You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός - τί γράμματα θα διαλέξετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.310
- Πόντοι
- 22.266
Προσωπικό αριθμό έχουν κάτι ρουμανιιες πολωνιες βουλγαριες απ' το 1960 ....εμείς τώρα το ανακαλύψαμεΑπό το Σεπτέμβριο πλέον ένας αριθμός για όλους τους ψώλους & τους κώλους
Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας
Θα είναι μοναδικός για τον κάθε πολίτη και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις συναλλαγές με το Δημόσιο χωρίς να χρειάζεται πλέον ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ ή ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότηταςwww.protothema.gr
Eπειδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε γράμματα που δεν υπάρχουν αντίστοιχα στο λατινικό αλφάβητο, σκέφτομαι να διαλέξω το ΒΟΥ ως μέλος της επίτιμης κοινότητας. Εκτός κι αν μέχρι 31η Αυγούστου διαγράψω το λογαριασμό
ΨΨ @koutavoulias
O @sex volcano θα βάλει το ΒΑΖ ως μπατζανάκης;
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Μύστες, για θυμηθείτε το μακαρίτη:
Κωμικοτραγική φάση ή όχι;
Ουδέν καλόν αμιγές κακού, ωραία να μειωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία, αλλά που θα φτάσει;
Αυτό μας λείπει να ξέρει και το call girl αν έχουμε πίεση είτε κάναμε bypass καρδιάς, ε τι να πω ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥΣ
4-2 έληξε και δεν το πόνταρα εξαρχής ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ...
Κωμικοτραγική φάση ή όχι;
Ουδέν καλόν αμιγές κακού, ωραία να μειωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία, αλλά που θα φτάσει;
Αυτό μας λείπει να ξέρει και το call girl αν έχουμε πίεση είτε κάναμε bypass καρδιάς, ε τι να πω ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥΣ
ΚΟΓΙΟΤ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΙΤΕ
4-2 έληξε και δεν το πόνταρα εξαρχής ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ...
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Αν ξέρουν τα CG ότι πάσχουμε από καρδιά κι έχουμε και κανένα κομπόδεμα, μπορεί και να μας παντρευτούν για να μας παρηγορήσουνΑυτό μας λείπει να ξέρει και το call girl αν έχουμε πίεση είτε κάναμε bypass καρδιάς
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.299
- Πόντοι
- 446
ΜΝΙ. Το κατοχύρωσα...
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Είναι αλήθεια ότι το ολοκαύτωμα κάποτε έγινε.Επίσης δεύτερο spoiler, το να αρνηθείς ότι το Ολοκαύτωμα συνέβη, είναι ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα και σε πάρα πολλές χώρες.
Το να πεις όμως ότι ο Μεγαλέξανδρος ήταν Αιθίοπας επιτρέπεται...
Το ζήτημα είναι πως με το που κριτικάρεις το Ισραήλ σου λένε " εμ ολοκαύτωμα ". Όχι φίλε δε πάει έτσι το ότι κάποτε σαν πετούσαν στους φούρνους δε σημαίνει πως τώρα μπορείτε να κάνετε τα ίδια ακριβώς.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
.....αλλά γιατί συν 3;
Αλλά θα μου πεις πώς θα δουλέψουν τα δικά μας παιδιά ώστε να ενημερωθεί το σύστημα καταχώρησης...
καπως ετσι να κανουμε προσληψεις ν;α αυξησουμε την γραφειοκρατια για να μειωθει σε μια 10ετία .
Καντο 9ψηφιο να δωσω το ΑΦΜ . Τωρα θα αρχιζει ο χαβαλες και "3 γραμματα μονο φωτιζουν την ελληνικη μας την γενια......". Αλλος θα βαζει ΕΑΜ αλλος ΑΕΚ . Καντο 5 γραμματα να συννενοηθουμε ολοι να βαλουμε PASOK να ησυχασουμε .
Βασικα αν συννενοηθουμε ολοι οι Ελληνες να βαλουμε τα ιδια γραμματα (πχ AAA) επι της ουσιας μονο το ