Νέα

Αποτυχημένος Κωστάκης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supersafe2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευετε οτι θα γινει;

• κωστακης προεδρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • παπουλιας προεδρος

• κανενας απο τους δυο/αλλος

• παλι εκλογες απο την αρχη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αφιερωμενο στον αποχωρων

Επισκέπτης
τις 10 μοναδες χωρις πραγματικη αυξηση της δυναμης του πασοκ εσυ πως τις εκλαμβανεις πες μου...; :think:

τι σχέση έχουν οι 10 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ χωρίς πραγματική αύξηση της δύναμής του με το αν έκανε ή όχι δευτερολογία ο Καραμανλής στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι σχέση έχουν οι 10 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ χωρίς πραγματική αύξηση της δύναμής του με το αν έκανε ή όχι δευτερολογία ο Καραμανλής στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης? :think:
καμια απλα κατι ειπες για συναινεση...και ερωτω με 10 μοναδες διαφορα τον παιρνει να μην συναινεσει; :think:

Επισκέπτης
καμια απλα κατι ειπες για συναινεση...και ερωτω με 10 μοναδες διαφορα τον παιρνει να μην συναινεσει; :think:

μα εσύ τον είχες χαρακτηρίσει σε προηγούμενο ποστ σου δειλό επειδή δεν έκανε δευτερολογία...επί της ουσίας φυσικά και έπρεπε να εμφανιστεί συναινετικός γιατί αυτή την εντολή πήρε από τον Ελληνικό λαό!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μα εσύ τον είχες χαρακτηρίσει σε προηγούμενο ποστ σου δειλό επειδή δεν έκανε δευτερολογία...επί της ουσίας φυσικά και έπρεπε να εμφανιστεί συναινετικός γιατί αυτή την εντολή πήρε από τον Ελληνικό λαό!
ενταξει συμφωνω ...εξαλλου ηταν πολυ συναισθηματικος στην ομιλια του...τωρα καταλαβε πως κυβερνιουνταν η ελλαδα με τα γκολντεν μποις....

Επισκέπτης
ενταξει συμφωνω ...εξαλλου ηταν πολυ συναισθηματικος στην ομιλια του...τωρα καταλαβε πως κυβερνιουνταν η ελλαδα με τα γκολντεν μποις....

επί πρωθυπουργίας Σημίτη δηλαδή δεν υπήρχαν golden boys? :think: πόσα έπαιρνε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ επί Σημίτη? ...τέλος πάντων αν δεν αλλάξει αυτά και άλλα πολλά και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε ο Γιώργος την ίδια κατάληξη με τον Καραμανλή θα έχει! :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Σκασε ρεεεεεεεε.Λιπον τι Κιριακι εχουμε δουλια,θα παμε στο πανιγιρι τισ φανερομενισ στι σαλαμινα,

Επισκέπτης
Δυστηχως μαγκες ο φιλος μας ο Κωστακης μας πουλησε για χαρη της Ντορουλα.

OP
OP
S

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δυστηχως μαγκες ο φιλος μας ο Κωστακης μας πουλησε για χαρη της Ντορουλα.

αντιγραφω απο αλλο θρεντ

KostakisXXKaraman...alis
Γεια σας ειμαι ενας ανθρωπος απελπισμενος και θελω τη βοηθεια σας. Κοντευω τα 53 και εχω κανει στη ζωη μου δυο φορες σεξ σε λαο ανοχης. Ημουν 48 περιπου ετων. Δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου σχεση με εξουσια. Ειμαι πολυ ντροπαλο ατομο. Κομπλαρω με τις εξουσιες. Να διευκρινησω οτι δεν εχω δουλεψει ποτε και δεν με ελκουν καθολου οι εργασιες αλλα μονο οι εξουσιες. Παρολα αυτα δεν εχω πλησιασει ποτε εξουσια με πιανει πανικος αν πανε να "σοβαρεψουν" τα πραγματα οποτε παντα μενω στα τυπικα. Δεν ειμαι και κανας ωραιος ουτε ασχημος απλα ενα συνηθισμενο ατομο μια κοινη φατσα.

47 χρονων βουλευτης πηγα με φιλους σε λαο ανοχης. Οι αλλοι με παρεσυραν - με εσυραν να πω καλυτερα. Ειχα πολυ μεγαλο αγχος ημουν ανησυχος αλλα πηγα. Ημουνα παρθενος και ηθελα να παω με εξουσια αλλα το αγχος δεν εφευγε. Μπηκαμε στο Μαξιμου και μολις ειδα την εξουσια με τα παρελκομενα με μιας μου περασε το αγχος ηθελα να μπω στο δωματιο μαζι της. Και ενω ειχα πει στους φιλους μου οτι απλα θα ερθω μαζι σας βολτα δεν θα μπω μεσα τελικα μπήκα. Ολα καλα πήγαν σε αυτη τη πρωτη εμπειρια. Βγηκα ανανεωμενος με αλλον αερα περασα καλα με λιγα λογια. Μου άρεσε και ημουν καλα. Ολα καλα λοιπόν. Τον καιρο που ακολουθησε επιανα συζητηση με πολιτικους στη βουλη αλλα δεν την επεσα σε καποια εξουσια, η ντροπη εξακολουθουσε να υπάρχει. Ο καιρος περνουσε οι μηνες περναγαν και αυτο το αισθημα της ανανεωσης εφυγε σιγα σιγα.

Εγινα 53 και οι φιλοι μου μου ειπαν να ξαναπαμε σε λαο ανοχης. Πως αντεχεις τοσο καιρο μου ελεγαν χωρις "εκλογες"? Ειπα ναι να παμε. Αυτο ηταν... Πηγαμε και ειχα αγχος πολυ. Παροτι ειχα παει πριν μια φορα και ολα ειχαν παει καλα δεν αισθανομουν καλα. Μπηκα στο δωματιακι να μην τα πολυλογω και ηρθε η εξουσια και ... τιποτα. Δεν μπορεσα να μην τα πολυλογω δεν ειχα ψηφους. Ενιωσα πολυ μεγαλη ντροπη οπως καταλαβαινετε... Σηκωθηκα και εφυγα στους φιλους μου ειπα ολα καλα αλλα εγω ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα.

Αυτο ηταν το τελειωτικο χτυπημα οπως καταλαβαινετε. ημουν πολυ ντροπαλος μετα απο αυτο κλειστηκα τελειως στον εαυτο μου. Ετσι περασαν οι εβδομαδες και φτασαμε στο συνεδριο. Την βγαζω με games απο το PS3. Δεν ξαναπλησιασα ποτε εξουσια μονο τυπικες κουβεντες εκανα και παντα απεφευγα να "εμβαθυνω". Δεν ειμαι πολιτικος απλα λογω αγχους το επαθα αυτο στον λαο ανοχης. Τι να κανω? Ειμαι σε απελπισια. Απο τη μια με ελκουν οι εξουσιες απο την αλλη ειμαι πολυ ντροπαλο ατομο και δεν μπορω να κανω κινηση. Να ξαναπαω σε λαο ανοχης δεν νομιζω φοβαμαι μην ξαναπαθω το ιδιο... Τι να κανω? Κοντευει να μου στριψει. Βασανιζομαι θελω εξουσια αλλα η ντροπη της ηττας με καθηλωνει κυριολεκτικα. Γιατι εγω? Δεν εχω το θαρρος να αυτοκτονησω οποτε ζω και υποφερω. Τι να κανω?

- Προσφατα βρηκα μια παιδικη φιλη (ΤεοΝτορα) μεσω φεισμπουκ. Μου ειπε να βγουμε αλλα εγω την εγραψα κανονικα. Ντρεπομαι/φοβαμαι γιαυτο. Θα νομιζει οτι εχω κατι μαζι της. Απλα δεν μπορω.Τι να κανω ρε γμτ?
[/quote]

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....ΝΔ  ,   το    απολυτο   μπουρδελο..........κοιτατε   υποψηφιους   και   καμαρωστε  τους........ειναι   τοσο   μαλακες   που  πανε  να  κανουν  αρχηγο    αυτον   που   εριξε  τν  κυβερνηση  τους  το  1993.............πολλα   ειχαν  γραφτει  τοτε    για  την    εμπλοκη  Κοκκαλη   στην  χρηματοδοτηση  της  Πολιτικης Ανοιξης..........και    τωρα   αυτος  ο  φλωρακος   απο   το   Χαρβαρντ    που   συμμετεχει    στο   Μπιλντερμπεργκ   εχει   το  θρασος    να   διεκδικει   την  ηγεσια..............................
          Η   Ντορα........πολλα   εχουν   ειπωθει   για  την  κορη  του  Δρακουμελ   και  την  ραγδαια  ανοδο  της  με  τις   ευλογιες   της    USA..........τριγυρνα  σαν μαιντανος   στα παραθυρα   ,  επι  της  ουσιας  δεν  λεει  τιποτα  απλα   φοραει  ενα   ψευτικο  χαμογελο  γιατι  ετσι  της   ειπαν  οι   image  makers (τρομαρα τους...).....Προχτες  μας   εκανε  και  γελασαμε  με  το   εξης  αμιμητο " ο  Καραμανλης  υπηρξε  μεγαλος  ηγετης" :2funny: :2funny: :2funny:
................η  υποψηφιοτητα  Ψωμιαδη  δεν  νομιζω  οτι  ειναι  αξια  σχολιασμου......

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.394
Πόντοι
786
.....ΝΔ  ,   το    απολυτο   μπουρδελο..........κοιτατε   υποψηφιους   και   καμαρωστε  τους........ειναι   τοσο   μαλακες   που  πανε  να  κανουν  αρχηγο    αυτον   που   εριξε  τν  κυβερνηση  τους  το  1993.............πολλα   ειχαν  γραφτει  τοτε    για  την    εμπλοκη  Κοκκαλη   στην  χρηματοδοτηση  της  Πολιτικης Ανοιξης..........και    τωρα   αυτος  ο  φλωρακος   απο   το   Χαρβαρντ    που   συμμετεχει    στο   Μπιλντερμπεργκ   εχει   το  θρασος    να   διεκδικει   την  ηγεσια..............................
          Η   Ντορα........πολλα   εχουν   ειπωθει   για  την  κορη  του  Δρακουμελ   και  την  ραγδαια  ανοδο  της  με  τις   ευλογιες   της    USA..........τριγυρνα  σαν μαιντανος   στα παραθυρα   ,  επι  της  ουσιας  δεν  λεει  τιποτα  απλα   φοραει  ενα   ψευτικο  χαμογελο  γιατι  ετσι  της   ειπαν  οι   image  makers (τρομαρα τους...).....Προχτες  μας   εκανε  και  γελασαμε  με  το   εξης  αμιμητο " ο  Καραμανλης  υπηρξε  μεγαλος  ηγετης" :2funny: :2funny: :2funny:
................η  υποψηφιοτητα  Ψωμιαδη  δεν  νομιζω  οτι  ειναι  αξια   σχολιασμου......
Δυστυχώς όταν σε μερικά χρόνια λαός αηδιάσει με τα σκάνδαλα και την ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ, κάποιος απ' αυτούς τους δύο θα γίνει πρωθυπουργός... Καημένε ελληνικέ λαέ, αλλά ίσως αυτοί μας αξίζουν...

Επισκέπτης
παντως εχει μεγαλη πλακα αλλα και μεγαλο διλλημα ποιον να διαλεξουν αρχηγο :2funny:απο τη μια η κορη του αποστατη του 65 για να μην ξεχνιομαστε και να μην μιλαει η θεοδωρα για προδοτες απο την αλλη ο ο προδοτης που εριξε τον μητσοτακη λες και δεν θα επεφτε απο μονος του. και απο την αλλη ο μεγιστος πανικας ο γελωτοποιος ο τροβαδουρος ο ζορο ο ποδηλατης!!!διαλεχτε και παρτε :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενώ οι άλλοι έ?....αρχηγό και πρωθυπουργό έναν ηλίθιο και διεκδικητή έναν παπαρδέλα.....χέσε μέσα....

Επισκέπτης
καλα ειπαμε αλλα οχι και τετοια καταντια το ψωμιαδη ρε πουστη μου ελεος!!!!!ενω ο κωστακης τοσα χρονια ηταν εξυπνος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom