You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αραπάκια στην Πατησίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 999
- Εμφανίσεις 304K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
και τα 2,λεφτά να έχεις.καλησπέρα, πειδη δεν εχω παρακολουθήσει όλο το θέμα, υπαρχει καποια που πηδιεται; ή μονο πίπες χερακια;
δηλαδη κοστος για πηδημα; υπαρχει κανα ξενοδοχειακι; ή εκει στο αμαξι ΄΄η παρκακι;και τα 2,λεφτά να έχεις.
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
γίνονται τα παιχνιδια (ο,τι να είναι) χωρίς προφυλακτικά ή κάτι δεν έχω καταλάβει;
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
Τσεκάρετε ποιό πίσω τα έχουμε γράψει,
Χωρίς καπότα δεν κάνει καμία.
Χωρίς καπότα δεν κάνει καμία.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Ζαμπελίου.
Είσαι ματάκιας? Δεν νομίζω να θέλουν ματάκηδες οι αραπίνες εκτός και αν πληρώσεις και αν θέλει ο άλλος και αν και αν.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.434
- Πόντοι
- 446
Επιστροφή από νυχτερινή καταδρομική με δυνατό τσιμπούκι και γαμήσι με την Τάρα/Λίζα. Την έχετε ξεμουνιάσει μου φαίνεται γιατι την τελυταία φορά που τη γάμησα κατάφερα να μπω με ΤΡΟΜΕΡΗ δυσκολία ενώ σήμερα απλά γλίστρησα πανεύκολα στο μουνάκι της. Γαμήστε όμως όσο προλαβαίνεται γιατι δυστυχώς μου είπε οτι θα σταματήσει σύντομα......
Στη θέση τους επίσης η Νάνσυ και η Βίβιαν με σεξυ ροζ-πορτοκαλί κολαν κ οι δυο τους όσο πρόλαβα να τσεκάρω φεύγοντας.
Στη θέση τους επίσης η Νάνσυ και η Βίβιαν με σεξυ ροζ-πορτοκαλί κολαν κ οι δυο τους όσο πρόλαβα να τσεκάρω φεύγοντας.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
Άξιος άξιος.Επιστροφή από νυχτερινή καταδρομική με δυνατό τσιμπούκι και γαμήσι με την Τάρα/Λίζα. Την έχετε ξεμουνιάσει μου φαίνεται γιατι την τελυταία φορά που τη γάμησα κατάφερα να μπω με ΤΡΟΜΕΡΗ δυσκολία ενώ σήμερα απλά γλίστρησα πανεύκολα στο μουνάκι της. Γαμήστε όμως όσο προλαβαίνεται γιατι δυστυχώς μου είπε οτι θα σταματήσει σύντομα......
genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Κάποιες μέρες πρίν και έχοντας πεθυμίσει σοκολατάκι πέρασα από το πάρκο ψάχνοντας την Tracy την οποία είχα συναντήσει άλλη μια φορά.
Με θυμήθηκε της πρότεινα ξενοδοχείο τα συμφωνήσαμε και πήγαμε σε γνωστό ξενοδοχείο στην πλατεία Aμερικής, όλη η συνεννόηση ήταν στα αγγλικά. 'Ισως είναι θέμα γούστου αλλά μου αρέσει το χαμόγελό της, η καλή της διάθεση και το βραζιλιάνικο κωλαράκι της.
Στα του αγώνα:
Μπανάκι και ένα από τα καλύτερα bj που είχα εδώ και καιρό, ίσως και καλύτερο απο την Τάρα που έχει master.
Στα κυρίως όλες οι στάσεις στο κρεβάτι, στα όρθια, στην καρέκλα, ότι μου ερχόταν στο μυαλό, και τέλος λίγη κουβεντούλα.
Το κορίτσι μου έδωσε την εντύπωση ότι το ζεί, προσπαθεί να περάσεις καλά και μου βγάζει GFE κατάσταση.
Το μόνο αρνητικό(;) είναι ότι όλα γίνονται με προφύλαξη και δεν δέχεται πολλά φιλιά.
Η όλη κατάσταση διάρκεσε κάτι λιγότερο από ώρα και στο τέλος της ζήτησα το τηλέφωνό της το οποίο και μου έδωσε αν και δεν το περίμενα. Ισως επειδή με θυμόταν και από πρίν.
Συνοψίζοντας ήταν ένα πολύ καλό γαμ.σι με ένα γλυκό καυλιάρικο σοκολατάκι.
Να περνάτε καλά.
Με θυμήθηκε της πρότεινα ξενοδοχείο τα συμφωνήσαμε και πήγαμε σε γνωστό ξενοδοχείο στην πλατεία Aμερικής, όλη η συνεννόηση ήταν στα αγγλικά. 'Ισως είναι θέμα γούστου αλλά μου αρέσει το χαμόγελό της, η καλή της διάθεση και το βραζιλιάνικο κωλαράκι της.
Στα του αγώνα:
Μπανάκι και ένα από τα καλύτερα bj που είχα εδώ και καιρό, ίσως και καλύτερο απο την Τάρα που έχει master.
Στα κυρίως όλες οι στάσεις στο κρεβάτι, στα όρθια, στην καρέκλα, ότι μου ερχόταν στο μυαλό, και τέλος λίγη κουβεντούλα.
Το κορίτσι μου έδωσε την εντύπωση ότι το ζεί, προσπαθεί να περάσεις καλά και μου βγάζει GFE κατάσταση.
Το μόνο αρνητικό(;) είναι ότι όλα γίνονται με προφύλαξη και δεν δέχεται πολλά φιλιά.
Η όλη κατάσταση διάρκεσε κάτι λιγότερο από ώρα και στο τέλος της ζήτησα το τηλέφωνό της το οποίο και μου έδωσε αν και δεν το περίμενα. Ισως επειδή με θυμόταν και από πρίν.
Να περνάτε καλά.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
Κάποιες μέρες πρίν και έχοντας πεθυμίσει σοκολατάκι πέρασα από το πάρκο ψάχνοντας την Tracy την οποία είχα συναντήσει άλλη μια φορά.
Στα του αγώνα:
Να περνάτε καλά.
Πόσο πήγε το rodeo.
genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
80+ hotelΠόσο πήγε το rodeo.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.434
- Πόντοι
- 446
Παιδιά ένα 50ρικο δίνω κ στην Ταρα κ στη Νανσυ για χοτελ γιατί 80?!!! Βασικά δεν τις ρώτησα καν αυτό τους έδωσα κ δεν υπήρξε κανένα παράπονο
genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι large αλλά δεν κάνω παζάρια, αν γουστάρω τη φάση και τα έχω τα δίνω, επίσης θέλω το ραντεβού να πάει γύρω στην ώρα και βάλε...Παιδιά ένα 50ρικο δίνω κ στην Ταρα κ στη Νανσυ για χοτελ γιατί 80?!!! Βασικά δεν τις ρώτησα καν αυτό τους έδωσα κ δεν υπήρξε κανένα παράπονο
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.434
- Πόντοι
- 446
Πιο νωρις πηγαινε καλυτερα. Αν και σαββατο σημερα λογικα θα ειναι εκει. Παρε οποια σου αρεσει. Να μεινεις παραπονεμένος αποκλειεται θεωρώ.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
Παίζει αν πας 5.30 να έχουν φύγει.
Τράβα κατα τις 4 να είσαι μέσα.
Τράβα κατα τις 4 να είσαι μέσα.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
Θα έχουμε κανα κυνηγό στο σημείο σήμερα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις