Νέα

Απορία για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patatinas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω στην αρχική του site σας αριστερά κάποια πολύ καλά στούντιο και σκέφτομαι σύντομα να τα επισκεφτώ. Για να πάω εκεί χρειάζεται καλύτερα να πάρω κάποιο τηλέφωνο πριν για να κλείσω ραντεβού και να εξηγήσω τι ακριβώς θέλω ώστε να ξέρω και την τιμή, ή να σκάσω μύτη όποτε να 'ναι και όλα τα βρίσκω εκεί περά με την τσατσά...;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Βλέπω στην αρχική του site σας αριστερά κάποια πολύ καλά στούντιο και σκέφτομαι σύντομα να τα επισκεφτώ. Για να πάω εκεί χρειάζεται καλύτερα να πάρω κάποιο τηλέφωνο πριν για να κλείσω ραντεβού και να εξηγήσω τι ακριβώς θέλω ώστε να ξέρω και την τιμή, ή να σκάσω μύτη όποτε να 'ναι και όλα τα βρίσκω εκεί περά με την τσατσά...;

Επιτοπιο Νταραβερι

OP
OP
P

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίος, ευχαριστώ...  ;)

gamokaiderno30

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες,οι κοπέλες κάνουν τακτικα εξετάσεις για αφροδίσια?Όποιος ξέρει ας πεί...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Και πώς μπορεί κανείς να ξέρει?Τουλάχιστο στα πιο γνωστά ελπίζω να κάνουν...
δεν ειναι γνωστα η αγνωστα συναγωνιστη. Ειναι ναρκοπεδιο. Μπορει να πατησεις ναρκη μπορει και οχι

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρε παίδες,οι κοπέλες κάνουν τακτικα εξετάσεις για αφροδίσια?Όποιος ξέρει ας πεί...
Oλες οι κοπελες ωφειλουν να κανουν εξετασεις 2φορες τον μηνα αλλιως κανενα σπιτι δεν τις βαζει να δουλεψουν!Αν θες μπορεις να ζητησεις τις εξετασεις τους οταν πας σε καποιο σπιτι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

OP
OP
P

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως για να προτείνει το site κάποια επιλεγμένα studios στην αρχική του σελίδα, πιστεύω ότι το έχουν ψάξει το θέμα, τους εμπιστεύομαι.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Oλες οι κοπελες ωφειλουν να κανουν εξετασεις 2φορες τον μηνα αλλιως κανενα σπιτι δεν τις βαζει να δουλεψουν!Αν θες μπορεις να ζητησεις τις εξετασεις τους οταν πας σε καποιο σπιτι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
Συναγωνιστή το έχεις ψάξει το θέμα ή απλά αναφέρεις αυτό που πρέπει να ισχύει αν τα πάντα είναι νόμιμα; :think:
Αν ζητήσεις εξετάσεις θα στις δείξουν ή θα φας πόρτα με ή χωρίς συνοδειά κλωτσογροθομπουνιδίου;
Προσωπικά συμφωνό με τις απόψεις του συναγωνιστή:
δεν ειναι γνωστα η αγνωστα συναγωνιστη. Ειναι ναρκοπεδιο. Μπορει να πατησεις ναρκη μπορει και οχι
:rockon:
Υ.Γ.Με έχει απασχολήσει και εμένα το θέμα και προσωπικά πιστεύω πως πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος.Τώρα αν ακολουθείς και πρακτικές όπως ακάποτη ή φυστίκωμα από πίσω αυξάνεις το ρίσκο(το ακάποτο είναι πρακτική απειροελάχιστου κινδύνου για τα θανατηφόρα αφροδίσια αλλά όχι για τα μη,το φυστίκωμα από πίσω είναι μέτριας επικινδυνότητας για τα θανατηφόρα και πολλά άλλα καθώς υπάρχουν πολλά μικρόβια και αρκετός κίνδυνο να σκάσει η προστασία).Επίσης άμα αντιληφθήτε η κοπελιά να έχει τίποτα σπυριά γύρω ή στην ευαίσθητη περιοχή προσοχή είναι κονδύλωμα και κολλάει αν έρθει σε επαφή όπου δεν καλλύπτει το προφυλακτικό.Καλές μπουρδελότσαρκες και να είστε πάντα προσεκτικοί!!!! :sunglasses: 

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως για να προτείνει το site κάποια επιλεγμένα studios στην αρχική του σελίδα, πιστεύω ότι το έχουν ψάξει το θέμα, τους εμπιστεύομαι.
Επίσης ταιριάζει το φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις ήσυχο το κλαρινέτο σου! ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Συναγωνιστή το έχεις ψάξει το θέμα ή απλά αναφέρεις αυτό που πρέπει να ισχύει αν τα πάντα είναι νόμιμα; :think:
Αν ζητήσεις εξετάσεις θα στις δείξουν ή θα φας πόρτα με ή χωρίς συνοδειά κλωτσογροθομπουνιδίου;
Προσωπικά συμφωνό με τις απόψεις του συναγωνιστή: :rockon:
Υ.Γ.Με έχει απασχολήσει και εμένα το θέμα και προσωπικά πιστεύω πως πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος.Τώρα αν ακολουθείς και πρακτικές όπως ακάποτη ή φυστίκωμα από πίσω αυξάνεις το ρίσκο(το ακάποτο είναι πρακτική απειροελάχιστου κινδύνου για τα θανατηφόρα αφροδίσια αλλά όχι για τα μη,το φυστίκωμα από πίσω είναι μέτριας επικινδυνότητας για τα θανατηφόρα και πολλά άλλα καθώς υπάρχουν πολλά μικρόβια και αρκετός κίνδυνο να σκάσει η προστασία).Επίσης άμα αντιληφθήτε η κοπελιά να έχει τίποτα σπυριά γύρω ή στην ευαίσθητη περιοχή προσοχή είναι κονδύλωμα και κολλάει αν έρθει σε επαφή όπου δεν καλλύπτει το προφυλακτικό.Καλές μπουρδελότσαρκες και να είστε πάντα προσεκτικοί!!!! :sunglasses:  
Μην αγχωνεσαι ρε συ γι αυτα που ειναι ηδη ελεγμενα.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Επίσης ταιριάζει το φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις ήσυχο το κλαρινέτο σου! ;)
Ολα τα studio ειναι καθαρα απο ολες τις αποψεις ρε σεις. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεστε. Πρωτα οι κοπελες θελουν να ειναι καθαρες για τον εαυτο τους το ιδιο. Ξερετε καμμια που θελει να ειναι αρωστη?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Όποιος ξέρει παρακαλώ ας απαντήσει, ο πελάτης πώς μπορεί να ξέρει αν ένα studio/μπουρδέλο είναι ελεγμένο και νόμιμο; :think:
Υ.Γ.Συνάδελφος είπε πως δεν έχεις παρά να ζητήσεις εξετάσεις ή άδεια.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται οτί αν κάνεις κάτι τέτοι θα φας πολύ ξύλο! :helpplea:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Να φορατε καποτουλα και να μη το παιζεται ντετεκτιβ με το να ζητατε εξετασεις..

Μου εχει τυχει σε στουντιο να βρω καποτα στο κρεβατι με χυσια χυμενα(ε τι θα τα νε..)
Το στουντιο στη προκειμενη περιπτωση και να ηταν ελεγμενο,αμα εχω καθομουν με κανα τραυμα πανω στα χυσια θα μπορουσα να κολλησω οτιδηποτε..

Γι αυτο το νου σας..

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ΚΟΜΑΝΤΟ και όποιος ξέρει να απαντήσει, ο πελάτης πώς μπορεί να ξέρει αν είναι ελεγμένα και νόμιμα; :think:
Υ.Γ.Συνάδελφος είπε πως δεν έχεις παρά να ζητήσεις εξετάσεις.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται οτί αν κάνεις κάτι τέτοι θα φας πολύ ξύλο! :helpplea:
Εγω ξαναρωταω ρε συ. Ξερεις καμμια κοπελα που θελει να ειναι αρωστη? Και ιδικα σε studio που θα ειναι και αυριο και μεθαυριο εκει? Ψαξτε πρωτα για τα παρανομα cg που γυριζουν ανεξελενκτα και μετα τα ξαναλεμε. ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Μου εχει τυχει σε στουντιο να βρω καποτα στο κρεβατι με χυσια χυμενα(ε τι θα τα νε..)
Το στουντιο στη προκειμενη περιπτωση και να ηταν ελεγμενο,αμα εχω καθομουν με κανα τραυμα πανω στα χυσια θα μπορουσα να κολλησω οτιδηποτε..

Γι αυτο το νου σας..
Πολυ σωστος. Και μαθετε να μην ζητατε ακαποτο ποτε και για κανεναν λογο. Εδω ουτε η γκομενα που θα βγαλετε δεν ξερετε τι παιζει. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Γι αυτο το νου σας..
Συμφωνώ απόλυτα!! :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Θέλω να ελπίζω πως μετά από αρκετές επισκεψούλες θα έχω λιγότερο άγχος για αφροδίσια και θα το απολαμβάνω περισσότερο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom