Νέα

Απορία για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Συμφωνώ απόλυτα!! :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Θέλω να ελπίζω πως μετά από αρκετές επισκεψούλες θα έχω λιγότερο άγχος για αφροδίσια και θα το απολαμβάνω περισσότερο!
Ρε συ καποτα οποσδηποτε και μην φοβασαι τα επωνυμα κοριτσια γιατι εχουν παει πολλοι και θα μαθευοτανε γρηγορα. :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πρωτηματε ολοι τα studio και τα μπουρδελα που βλεπετε εδω μεσα οτι εχουν κινηση. Αυτο σημαινει πολλα ατομα και οτι μπορει να υπαρχει θα μαθευτει γρηγορα. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παντώς μπράβο σας εσείς και μερικοί ακόμα βοηθάτε πραγματικά εμάς τους καινούργιους! ;)
Έχω συναντήσει και μερικούς απερίγραπτους αλλά ευτυχώς είναι λίγοι οι περισσότεροι απλά αρκούνται να σε αγνοούν.
Υ.Γ.Μπουρδελότσαρκες μπορεί να μην έχω κάνει πολλές αλλά το site το παρακολουθώ καιρό και έτσι  έβγαλα τα παραπάνω συμπεράσματα.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Παντώς μπράβο σας εσείς και μερικοί ακόμα βοηθάτε πραγματικά εμάς τους καινούργιους! ;)
Έχω συναντήσει και μερικούς απερίγραπτους αλλά ευτυχώς είναι λίγοι οι περισσότεροι απλά αρκούνται να σε αγνοούν.
Υ.Γ.Μπουρδελότσαρκες μπορεί να μην έχω κάνει πολλές αλλά το site το παρακολουθώ καιρό και έτσι  έβγαλα τα παραπάνω συμπεράσματα.
Εγω ειμαι παντα στην διαθεση ολων των παιδιων και τους απανταω παντα ειτε σε πμ ειτε στα thread. Αυτο να το ξερετε ολοι σας. Ειμαι ανοιχτος σε ολους αρκει να ξερω. Δεν θα πω ποτε μαλακιες. :rockon: :rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πρωτηματε ολοι τα studio και τα μπουρδελα που βλεπετε εδω μεσα οτι εχουν κινηση. Αυτο σημαινει πολλα ατομα και οτι μπορει να υπαρχει θα μαθευτει γρηγορα. :rockon: :rockon: :rockon:
Πολυ ΣΩΣΤΑ -πριν χρονια αιητσ δεν υπηρχε τοτε,πηγαινα με φιλο στα μπουρδελα αυτος με καποτα εγω χωρις και συνεχως αυτος κολουσε κονδυλωματα εγω καμια φορα ως τωρα,πρεπη να ειναι και στον οργανισμο του καθενος ετσι το βλεπω εγω

gamokaiderno30

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:huh:Απορώ :think: με κάποιους που κάνουν γλυφομούνι στις ιερόδουλες!!!!Αυτό σημαίνει πως ό,τι έχει η άλλη,το παίρνουν κατευθείαν μέσα στο στόμα τους!!!Απο έρπητα μέχρι AIDS και ηπατίτιδες!!!!!!!Παρ'όλα αυτά το 69 δίνει και παίρνει!!!!!Λίγο μυαλό δεν βλάπτει!!!Έκτός άν κάποιους τους τρώει να κολλήσουν οι ίδιοι.....ή έχουν κάτι και θέλουν να το κολλήσουν στις κοπέλες!!!!!!!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μπορεις να κολλησεις και ηπατιτιδα C ετσι?

gamokaiderno30

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορεις να κολλησεις και ηπατιτιδα C ετσι?
Φυσικά!!!Αρκεί ο ιός να περάσει από μία πληγούλα στα ούλα!!!!!!!Ή και από τον βλεννογόνο του στόματος(πιό δύσκολο)...Ποιός δεν έχει έστω και λίγη ουλίτιδα?

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
κι όχι μόνο θα τα πάθετε αυτά αλλά θα καείτε και στην κόλαση αμαρτωλοί......

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μαγκες εγω πιστευω οτι εδω μεσα εχετε κανει την τριχα τριχια. Περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να κολλησετε κατι απο μια γκομενα που θα βγαλετε παρα απο τα κοριτσια των studio. Οι περισσοτερες ειναι σωστες επαγγελματιες και ψαχνονται πολυ συχνα. Ειπα και παραπανω. Ξερετε καμμια να θελει να αρρωστησει? Τι κουφα ειναι αυτα τωρα? Σε ολες τις σεξουαλικες επαφες μας χριαζεται προσοχη αν δεν ξερουμε την κοπελα. Το μονο τελειως ακινδυνο ειναι :bigdick:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μαγκες εγω πιστευω οτι εδω μεσα εχετε κανει την τριχα τριχια. Περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να κολλησετε κατι απο μια γκομενα που θα βγαλετε παρα απο τα κοριτσια των studio. Οι περισσοτερες ειναι σωστες επαγγελματιες και ψαχνονται πολυ συχνα. Ειπα και παραπανω. Ξερετε καμμια να θελει να αρρωστησει? Τι κουφα ειναι αυτα τωρα? Σε ολες τις σεξουαλικες επαφες μας χριαζεται προσοχη αν δεν ξερουμε την κοπελα. Το μονο τελειως ακινδυνο ειναι :bigdick:
νομίζεις ότι είναι ακίνδυνο.... δεν έχεις διαβάσει για κάτι που έγινε πολύ παλιά ένας εβραίος που τον έπαιζε συχνά και τον χτύπησε κεραυνός

πιστεύω για να σοβαρευτούμε ότι όπως σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν ασυνείδητοι επαγγελματίες έτσι κι εδώ. Θα υπάρχουν και οι βρωμιάρες, θα υπάρχουν κι αυτές που θα κάνουν το ακάποτο, θα υπάρχουν κι αυτες που θα πάρουν το κάθε βρωμιάρη, θα υπάρχουν και τα μαστούρια.
Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις να προφυλαχτεις είτε γκόμενα ειναι είτε πουτάνα.Βέβαια με την επαγγελματία εισέρχεται ο παράγων κερδος κι εκεί πολλές αναστολές χαλαρώνουν.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
νομίζεις ότι είναι ακίνδυνο.... δεν έχεις διαβάσει για κάτι που έγινε πολύ παλιά ένας εβραίος που τον έπαιζε συχνά και τον χτύπησε κεραυνός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παραλιγο να με ξεκανεις ρε κτηνιατρε,ενημερωνε πιο πριν ο αλλος μπορει να τρωει  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ρε γαμώτο κανένα σεντονάκι γιατί δεν αλλάζουν τόσο δύσκολο τους είναι ή έχει ανέβει τόσο πολύ η τιμή στα σεντόνια που είναι απλησίαστα; :idiot: :think:
Υ.Γ.Η εμπειρία μου αφορά μόνο τη Θεσσαλόνικη(και μιλάμε για studio όχι το χ κωλομπουρδέλο),φαντάζομαι στην Αθήνα τουλάχιστον τα διαφημιζόμενα να είναι πιο καθαρά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom