Νέα

Απορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα devilgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

devilgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω μεγάλη πείρα από ξενοδοχεία ημιδιαμονής, ίσως δεν έχω πάει πάνω από 5-6 φορές (κυρίως με παντρεμένη) και θέλω τη βοήθειά σας. Ξέρετε αν μπορείς να κλείσεις δωμάτιο και να ζητήσεις να σου καλέσουν θηλυκό  :tits:  σέρβις από εκεί;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν έχω μεγάλη πείρα από ξενοδοχεία ημιδιαμονής, ίσως δεν έχω πάει πάνω από 5-6 φορές (κυρίως με παντρεμένη) και θέλω τη βοήθειά σας. Ξέρετε αν μπορείς να κλείσεις δωμάτιο και να ζητήσεις να σου καλέσουν θηλυκό  :tits:  σέρβις από εκεί;
κλεινεις δωματιο κ μετα παιρνεις οπου γουσταρεις τηλ να σου στειλουν βιζιτα.Στη ρεσεψιον αυτων των ξενοδοχειων εργαζονται κ γκομενες.Καλυτερα να μην της πεις''στειλε μου μια ξανθια με πεταχτο κωλαρακι στο δωματιο''γιατι θα φρικαρει μαλλον.Εχε τα τηλεφωνα μαζι σου κ καλεσε εσυ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Χωρις να εχς προσωπικη εμπειρια αλλα εχω ακουσει αρκετες φορες απο γνωστους οτι στα περισοτερα (ειδικα στο κεντρο) οι πουτανες αφηνουν τηλεφωνο στην ρεσεψιον και πολλες φορες αφηνουν και μπερμπουαρ στον/στην ρεσεψιονιστ για να τους δωσει πελατια...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Χωρις να εχς προσωπικη εμπειρια αλλα εχω ακουσει αρκετες φορες απο γνωστους οτι στα περισοτερα (ειδικα στο κεντρο) οι πουτανες αφηνουν τηλεφωνο στην ρεσεψιον και πολλες φορες αφηνουν και μπερμπουαρ στον/στην ρεσεψιονιστ για να τους δωσει πελατια...
συμβαινει, αλλα θα πρεπει να σε ξερει ο ρεσεψιονιστ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
συμβαινει, αλλα θα πρεπει να σε ξερει ο ρεσεψιονιστ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!!
παλια ειχα εναν παππουδε σε χοτελ στην Πατησιων που καθε φορα εστελνε το μωρο σε 10λεπτα με 60 γιουργια(ακαποτο-χυσιμο στη  μαπα κτλ :pipa3:)
Εποχη 2002 :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom