Νέα

Αποτυχημένος Κωστάκης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supersafe2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευετε οτι θα γινει;

• κωστακης προεδρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • παπουλιας προεδρος

• κανενας απο τους δυο/αλλος

• παλι εκλογες απο την αρχη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
S

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφέρουν σαν νοοτροπία σε τίποτα από την νοοτροπία ξεκατινιάσματος -και έλλειψης ουσίας- από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.
Τουλάχιστον αυτοί κατάφεραν να κρατήσουν το προσωπικό στοιχείο της αντιπαράθεσης σε πιο περιορισμένο βαθμό από ότι οι άλλοι.

Όσο για τον πατέρα τι σχέση έχει? Εμένα ο πατέρας μου είναι χριστιανός και εγώ άθεος, θα πρέπει να απολογούμαι για τα πιστεύω και τις κινήσεις του? Τι πολιτικά κοινωνικός επαρχιωτισμός είναι αυτός?

Αααα να μην ξεχάσουμε ... ο πατέρας της ήταν συνεργάτης των Γερμανών!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ο συγκεκριμενος ομως πατερας, δεν ειναι οποιος και οποιος...

Συνεργατης των Γερμανων? Σωστα! αλλα δεν ηταν και ο μονος.... Βλεπε υποθεση Siemens....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Διάγγελμα προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας με ιδιαίτερη βαρύτητα για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα απευθύνει το Σάββατο το μεσημέρι από την αίθουσα δηλώσεων της Ρηγίλλης, ο πρώην πρωθυπουργός και σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.
Το διάγγελμα θα μεταδοθεί ζωντανά, από κύκλωμα που θα "μοιράσει" σε όλα τα κανάλια η κρατική τηλεόραση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Διάγγελμα προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας με ιδιαίτερη βαρύτητα για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα απευθύνει το Σάββατο το μεσημέρι από την αίθουσα δηλώσεων της Ρηγίλλης, ο πρώην πρωθυπουργός και σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.
Το διάγγελμα θα μεταδοθεί ζωντανά, από κύκλωμα που θα "μοιράσει" σε όλα τα κανάλια η κρατική τηλεόραση.

καλά που μου το είπες!

θα ακυρώσω τα πάντα για να ακούσω το βαρυσήμαντο διάγγελμα του χοντρού.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλά που μου το είπες!

θα ακυρώσω τα πάντα για να ακούσω το βαρυσήμαντο διάγγελμα του χοντρού.

να ακυρώσεις και το άλλο ραντεβού σου για να ακούσεις τις εντυπώσεις του παιντιού από το συνέδριο της σοσια"ληστικης" διεθνούς στον Αγιο Δομίνικο.. αλήθεια μια που τόφερε ο λόγος έχει τίποτε ενδιαφέρον εκεί ή θα πρέπει να περιμένουμε το παιντί να μας πεί τα σχετικά ??? :think: :think: :think: :think: (εδώ τώρα σωθήκαμε)

Επισκέπτης
να ακυρώσεις και το άλλο ραντεβού σου για να ακούσεις τις εντυπώσεις του παιντιού από το συνέδριο της σοσια"ληστικης" διεθνούς στον Αγιο Δομίνικο.. αλήθεια μια που τόφερε ο λόγος έχει τίποτε ενδιαφέρον εκεί ή θα πρέπει να περιμένουμε το παιντί να μας πεί τα σχετικά ??? :think: :think: :think: :think: (εδώ τώρα σωθήκαμε)
εσενα σου εχει νεα θα σου φερει καινουργια κομματια στην αγ.μελετιου για να χαλας τα ευρωπουλα απο την οικονομικη κριση :grin: :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εσενα σου εχει νεα θα σου φερει καινουργια κομματια στην αγ.μελετιου για να χαλας τα ευρωπουλα απο την οικονομικη κριση :grin: :grin:

εγώ τουλάχιστον έχω για να χαλάσω.. αλλοίμονο σε αυτούς που δεν έχουν...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ΚΡΥΒΕ λόγια! :grin:  Αυτοί σε λίγο δεν το έχουν σε τίποτα να μας φορολογούν κ για... "πόσα κλικ κάνουμε με το ποντικι" :2funny:

λες ρε σύ ο bodos να είναι ρουφιάνος της πασοκοεφορίας ???????????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δηλαδη μας λες μες τα μουτρα οτι εισαι μαλακας :2funny: πρεπει να εισαι ο μοναδικος ελληνας που το κανει

ναι ρε γιαυτό θα μπω και στο μουσείο..

υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να ξεφύγουν φίλε... λέγονται μισθωτοί...

Επισκέπτης
ναι ρε γιαυτό θα μπω και στο μουσείο..

υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να ξεφύγουν φίλε... λέγονται μισθωτοί...
αυτοι δε μπορουν γιατι ουτως η αλλως δηλωνουν λιγα. εσυ που δηλωνεις πολλα και βγαζεις και πολλα εισαι οχι για το μουσειο αλλα για το ψυχιατρειο :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αυτοι δε μπορουν γιατι ουτως η αλλως δηλωνουν λιγα. εσυ που δηλωνεις πολλα και βγαζεις και πολλα εισαι οχι για το μουσειο αλλα για το ψυχιατρειο :2funny: :2funny:

γιατί δεν υπάρχουν μισθωτοί που έχουν και καλούς μισθούς ???????????????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
υπαρχουν αλλα ποσοι ξεπερναν τις 3-4 χιλιαδες; και αυτοι δεν φορολογουνται αυτοι που περνουν περισοτερα δεν λεγονται μισθωτοι!

δηλαδή πως λέγονται ρε φίλε???? μην με πείς ότι είμαι golden boy...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom