Εχω περάσει εκατοντάδες φορές από το σποτ με τις μαύρες. Έχουν απομείνει δυο-τρεις, συνηθέστερα μόνο μία. Κοντούλα, ασχημούλα, δεν ξέρω όνομα. Σε κανένα άλλο σημείο του Κέντρου δεν βρίσκεις μαύρες, ή πλανόδιες πουτάνες γενικώς. Απορώ γιατί υπάρχει ακόμα το νήμα και τι γράφετε μέσα σ' αυτό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αραπάκια στην Πατησίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 999
- Εμφανίσεις 304K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 446
Πώς γίνεται ρε φίλε.... τί ωρες περνάς?? Εργάζεται στανταρ μια 4δα κορίτσια
Μπορεί να είναι και τέσσερις ρε φίλε, αλλά αν μόνο η μία θέλει όντως να δουλέψει και οι άλλες είναι βαριεστημένες, χοντρές, περίεργες τύπισσες που ζητάνε 20ευρα για να τους πιάσεις λίγο τον κώλο με την πίπα, τι να το κάνω;
Είμαστε σοβαροί;
Είμαστε σοβαροί;
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 446
Ρε φίλε ποιο 20ευρω.......κάθε φορά 10ευρο δίνω, σούπερ πιπα με καπότα φυσικά, ελευθερα πιασήματα (ειδικά η Λίζα/Τάρα σου στηνεται κιόλας με τούρλα το κωλαράκι ολόγυμνο να χουφτώσεις όσο γουστάρεις) . Τι να πω....
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Βγάλανε και οι Μαυρούλες γλώσσα που κάποτε το δίνανε για πέντε ευρώ χωρίς πλαστικοΜπορεί να είναι και τέσσερις ρε φίλε, αλλά αν μόνο η μία θέλει όντως να δουλέψει και οι άλλες είναι βαριεστημένες, χοντρές, περίεργες τύπισσες που ζητάνε 20ευρα για να τους πιάσεις λίγο τον κώλο με την πίπα, τι να το κάνω;
Είμαστε σοβαροί;
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Ο καθένας ότι γουστάρει και ότι αγαπά.
Δεν έχουμε εποχές Πασόκ και Μάκη Τσετσένογλου να ρίχνει Βιετνάμ και να σπάει μπιντέδες στην πίστα με τις βουλγάρες.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι 5 ξέμπαρκες μαύρες που το δίνουν για 10 και 20 ευρώ διότι βλέπω κάτι ebony darcy σήκωσε αμανέ και πελατεία και ζητάει 120άρι που μέχρι πρίν απο 2 χρονάκια ήθελε 80.
Αν ζητάτε εποχές Σωκράτους με 200 αραπίνες στο δρόμο να πάτε Άφρικα.
Δεν έχουμε εποχές Πασόκ και Μάκη Τσετσένογλου να ρίχνει Βιετνάμ και να σπάει μπιντέδες στην πίστα με τις βουλγάρες.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι 5 ξέμπαρκες μαύρες που το δίνουν για 10 και 20 ευρώ διότι βλέπω κάτι ebony darcy σήκωσε αμανέ και πελατεία και ζητάει 120άρι που μέχρι πρίν απο 2 χρονάκια ήθελε 80.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Γαζέλες έρχομαιιιιιιιιιιι
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.862
- Πόντοι
- 3.886
Εγώ π δεν είμαι πολύ μεγάλος θυμάμαι αυτές τις χρυσές εποχέςΟ καθένας ότι γουστάρει και ότι αγαπά.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Δυνατό πιστώνιασμα στο μαύρο και στενό μουνί της Τάρας.
Τούρλωσε την κωλάρα της και την γάμησα βάρβαρα σε δημόσια θέα στο γήπεδο του μπάσκετ.
Στο μισό μέτρο πίσω απο τους θάμνους 3 γυναίκες να μιλάνε και η Τάρα να παίζει βιολί με το καυλί μου.
Τούρλωσε την κωλάρα της και την γάμησα βάρβαρα σε δημόσια θέα στο γήπεδο του μπάσκετ.
