Εχω τέτοιες ιστορίες αρκετές από τα παιδικά/νεανικά μου χρόνια. Θα παραθέσω όμως μια που μου έχει μείνει.
Είμαστε έξω με παρέα και γνωρίζω, μέσω της παρέας, ένα γκομενάκι. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε συνεννοούμαστε οι άντρες, κλασσικοί κιμπάριδες ελληνάρες, και πληρώνουμε.
Γυρνάει τότε αυτή και μου λέει:
-Εμείς δεν θα δώσουμε τπτ?
και της απαντώ:
-Δώσε το τηλέφωνο σου εσύ...
Και μου το δίνει. Και μετά απο λίγες μέρες της τηλεφωνώ και κανονίζουμε να βγούμε. Στο 1ο ραντεβού όλα καλά και όλα ωραία. Ξέρεις γενικούρες και χαλαρά. Εγώ συνήθως έτσι το παίζω. Δεν χτυπάω από το πρώτο ραντεβού. Τεσπά τελειώνει η έξοδος χαιρετιόμαστε και όλα καλά.
Αφήνω να περάσουν κάμποσες μέρες και μου στέλνει το γκομενάκι μνμ, δεν θυμάμαι αν μου έστειλε πρώτη ή αν της έστειλα πρώτος εγω αλλά δεν έχει σημασία, διότι το περιεχόμενο του μνμτος ήταν άκρως θετικό. Μου έλεγε δλδ οτι πέρασε πολύ ωραία μαζί μου και με ρωτούσε πότε θα το επαναλάβουμε.
Ε τότε λέω κι εγώ έτοιμο το γκομενάκι. Κανονίζω ραντεβού, Ρίχνω και τα αποσμητικά μου, τα απορρυπαντικά μου, τον ακονίζω και βούρ για το ραντεβού.
Βγαίνουμε πάμε για την ποτάρα μας και μετά από την αρχική γενική κουβέντα αρχίζω να το γυρίζω και να κάνω κίνηση, κατι χαϊδέματα και τέτοια.
Και εκεί έρχεται η ανατροπή. Μου λέει οτι να εγω θα φύγω σε λίγο καιρό, η τύπισσα ήταν φοιτήτρια τελευταίο έτος, και δεν θέλω να κάνω σχέση από απόσταση και κάτι τέτοιες πίπες...
Μου γύρισε το μάτι!
Διότι σαν σκηνικό το οποίο είχα ξαναζήσει παλαιότερα, αλλά πλέον είχα μια α εμπειρία στις γκόμενες και είχα και τα δυναμάρια να την διαολοστείλω όπως και έκανα.
Φυσικά όταν την ρώτησα γιατί μου έστειλες μνμ οτι τι ωραία που περάσαμε και πράσινα άλογα έβγαλε τον σκασμό και κατάπιε την γλώσσα της.
Τεσπά, περασμένα χρόνια.
Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό των ελεεινιδων ή γενικότερα των γυναικών αλλά το συμπέρασμα είναι οτι αν πετύχουν άπειρο/άβγαλτο άντρα μπορούν να τον τρελάνουν με τις μαλακίες τους. Και φυσικά παίζει ρόλο και η ηλικία. Οσο πιο μικρές τόσο δεν ξέρουν τι θέλουν.
Γι'αυτό μάγκες, θέλει θρασσος.