Επισκέπτης
οχι εσυ απο οσο ξερω εισαι fatboyδηλαδή πως λέγονται ρε φίλε???? μην με πείς ότι είμαι golden boy...
οχι εσυ απο οσο ξερω εισαι fatboyδηλαδή πως λέγονται ρε φίλε???? μην με πείς ότι είμαι golden boy...
οχι εσυ απο οσο ξερω εισαι fatboy
εμενα μια ψυχη σκοτεινη αλλα μου εχει πει!!μαλιστα λενε οι φημες οτι στις συνεστιασεις δεν προλαβαινει κανενας να φαει τιποτα 1!!!!!!δεν είμαι χοντρός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε με έχεις δεί? αντε μην αρχίσω να κάνω σαν αυτόν που έχω στο avatar
μεταξύ μας έτσι με αποκάλεσε κάποιος.... επειδή έχω έναν καλό (πολύ καλό μπορώ να πω) μισθό στον ιδιωτικό τομέα... βέβαια έχω και τις ευθύνες που συνεπάγεται αυτός...
εμενα μια ψυχη σκοτεινη αλλα μου εχει πει!!μαλιστα λενε οι φημες οτι στις συνεστιασεις δεν προλαβαινει κανενας να φαει τιποτα 1!!!!!!
ε οχι και πρασινοφρουρος!!!!!!μαλιστα επειδη και εγω τρωω γιαυτο δεν ερχομαι γιατι βλεπω να πεφτουν καρπαζιεςαυτή η κουφάλα ο ρουφιάνος ο πρασινοφρουρός ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ... θα τον σκίσω τον πούστη..
ε οχι και πρασινοφρουρος!!!!!!μαλιστα επειδη και εγω τρωω γιαυτο δεν ερχομαι γιατι βλεπω να πεφτουν καρπαζιες
αν ειναι να μας βγει ξυνο απο την καρπαζια αστο καλυτερα. καρπαζονε τον αλλον που ειναι και πιο μικρος!!!!κοίταξε οι νέοι στο τσιμπούσι πρέπει να υποστούν και κάποιες δοκιμασίες....
αν ειναι να μας βγει ξυνο απο την καρπαζια αστο καλυτερα. καρπαζονε τον αλλον που ειναι και πιο μικρος!!!!
αν ειναι ετσι αλλαζει αλλα θελω να δω να τον καρπαζωνεις και να σουζει.την κυριακη να πατε παρεα στο γηπεδο και να αρχισουν οι καρπαζιες απο τη διαδρομη για το γηπεδο προκατοβολικα!!!δεν ξέρω βρε παιδάκι μου.. όποτε τον βλέπω μου έρχεται να τον καρπαζώσω... δεν ξέρω γιατί.. αλλά ίσως το τραβάει ο οργανισμός του...
αντε ρε δεν θα σε βαρέσω πολύ.. κανα δυό για να σου ανοίξει η όρεξη...
αν ειναι ετσι αλλαζει αλλα θελω να δω να τον καρπαζωνεις και να σουζει.την κυριακη να πατε παρεα στο γηπεδο και να αρχισουν οι καρπαζιες απο τη διαδρομη για το γηπεδο προκατοβολικα!!!
μαλακιτσες ολοι κατεβαζουμε αναλογα με ποιον εχεις να κανεις και την σοβαροτητα που θες να εχει η κουβεντα. παντως πιο πολυ χαβαλε κανω να περναει η ωρα . οσο για την αμπαλια θα συμφωνησωμπα δεν πάω γήπεδο.. μου την βιδώνει η αμπαλλία των ελληνικών ομάδων...
λοιπόν σε είχα ψιλοπαρεξηγήσει.. δείχνεις εντάξει παλληκάρι.. αμα κόψεις και τις ολίγες μαλακίτσες που ωρες ώρες κατεβάζεις
Φιλοι μου δυστυχως τον φιλο μας τον πρωην πρωθυπουργο μας τον Κωστακη τον κατεστρεψε η Ντορουλα μαζι και ολη η Λυκοφωλια που ειχε τριγυρω του στο περιβαλον του ( ορισμενοι υπουργοι, υφυπουργοι, συνεργατες και συμβουλοι που ειναι και παραμενουν ακομη τα παιδια της Ντορουλας, γνωριζετε ποιοι ειναι φιλοι μου. Ειναι τα ατομα που αρχιζει και διαγραφη και διωχνει απο την ΝΔ ο Αντωνης.
Πιστευω αν ηταν ακομη στην εξουσια ο Κωστακης δεν θα βρισκομασταν σε αυτην την δυσχερη θεση δηλαδη θελω να πω οτι θα ειχαμε αποφυγει το διεθνες νομισματικο ταμειο και θα δανιζομασταν ακομη απο τις αγορες .
εκανε και μετασταση τωρα..ο γιος της βαζει για δημαρχος καρπενησιου..βεβαια ο συγκεκριμενος τυπος εχω μαθει απο παιδια που σπουδασαμε μαζι και ηταν στο ιδιο ιδωτικο σχολειο μ αυτον, οτι ειναι ιδιαιτερα βλακας και πολλες φορες γινοταν περιγελος..νεος γιωργακης λοιπον ερχεται στην τοπικη αυτοδιοικηση τωρα..Οπωσδήποτε , η Ντόρα ήταν και θα είναι καρκίνος , όχι μόνο για τη ΝΔ , αλλά για όλην την πολιτική σκηνή
Από κει και πέρα, θεωρώ ότι παραέχουμε δαιμονοποιήσει τον Καραμανλή. Ντάξει, ένας τυπικός αποτυχημένος έλληνας πρωθυπουργός ήτανε, σαν και αυτούς που βγάζει η νέα Ελλάδα. Καριερίστας, άτολμος , απλά να κάνει τη θητεία του και να φύγει... Τον έβαλαν πάνω το 1997 γιατί θα σκοτώνονταν εκεί στη ΝΔ, για να τους κρατήσει ενωμένους.
Παιδιά καλά τα λέτε αλλά εγώ διαφωνώ, τι να κάνουμε. Τον Κώστα τον έφαγε ο χαρακτήρας του,η άγνοια και η πλήρης αδιαφορία του για τα πάντα. Επίσης, το γεγονός που εδώ στην ελλάδα το ξεχνάμε ότι είναι αδύνατον η πρώτη δουλειά κάποιου ανθρώπου να είναι πρωθυπουργός. Ούτε γραμματέας δεν ήταν ποτέ πουθενά ο Κώστας από βουλευτής κατευθείαν πρωθυπουργός, έ δεν παίζει αυτό. Ούτε δικηγορία ποτέ, ούτε τίποτα. Με το όνομα..Και καμία, μα καμία προσπάθεια το άτομο για τίποτα, κλασσικός ΄'ελληνας σαν όλους μας. Δεν μας χρειάζεται τέτοις κυβερνήτης, ταβέρνα, τσίπουρο και κοψίδια όλη μέρα, αυτά τα κάνουμε κι εμείς. Δουλειά θέλει η κυβέρνηση, ξενύχτι, επαφές, στενή παρακολούθηση των υπουργών... Τα είχε αυτά ο Κώστας? τι του φταίνε λοιπόν όλοι οι άλλοι? Δεν έχει περάσει τίποτα χειρότερο ποτέ παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια, καμία επαφή με την διακυβέρνηση μίας χώρας το άτομο, κρίμα!μαλλον ειναι καπως ετσι.
Κι όμως πέρασε χειρότερο....Δεν έχει περάσει τίποτα χειρότερο ποτέ παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια, καμία επαφή με την διακυβέρνηση μίας χώρας το άτομο, κρίμα!
πίπες.Κι όμως πέρασε χειρότερο....
Με χρηματιστήριο και απώλεια εθνικού εδάφους.
Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου. Δυστυχώς. Δεν ήταν ο Καραμανλής ο χειρότερος... Κρίμα
καλα συγκρινεις αυτα με την πλειστεισιον ερα που περασαμε;Κι όμως πέρασε χειρότερο....
Με χρηματιστήριο και απώλεια εθνικού εδάφους.
Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου. Δυστυχώς. Δεν ήταν ο Καραμανλής ο χειρότερος... Κρίμα