An 18-year-old North Texas man must serve life in prison for the 2014 killing of his parents in what prosecutors call a dispute over unfinished schoolwork and disobedience.
Ολα ξεκινάνε από το σπίτι από τη παιδική ηλικία πολύ πριν τα 13 και 15 αντίστοιχα από τη ανατροφή και τις αρχές που δίνουν οι γονείς , επίσης από το πόσο ασχολούνται με τα παιδιά τους που δυστυχώς στη εποχή μας από τα πέντε τα παρκάρουν σε μια γωνία με ένα κινητό για να μην έχουν τη γκρίνια τους . Ας θυμηθούμε λίγο πως μεγαλώσαμε εμείς και πως ήμασταν ως οικογένειες . Εγώ το μόνο που έχω περιέργεια αν από τώρα κάναν ότι κάναν πως θα χουν καταλήξει και οι δύο στα 18 με 19 τους
Όταν προωθούν τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ γεννητικών οργάνων ανηλίκων στα 15, τόσο θα έπρεπε να είναι και η ηλικία που λαμβάνονται οι αποφάσεις του σαν ενήλικος. Και για βαριές πράξεις, μαχαίρια κ.λ.π., ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ασχέτως ηλικίας.
Δηλαδη ρε τυπε εσύ πιστεύεις οτι η αστυνομία δεν εκανε καμια ερεύνα και αποφάσισε να τα φορτώσουν ολα στον 15χρονο για να βγει καθαρή η 13χρονη που ειναι και κορίτσι;;
ΝΑΙ. Αυτή είναι η γραμμή. Κρύβουν τη γυναικεία εγκληματικότητα με όποιο τρόπο μπορούνε. π.χ., να ποιος είναι ο τίτλος της είδησης
...Πιερία: Προφυλακιστέα η 34χρονη εγκυμονούσα που σκότωσε τον σύντροφό της....
ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ. Αν ήταν άντρας, ο τίτλος θα ήταν: ...Πιερία: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που σκότωσε την σύντροφό του. Άλλη μια Γυναικοκτονία.... Και μέσα στο βίντεο αναφέρουν συνεχώς την υγεία του κυοφορούμενου
Ψυχολόγοι-παιδοψυχολόγοι-κοινωνικοί λειτουργοι κλπ σκιζουν τα πτυχία τους με αυτα που συμβαινουν στον κόσμο γενικότερα...μικροι,μεσαιοι,μεγάλοι εχουν χάσει καθε επαφη με την κανονικότητα,το μέτρο,την στοιχειώδη ανθρώπινη λογική...δεν ξέρω τι κακο ειναι αυτο και τι απόπατο εχει το βαρέλι τελικά...γιατι πάτο εχουμε πιάσει και ξυνουμε μετα μανίας...ήμαρτον ρεεεε!!!!!!!