Νέα

Αποτυχημένος Κωστάκης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supersafe2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευετε οτι θα γινει;

• κωστακης προεδρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • παπουλιας προεδρος

• κανενας απο τους δυο/αλλος

• παλι εκλογες απο την αρχη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο κωστακης <<πεθανε>>
ζητω ο πανικας ζορο
emoticon-zorro.gif

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ήξερε καλό πλέυ στέισον....
χωρις υπερβολη,ο χοντρομαλακας της βωστονης διεκδικει τον τιτλο του χειροτερου πρωθυπουργου της μεταπολιτευσης...
πραγματικα θλιβερος....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λετε να παιξει τελικα το σεναριο; :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μας δουλεευεις ρε τζιελ??
Εδω ο ανθρωπος παει σπρωχτος στο συνεδριο..
Θα θελει να μπλεξει με παρελασεις,υποδοχες αρχηγων ξενων κρατων,τελικους κυπελλου και τετοιες μαλακιες???
Αφηστε τον να ξεψυχησει με την ησυχια του...
αει στα διαλα πια....
με το ζορι να τον κρατησουμε... :boobies:

Επισκέπτης

Τι να ξεψυχήσει ρε??
Αυτός τό'χει ρίξει στο χαβαλέ και είναι στον πούτσο του λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες!
Τώρα αυτός είναι στα καλύτερά του,τρέχουν οι δελφίνοι κι αυτός έχει απλωθεί στην πολυθρόνα και τα ξύνει (και με το νόμο τώρα!)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι να ξεψυχήσει ρε??
Αυτός τό'χει ρίξει στο χαβαλέ και είναι στον πούτσο του λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες!
Τώρα αυτός είναι στα καλύτερά του,τρέχουν οι δελφίνοι κι αυτός έχει απλωθεί στην πολυθρόνα και τα ξύνει (και με το νόμο τώρα!)
Πολιτικα ενοουσα..
Αυτος περνα δευτερη νιοτη τωρα...
Ακουει και τις παπαρες του ψωμιαδη...Ειναι να μην λυθει στο γελιο?? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πολιτικα ενοουσα..
Ακουει και τις παπαρες του ψωμιαδη...Ειναι να μην λυθει στο γελιο?? :2funny: :2funny: :2funny:
καλα αυτος γελαγε και με αυτα που ελεγε και εκανε ο ιδιος απλα με τον πανικα το διασκεδαζει πιο πολυ γιατι θυμαται οταν ανεβενε σαλονικα και ετρεχε απο πισω του σαν το σκυλακι!!!!!

Επισκέπτης
Πολιτικα ενοουσα..

Έχει πάρει ένα στυλάκι αφασίας λες κι έχει πλακωθεί στα λεξοτανίλ!
Μέχρι που άρχισα να τον συμπαθώ ακόμα κι εγώ(ήμαρτον!).

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
παντως εχει μεγαλη πλακα αλλα και μεγαλο διλλημα ποιον να διαλεξουν αρχηγο :2funny:απο τη μια η κορη του αποστατη του 65 για να μην ξεχνιομαστε και να μην μιλαει η θεοδωρα για προδοτες απο την αλλη ο ο προδοτης που εριξε τον μητσοτακη λες και δεν θα επεφτε απο μονος του. και απο την αλλη ο μεγιστος πανικας ο γελωτοποιος ο τροβαδουρος ο ζορο ο ποδηλατης!!!διαλεχτε και παρτε :2funny: :2funny: :2funny:
Ύψιστη πολιτική πράξη δημοκρατίας.
Ενώ εσύ...

α)Νοοτροπία πολιτικής σήψης και συντηρητισμού
Δεν το κατάλαβα ... γιατί κάποιος πρέπει να μένει δεσμευμένος σε κάτι που πλέον δεν τον εκφράζει?
Ανεξάρτητους πολιτικούς θέλουμε ή πρόβατα?
Απάντηση: Προφανώς πρόβατα αλλά τότε γιατί γρινιάζουμε όταν κάνουν "ΜΠΕ"? ... αφού πρόβατα τους θέλαμε!!!

