egelados
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 60
- Πόντοι
- 10
Χτες πήγα μια βόλτα το απόγευμα αρχικά από λέλας καραγιάννη για χριστίνα. Δυστηχώς είχε άδεια και ήταν η λόλα, αμφιταλαντεύτηκα αλλά δεν μπήκα, αλλά το κλου ήταν η τσατσά που με πήγε καροτσάκι μέχρι την είσοδο για να περάσω και μετά μου έκλεισε και την πόρτα με το σώμα της για να μη βγω. Τέλος πάντων κατάφερα και έφυγα, και η τσατσα άψογη δεν ειρωνεύτηκε, σε περιμένουμε όποτε θες ήταν η επωδός της. Πάω μετά φωκαίας που έχει 4 5 μαζεμένα μπουρδέλα και εκεί τα ίδια, όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό, αλλά όλοι και όλες οι τσατσα ένα παρακάλι και ένα γλύψιμο και καμμία δόση ειρωνίας όταν έφευγα όπως παληά. Πρόσφεραν κάποια από αυτά και φουλ υπηρεσίες (ακάποτο, cim, 69) που μου έκανε εντύπωση.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι έχουν αρχίσει και βαράνε μύγες τα μαγαζιά. Σε άλλη περίπτωση θα είχα μπει έτσι κι αλλοιώς σε κάποιο από τα μπουρδέλα. Τώρα επειδή δε μου έκανε κλικ κάποια από τις κοπέλες την έκανα για να απολαύσω την χούφτα μου και να ρίξω τα λίγα λεφτά μου σε κάποια από τις καμμιά 15αριά άλλες υποχρεώσεις που έχω.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι έχουν αρχίσει και βαράνε μύγες τα μαγαζιά. Σε άλλη περίπτωση θα είχα μπει έτσι κι αλλοιώς σε κάποιο από τα μπουρδέλα. Τώρα επειδή δε μου έκανε κλικ κάποια από τις κοπέλες την έκανα για να απολαύσω την χούφτα μου και να ρίξω τα λίγα λεφτά μου σε κάποια από τις καμμιά 15αριά άλλες υποχρεώσεις που έχω.