You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός - τί γράμματα θα διαλέξετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.029
- Πόντοι
- 22.266
Noμιζω κ αφρικανικές χώρες το έχουνπες τα ρε τυπε, ζούσα χρόνια Αγγλία και γέλαγε ο λογιστής μαζί μου επειδή δεν είχα 10 κωδικούς,προσπαθώ απλά να αλλάξω την διεύθυνση της εθνικής της μάνας μου για νέα κάρτα και κοντεύω να σπάσω τοίχους από τα νεύρα γιατί είναι ένα σωρό μαλακίες
Κ γενικά πάνε να φάνε λεφτά με κανένα πρόγραμμα που θα φτιάξουν αριθμούς προσωπικούς ενώ είναι πολύ απλό
Ότι είναι δλδ το ΑΜΚΑ κ ο αριθμός κάτω στο διαβατήριο δλδ πιο παιδί ήμασταν την ημερομηνία που γεννήθηκαμε ..
Δλδ κάτι που από το 1960.θα μπορούσανε να το έχουμε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.671
- Πόντοι
- 6.946
Οι υπόλοιποι αριθμοί θα καταργηθούν; Μπας και ησυχάσουμε, μας έχουν πρήξει τα αρχιδια με ένα σωρό αριθμούς.
Θα καταργηθεί ο Αμκα, Αφμ, αδτ, κ.λ.π.;
Ίσα ίσα θυμάμαι τον αδτ και τίποτα άλλο. Ολα τα άλλα στο κινητό, οτιδήποτε.
Θα καταργηθεί ο Αμκα, Αφμ, αδτ, κ.λ.π.;
Ίσα ίσα θυμάμαι τον αδτ και τίποτα άλλο. Ολα τα άλλα στο κινητό, οτιδήποτε.
Enter_Analman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
Μαν μου,εγώ από Ρουμανία είμαι και όταν εδώ κάναν ντους με σαμπάνιες και έτρωγαν ότι λίπος υπάρχει εμείς ειμασταν επει κομουνιστικης χούντας και νιώσαμε την πείνα στο κόκκαλο,τώρα όμως πληρώνονται πάρα πολλα,αν ρωτάς εμένα έπρεπε πριν πολλά χρόνια η κυβέρνηση να έχει την κατάληξη CeaușescuΦίλε συμφωνώ μαζί σου - και το έγραψα ήδη - άσε τα σχόλια της αρβάλας που ρίχνω - όμως επέτρεψε μου να είμαι καχύποπτος όχι υπό την έννοια του ψέκα - αλλά ως τώρα το προτεκτοράτο μας δεν δίνει σωστά σημεία γραφής. Δεν είδες τι έγινε πρόσφατα (διαρρεύσεις email) κι αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα τον μακαρίτη Πανούση.
Συνημμένα
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.307
- Πόντοι
- 1.346
Αφού δεν θα βάλεις ΚΜΑ όπως οι πρώτες μεσσηνιακές πινακίδες επί εποχή μΠΑΤΣΟΚ, τότε γιατί όχι ΠΑΟ;Σε 4 γράμματα θα παίξω εγώ κατ'εξαίρεση......
NKVD
Φοβάσαι τα ραντεβού θανάτου με ολυμπιακάκηδες της ΑΑΔΕ;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.671
- Πόντοι
- 6.946
ΚΝΕ.
Κατοχυρώθηκε.
Κατοχυρώθηκε.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.404
- Πόντοι
- 2.606
τυπε με αυτα τα αρχικα θα γινεσαι καρφωμα με τη μια οτι εισαι μελος του σαη......προτιμησε τα αρχικα ΣΑΗ ,που μονο οι εκλεκτοι θα καταλαβαινουν....γιατι ενα ειναι το σαη!ΒΟU που ταιριαζει και με την κατασταση της χωρας εκτος απο site.
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.307
- Πόντοι
- 1.346
Όπως λέει η φωτογραφία στο 1ο σχόλιο ναι θα καταργηθούν. Βασικά το ΑΦΜ θυμάμαι, τώρα ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα ούτε τα ξέρω. Οπς...Οι υπόλοιποι αριθμοί θα καταργηθούν;
Αυτοί που έχουν ήδη βγάλει τη νέα αστυνομική ταυτότητα τι θα γίνει;
Θα κάνουν ενημέρωση;
ΡΕ ΤΙ ΠΟΡΤΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ..
Αθάνατε Νίκο Ξυλούρη, σε αυτόν τον κόσμο τον καλό, δουλειά να μην σου μένει, ράβε, ξήλωνε...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.754
- Πόντοι
- 2.816
Εγώ λέω να βάλω ΑΚΑ119999999
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Τιτλος τιμης θα ειναι και οχι λογος ντροπηςτυπε με αυτα τα αρχικα θα γινεσαι καρφωμα με τη μια οτι εισαι μελος του σαη......προτιμησε τα αρχικα ΣΑΗ ,που μονο οι εκλεκτοι θα καταλαβαινουν....γιατι ενα ειναι το σαη!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.502
- Πόντοι
- 9.931
Τελικα ο προσωπικός αριθμός θα εγγραφεί στην ταυτότητα η απλα θα τον ξερουμε οπως το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ;;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.733
- Πόντοι
- 6.536
Γιατί να βάλω Μεσσηνιακές πινακίδες?Αφού δεν θα βάλεις ΚΜΑ όπως οι πρώτες μεσσηνιακές πινακίδες επί εποχή μΠΑΤΣΟΚ, τότε γιατί όχι ΠΑΟ;
Φοβάσαι τα ραντεβού θανάτου με ολυμπιακάκηδες της ΑΑΔΕ;
Καλύτερα να αυτοκτονήσω....
Δεν είμαι τσομπανόβλαχος Μεσσήνιος....
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.307
- Πόντοι
- 1.346
Με έχεις μπερδέψει νόμιζα ότι κατάγεσαι από την Κυπαρισσία γύρω μέρηΔεν είμαι τσομπανόβλαχος Μεσσήνιος....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.733
- Πόντοι
- 6.536
Όχι,απλά έχω πάρει σπίτι εδώ....Με έχεις μπερδέψει νόμιζα ότι κατάγεσαι από την Κυπαρισσία γύρω μέρη