β) Νοοτροπία κοινωνικού επαρχιωτισμού
Γιατί θα πρέπει παιδιά να κατηγορούνται για τις "αμαρτίες" των γονιών τους?
Αυτό είναι προοδευτική πολιτική και κοινωνική παιδεία?
Δλδ. αν ο πατέρας μου ήταν κλέφτης μήπως είμαι και εγώ φαύλος?

Αν από την άλλη δεις τους Πασόκους ένα προς ένα δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτεροι...

Για μένα η Ντόρα είναι η πολιτικός του αύριο για την Ελλάδα ... γιατί για την Ευρώπη είναι ήδη η πολιτικός του σήμερα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ενώ εσύ...

Δεν το κατάλαβα ... γιατί κάποιος πρέπει να μένει δεσμευμένος σε κάτι που πλέον δεν τον εκφράζει?
Απάντηση: Προφανώς πρόβατα αλλά τότε γιατί γρινιάζουμε όταν κάνουν "ΜΠΕ"? ... αφού πρόβατα τους θέλαμε!!!

Αν από την άλλη δεις τους Πασόκους ένα προς ένα δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτεροι...

Για μένα η Ντόρα είναι η πολιτικός του αύριο για την Ελλάδα ... γιατί για την Ευρώπη είναι ήδη η πολιτικός του σήμερα!
εχεις προσβαση σε ναρκωτικες ουσιες απο εκει που γραφεις??

Επισκέπτης
Ενώ εσύ...

αυτα ολα που λες να τα πεις στους υποψηφιους της ΝΔ που ξεκατινιαζονται και ειδικα στην θεοδωρα που ειναι μετρ σε τετοια αλλωστε με τετοιο πατερα τη περιμενεις!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
To εχω ξαναπει...
Η εκμεταλλευση και σκυλευση του ονοματος ενος νεκρου ανθρωπου, για ιδιο πολιτικο συμφερον, φανερωνει τον αμοραλισμο της ντορουλας...μαλλον φταιει το DNA...

OP
OP
S

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτα ολα που λες να τα πεις στους υποψηφιους της ΝΔ που ξεκατινιαζονται και ειδικα στην θεοδωρα που ειναι μετρ σε τετοια αλλωστε με τετοιο πατερα τη περιμενεις!!
Προσοχή.... Ο τα πανθ' ορά

Συνημμένα

• mits edw eimai.JPG
    mits edw eimai.JPG
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 20

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μας δουλεευεις ρε τζιελ??
Εδω ο ανθρωπος παει σπρωχτος στο συνεδριο..
Θα θελει να μπλεξει με παρελασεις,υποδοχες αρχηγων ξενων κρατων,τελικους κυπελλου και τετοιες μαλακιες???
αει στα διαλα πια....
με το ζορι να τον κρατησουμε... :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα αυτος γελαγε και με αυτα που ελεγε και εκανε ο ιδιος απλα με τον πανικα το διασκεδαζει πιο πολυ γιατι θυμαται οταν ανεβενε σαλονικα και ετρεχε απο πισω του σαν το σκυλακι!!!!!
κατι για μανες ελεγε παλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μανα..μανα...που ναι η μανα; :think: :think: :think:
για οσους θυμουνται το παλιο σκηνικο....απειρου γελιου :rockon:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εχεις προσβαση σε ναρκωτικες ουσιες απο εκει που γραφεις??
Έχω-δεν έχω τι ρόλο παίζει?

Ο λόγος μου είναι συγκροτημένος.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με εσένα που είσαι σίγουρα κατεστραμμένο, πολύ πιθανό δε και καμμένο!!! :uglystupid:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν διαφέρουν σαν νοοτροπία σε τίποτα από την νοοτροπία ξεκατινιάσματος -και έλλειψης ουσίας- από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.
Τουλάχιστον αυτοί κατάφεραν να κρατήσουν το προσωπικό στοιχείο της αντιπαράθεσης σε πιο περιορισμένο βαθμό από ότι οι άλλοι.

Όσο για τον πατέρα τι σχέση έχει? Εμένα ο πατέρας μου είναι χριστιανός και εγώ άθεος, θα πρέπει να απολογούμαι για τα πιστεύω και τις κινήσεις του? Τι πολιτικά κοινωνικός επαρχιωτισμός είναι αυτός?

Αααα να μην ξεχάσουμε ... ο πατέρας της ήταν συνεργάτης των Γερμανών!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom