talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ήξερε καλό πλέυ στέισον....καλα ειπαμε αλλα οχι και τετοια καταντια το ψωμιαδη ρε πουστη μου ελεος!!!!!ενω ο κωστακης τοσα χρονια ηταν εξυπνος
ήξερε καλό πλέυ στέισον....καλα ειπαμε αλλα οχι και τετοια καταντια το ψωμιαδη ρε πουστη μου ελεος!!!!!ενω ο κωστακης τοσα χρονια ηταν εξυπνος
ήξερε καλό πλέυ στέισον....
χωρις υπερβολη,ο χοντρομαλακας της βωστονης διεκδικει τον τιτλο του χειροτερου πρωθυπουργου της μεταπολιτευσης...ήξερε καλό πλέυ στέισον....
Αφηστε τον να ξεψυχησει με την ησυχια του...
Πολιτικα ενοουσα..Τι να ξεψυχήσει ρε??
Αυτός τό'χει ρίξει στο χαβαλέ και είναι στον πούτσο του λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες!
Τώρα αυτός είναι στα καλύτερά του,τρέχουν οι δελφίνοι κι αυτός έχει απλωθεί στην πολυθρόνα και τα ξύνει (και με το νόμο τώρα!)
καλα αυτος γελαγε και με αυτα που ελεγε και εκανε ο ιδιος απλα με τον πανικα το διασκεδαζει πιο πολυ γιατι θυμαται οταν ανεβενε σαλονικα και ετρεχε απο πισω του σαν το σκυλακι!!!!!Πολιτικα ενοουσα..
Αυτος περνα δευτερη νιοτη τωρα...
Ακουει και τις παπαρες του ψωμιαδη...Ειναι να μην λυθει στο γελιο??
Πολιτικα ενοουσα..
Αυτος περνα δευτερη νιοτη τωρα...
Ακουει και τις παπαρες του ψωμιαδη...Ειναι να μην λυθει στο γελιο??
Ύψιστη πολιτική πράξη δημοκρατίας.παντως εχει μεγαλη πλακα αλλα και μεγαλο διλλημα ποιον να διαλεξουν αρχηγο απο τη μια η κορη του αποστατη του 65 για να μην ξεχνιομαστε και να μην μιλαει η θεοδωρα για προδοτες απο την αλλη ο ο προδοτης που εριξε τον μητσοτακη λες και δεν θα επεφτε απο μονος του. και απο την αλλη ο μεγιστος πανικας ο γελωτοποιος ο τροβαδουρος ο ζορο ο ποδηλατης!!!διαλεχτε και παρτε
εχεις προσβαση σε ναρκωτικες ουσιες απο εκει που γραφεις??Ύψιστη πολιτική πράξη δημοκρατίας.
Ενώ εσύ...
α)Νοοτροπία πολιτικής σήψης και συντηρητισμού
Δεν το κατάλαβα ... γιατί κάποιος πρέπει να μένει δεσμευμένος σε κάτι που πλέον δεν τον εκφράζει?
Ανεξάρτητους πολιτικούς θέλουμε ή πρόβατα?
Απάντηση: Προφανώς πρόβατα αλλά τότε γιατί γρινιάζουμε όταν κάνουν "ΜΠΕ"? ... αφού πρόβατα τους θέλαμε!!!
β) Νοοτροπία κοινωνικού επαρχιωτισμού
Γιατί θα πρέπει παιδιά να κατηγορούνται για τις "αμαρτίες" των γονιών τους?
Αυτό είναι προοδευτική πολιτική και κοινωνική παιδεία?
Δλδ. αν ο πατέρας μου ήταν κλέφτης μήπως είμαι και εγώ φαύλος?
Αν από την άλλη δεις τους Πασόκους ένα προς ένα δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτεροι...
Για μένα η Ντόρα είναι η πολιτικός του αύριο για την Ελλάδα ... γιατί για την Ευρώπη είναι ήδη η πολιτικός του σήμερα!
αυτα ολα που λες να τα πεις στους υποψηφιους της ΝΔ που ξεκατινιαζονται και ειδικα στην θεοδωρα που ειναι μετρ σε τετοια αλλωστε με τετοιο πατερα τη περιμενεις!!Ύψιστη πολιτική πράξη δημοκρατίας.
Ενώ εσύ...
α)Νοοτροπία πολιτικής σήψης και συντηρητισμού
Δεν το κατάλαβα ... γιατί κάποιος πρέπει να μένει δεσμευμένος σε κάτι που πλέον δεν τον εκφράζει?
Ανεξάρτητους πολιτικούς θέλουμε ή πρόβατα?
Απάντηση: Προφανώς πρόβατα αλλά τότε γιατί γρινιάζουμε όταν κάνουν "ΜΠΕ"? ... αφού πρόβατα τους θέλαμε!!!
β) Νοοτροπία κοινωνικού επαρχιωτισμού
Γιατί θα πρέπει παιδιά να κατηγορούνται για τις "αμαρτίες" των γονιών τους?
Αυτό είναι προοδευτική πολιτική και κοινωνική παιδεία?
Δλδ. αν ο πατέρας μου ήταν κλέφτης μήπως είμαι και εγώ φαύλος?
Αν από την άλλη δεις τους Πασόκους ένα προς ένα δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτεροι...
Για μένα η Ντόρα είναι η πολιτικός του αύριο για την Ελλάδα ... γιατί για την Ευρώπη είναι ήδη η πολιτικός του σήμερα!
εχεις προσβαση σε ναρκωτικες ουσιες απο εκει που γραφεις??
To εχω ξαναπει...Για μένα η Ντόρα είναι η πολιτικός του αύριο για την Ελλάδα ... γιατί για την Ευρώπη είναι ήδη η πολιτικός του σήμερα!
Προσοχή.... Ο τα πανθ' οράαυτα ολα που λες να τα πεις στους υποψηφιους της ΝΔ που ξεκατινιαζονται και ειδικα στην θεοδωρα που ειναι μετρ σε τετοια αλλωστε με τετοιο πατερα τη περιμενεις!!
Μας δουλεευεις ρε τζιελ??
Εδω ο ανθρωπος παει σπρωχτος στο συνεδριο..
Θα θελει να μπλεξει με παρελασεις,υποδοχες αρχηγων ξενων κρατων,τελικους κυπελλου και τετοιες μαλακιες???
Αφηστε τον να ξεψυχησει με την ησυχια του...
αει στα διαλα πια....
με το ζορι να τον κρατησουμε...
κατι για μανες ελεγε παλι....καλα αυτος γελαγε και με αυτα που ελεγε και εκανε ο ιδιος απλα με τον πανικα το διασκεδαζει πιο πολυ γιατι θυμαται οταν ανεβενε σαλονικα και ετρεχε απο πισω του σαν το σκυλακι!!!!!
Έχω-δεν έχω τι ρόλο παίζει?εχεις προσβαση σε ναρκωτικες ουσιες απο εκει που γραφεις??
Δεν διαφέρουν σαν νοοτροπία σε τίποτα από την νοοτροπία ξεκατινιάσματος -και έλλειψης ουσίας- από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.αυτα ολα που λες να τα πεις στους υποψηφιους της ΝΔ που ξεκατινιαζονται και ειδικα στην θεοδωρα που ειναι μετρ σε τετοια αλλωστε με τετοιο πατερα τη περιμενεις!!