Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nick064

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα.
Όπως πέρναγα από πατησια σήμερα είδα δυο μαυρουλες η μια γαζέλα η άλλη έτσι και έτσι. Η γαζέλα με κοίταξε με ένα αρκετά πονηρό βλέμμα και αφού τις ακολούθησα με το αμαξι πιάσαμε κουβέντα σε μια στιγμή μου είπε ότι την λένε Τρέισι της έδωσα ένα χούφτωμα για γνωριμία μου έδωσε το τηλέφωνο της είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε της έδωσα άλλο ένα χούφτωμα για αποχερετισμο αυτή γέλασε ενώ η φίλη της νευρίασε και μετά έφυγα .
ΥΓ την κάλεσα μετά από λίγο και έχουμε πει να βγούμε αύριο το απόγευμα για ποτό. Τι λέτε να κάνω

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.109
Πόντοι
746
Μάγκες καλησπέρα.
Όπως πέρναγα από πατησια σήμερα είδα δυο μαυρουλες η μια γαζέλα η άλλη έτσι και έτσι. Η γαζέλα με κοίταξε με ένα αρκετά πονηρό βλέμμα και αφού τις ακολούθησα με το αμαξι πιάσαμε κουβέντα σε μια στιγμή μου είπε ότι την λένε Τρέισι της έδωσα ένα χούφτωμα για γνωριμία μου έδωσε το τηλέφωνο της είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε της έδωσα άλλο ένα χούφτωμα για αποχερετισμο αυτή γέλασε ενώ η φίλη της νευρίασε και μετά έφυγα .
ΥΓ την κάλεσα μετά από λίγο και έχουμε πει να βγούμε αύριο το απόγευμα για ποτό. Τι λέτε να κάνω

Τα μαυράκια δεν τα βγάζουμε για ποτό,τα γαμάμε στο πάρκο η τα μπουκώνουμε στο αυτοκίνητο.
Κανονίστε να τις κακομάθετε και μετά να ζητάνε και δώρα μαζί με το 20άρικο.

Nick064

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Τα μαυράκια δεν τα βγάζουμε για ποτό,τα γαμάμε στο πάρκο η τα μπουκώνουμε στο αυτοκίνητο.
Κανονίστε να τις κακομάθετε και μετά να ζητάνε και δώρα μαζί με το 20άρικο.
Δεν μου φάνηκε για επαγγελματίας απλά πρέπει να ήταν πολύ παιχνίδια

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.714
Πόντοι
3.506
Μάγκες
Να έχεις έτοιμη τη πούτσα σου για μπούκωμα από φουσκωτές αράπικες τσιμπουκοχειλάρες.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.109
Πόντοι
746
Δεν μου φάνηκε για επαγγελματίας απλά πρέπει να ήταν πολύ παιχνίδια

Δεν είναι καθόλου επαγγελματίας αν λέμε του στραβού το δίκιο.
Όταν την πεομπούκωνα την συγκεκριμένη στο ένα χέρι κρατούσε το κινητό μην και χάσει κανα πελάτη και στο άλλο τον μικρομεγάλο μου εαυτό που εκείνη την στιγμή είχε γίνει πέτρα και μέσα στα νεύρα παρόλο που της έλεγα ξανά και ξανά '' πιάστον καλά θα σου φύγει,βάλε και το άλλο χέρι θα γίνει ζημιά''
Για το δεκάρικο η Τρέισι 10με τόνο,μέχρι εκεί.

Nick064

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Δεν είναι καθόλου επαγγελματίας αν λέμε του στραβού το δίκιο.
Όταν την πεομπούκωνα την συγκεκριμένη στο ένα χέρι κρατούσε το κινητό μην και χάσει κανα πελάτη και στο άλλο τον μικρομεγάλο μου εαυτό που εκείνη την στιγμή είχε γίνει πέτρα και μέσα στα νεύρα παρόλο που της έλεγα ξανά και ξανά '' πιάστον καλά θα σου φύγει,βάλε και το άλλο χέρι θα γίνει ζημιά''
Για το δεκάρικο η Τρέισι 10με τόνο,μέχρι εκεί.
Άρα για την ίδια μιλάμε;;;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.109
Πόντοι
746
Άρα για την ίδια μιλάμε;;;

Εσύ τι λές να σε ερωτεύτηκε αστραπιαία και είπε να βγείτε για καφέ.
Χορηγό-γούς ψάχνει να μαζεύει γιούρο γιατί πίσω στην Γκάνα-Νιγηρία απο όπου είναι η οικογένεια περιμένει το έμβασμα.

Nick064

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Εσύ τι λές να σε ερωτεύτηκε αστραπιαία και είπε να βγείτε για καφέ.
Χορηγό-γούς ψάχνει να μαζεύει γιούρο γιατί πίσω στην Γκάνα-Νιγηρία απο όπου είναι η οικογένεια περιμένει το έμβασμα.
Καλά εννοείται το ξέρω αυτό γενικά ήταν καλή στην δουλειά της;;;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.978
Πόντοι
446
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.790
Πόντοι
1.431
Η Τάρα μου είχε πεί για μία ώρα αν θυμάμαι 100 ευρώ χοτέλι αλλά ξέρω ότι δεν τα αξίζει,παίζουν άλλα μοντέλα σε αυτές τις τιμές που κάνουν πιρουέτες με σώμα θάνατο με φάτσα αγγελική.
Η Τάρα για εμένα είναι για εκεί που βρίσκεται τώρα πεζοδρόμιο άντε και κανα ρδέλο Φύλης,μαζί με τα άλλα μαύρα κορίτσια στο 20άρικο-10άρικο.
Ταρα υπάρχουν εικόνες πουθενά; Ή γενικά από αυτές τις Πατ.. Επίσης δουλεύει καμία Μεταξουργείο ή Φυλής από αυτές;
(κλασικές Ναόμι/Μαρία Μπέκυ Έμμυ τις ξέρω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom