μαλακες....και να ειναι και πετρα...ε, αφού είναι ή μονη επιλογή....περιμένουμε και κριτική...μέχρι να ερθει αυτη ή ευλογημένη ωρα, ας λέμε και καμια μαλακια να περνά ή ωρα....όχι?
του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο,
δέκα φορές ειν' αδειανό και μια φορά γεμάτο...