timb0
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
πηγες να της κανεις και στο ειπε ή εκανες και στο πε;
Όχι,ίσα ίσα που της αρέσει πολυ, εγώ έχω την απορία αν αρεσεί σε όλες τελικά γιατί ως τώρα δν έχω συναντήσει καμια να μην...
πηγες να της κανεις και στο ειπε ή εκανες και στο πε;
Μπα δε μου'τυχε ποτέ αυτό.εμενα παλι οχι.....συνηθως καποιες κολλανε με το στοματικο σεξ και γουσταρουν και να χυσουν ετσι....αλλες ειναι παντελως αδιαφορες οποτε το προσπερνας και πας σε αγριο γαμησι και μονο.....
ε δεν τρελαινονται και ολοι οι αντρες με την καθε πιπα μην νομιζεις......θελει κι αυτη την τεχνικη τηςoπως γουστάρουμε κ εμείς το κλαρίνο .............κάνουν κέφι κ αυτές το πινέλο ..........
Σπαρταράνε σαν το ψάριαπο καύλα .....αμα εχεις την σωστή τεχνική..........
Αφ'ής στιγμής μιλάμε για το οτιδήποτε αρεστό ή μη πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως μιλάμε για αποδεκτή ποιότητα. Και να το λατρεύεις το στοματικό αν ο άλλος δεν το έχει δε θα σου αρέσει. Έτσι έχουμε αποφύγει άσκοπες τοποθετήσεις τύπου: και να μη τους αρέσει αν τους το κάνει ο θεός ή τους αρέσει αλλά άμα ο γλύφτης είναι σκράπα.. Αν και για μας ως πιο απλά ζώα νομίζω πως δεν υπάρχει άντρας που να μη του πει γυναίκα να του τον ρουφήξει και να της απαντήσει "είσαι καλή";ε δεν τρελαινονται και ολοι οι αντρες με την καθε πιπα μην νομιζεις......θελει κι αυτη την τεχνικη της
αμα η αλλη ειναι αγαρμπη και δαγκωνει καλυτερα να μην μου τον παρει καθολου πιπα......καπως ετσι πιθανως να σκεφτονται και καποιες γυναικες.....Αφ'ής στιγμής μιλάμε για το οτιδήποτε αρεστό ή μη πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως μιλάμε για αποδεκτή ποιότητα. Και να το λατρεύεις το στοματικό αν ο άλλος δεν το έχει δε θα σου αρέσει. Έτσι έχουμε αποφύγει άσκοπες τοποθετήσεις τύπου: και να μη τους αρέσει αν τους το κάνει ο θεός ή τους αρέσει αλλά άμα ο γλύφτης είναι σκράπα.. Αν και για μας ως πιο απλά ζώα νομίζω πως δεν υπάρχει άντρας που να μη του πει γυναίκα να του τον ρουφήξει και να της απαντήσει "είσαι καλή";
γιατι η σειρα ειναι στανταρ;Μην ακούτε τι σας λένε. Σε όλες αρέσει και σε συνδυασμό με παιχνίδι με τα δάχτυλα όλες έρχονται σε οργασμό. Αυτές που λένε όχι σκέφτονται ότι μετά θα έρθει η σειρά τους για στοματικό…
γιατι η σειρα ειναι στανταρ;
ε δεν τρελαινονται και ολοι οι αντρες με την καθε πιπα μην νομιζεις......θελει κι αυτη την τεχνικη της
http://[URL unfurl="true"]www.jesshatesyou.com/wp-content/uploads/2012/07/really_bad_teeth2.jpg[/img[/URL]]
αν σου παιρνει πιπα αυτη οτι τεχνικη και να χει.... :pipa2: :2funny:
[/quote]
...το κορίτσι του gl ....άκου ??? ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:
* φαντάζεστε να του ζητάει γλυφομούνι ? ...αμάν !!!!!! :D :D :D :banghead:
γιατι η σειρα ειναι στανταρ;
Είναι που το θέμα έχει τίτλο αν αρέσει το γλυφομούνι (όχι το χάλια γλυφομούνι)... τώρα σχετικά με πίπα προσωπικά αν ΔΕΝ δαγκώνει με ψιλοχαλάει.. Τεσπά η απάντηση ίσως βερίσκεται εδώ:αμα η αλλη ειναι αγαρμπη και δαγκωνει καλυτερα να μην μου τον παρει καθολου πιπα......καπως ετσι πιθανως να σκεφτονται και καποιες γυναικες.....
Αληθεια εχω περιεργεια γιατι μερικες δεν θελανε γλειφομουνι...