Στο μισό μέτρο πίσω απο τους θάμνους 3 γυναίκες να μιλάνε και η Τάρα να παίζει βιολί με το καυλί μου.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 446
πωωω ρε φιλε κ γω μολις επεστρεψα από ωραίο αδειασμα στην Τάρα....τι ρούφηγμα...τρελάθηκα να της χαιδεύω το κωλαράκι της και το μουνί της οταν μου τουρλώθηκε. Αφήνω την Τάρα και παραλίγω καπάκια να μπω για δεύτερο γύρο με τη Νάνσυ, φόραγε το ροζ κολαν καυλωσα με το πού είδα το υπέροχο σφιχτό κωλαράκι της
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Την γίωσα την Νάνσυ.πωωω ρε φιλε κ γω μολις επεστρεψα από ωραίο αδειασμα στην Τάρα....τι ρούφηγμα...τρελάθηκα να της χαιδεύω το κωλαράκι της και το μουνί της οταν μου τουρλώθηκε. Αφήνω την Τάρα και παραλίγω καπάκια να μπω για δεύτερο γύρο με τη Νάνσυ, φόραγε το ροζ κολαν καυλωσα με το πού είδα το υπέροχο σφιχτό κωλαράκι της
Με το που με είδε μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς να ρωτήσει.
Της είπα να βγεί και στράβωσε.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 446
χαχαχα τα κανουν κατι τετοια οντως. Μου φαίνεται θα κοιτάξω να τις πάρω και τις δύο μαζι Τάρα και Νάνσυ με απίστευτα σφιχτά κωλαράκια και θεόστενα μουνάκια
Καλημέρα καλή Κυριακή. Πλανόδιες ή περιπλανώμενες?Εχω περάσει εκατοντάδες φορές από το σποτ με τις μαύρες. Έχουν απομείνει δυο-τρεις, συνηθέστερα μόνο μία. Κοντούλα, ασχημούλα, δεν ξέρω όνομα. Σε κανένα άλλο σημείο του Κέντρου δεν βρίσκεις μαύρες, ή πλανόδιες πουτάνες γενικώς. Απορώ γιατί υπάρχει ακόμα το νήμα και τι γράφετε μέσα σ' αυτό.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.001
- Πόντοι
- 9.297
Μόλις ήπια καφέ αλλά αναγουλιασα με τις ομορφιές που περιγράφεις...αν το διάβαζα το μεσημέρι θα έκανα εμετό για καμμία ώρα.Μάγκες ανακεφαλαίωση 5 γαζέλες μια χοντρούλα με σκίτσα ματια που πιατσαρει μονη κοντα στα λιντλ αλλα οχι κάθε μέρα και εχουμε τις 4 μια χοντρή με ράστα μια με αφανα Μάλι ομορφούλα την έχω πάρει δεν κάνει καλή πιπα , μετα μια με πολυ μεγάλα Χίλι και τεράστια βυζιά και την Βίβιαν μια μουναρα κανει καλη πιπα και κατεβάζει παντελόνι να πιάνεις Κόλο αυτα ταρα δεν εχω δει ολες λενε κατι αλλά όνομα Τρέισι βιβιαν κτλπ
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.432
- Πόντοι
- 201
Ποτε ειναι απο τη μια μερια στο στενακι της ζαμπελιου και ποτε στη γωνια του παρκου επι της πατησιων.Ζαμπελιου στο παρκακι μέσα λέτε η απεναντι του?Δηλ στο στενό μέσα?
Πολύ ενδιαφέρον.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ τυπε μου.Με έπιασες αδιάβαστο.Εγω νομίζα πως αν δεν είναι στο παρκακι...δεν είναι πουθενά.Ποτε ειναι απο τη μια μερια στο στενακι της ζαμπελιου και ποτε στη γωνια του παρκου επι της πατησιων.
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.432
- Πόντοι
- 201
Εκτος και αν οποτε περνας ειναι απασχολημενα τα κοριτσια που δε νομιζω ταυτοχρονα 3-4 να ειναι,ολο και καποια θα πετυχεις δε μπορει.Επισης μετα τις 11μιση 12 πηγαινε μεχρι χαραματα αν πηγαινεις απο τις 9-10 το βραδυ λογικο δεν εχουν παει ακομαΠοτε ειναι απο τη μια μερια στο στενακι της ζαμπελιου και ποτε στη γωνια του παρκου επι της πατησιων.
Είσαι αρχονταςςςς ευχαριστώ!Εκτος και αν οποτε περνας ειναι απασχολημενα τα κοριτσια που δε νομιζω ταυτοχρονα 3-4 να ειναι,ολο και καποια θα πετυχεις δε μπορει.Επισης μετα τις 11μιση 12 πηγαινε μεχρι χαραματα αν πηγαινεις απο τις 9-10 το βραδυ λογικο δεν εχουν παει ακομα
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.430
- Πόντοι
- 446
Παιδιά εγώ χθες την Τάρα/Λίζα την πέτυχα ψηλά ερχόμενη από ραντεβού και τη φόρτωσα αμάξι και με το που την άφησα αμέσως την πήρε άλλος συναγωνιστής....εχουν πολύ δουλειά οντως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις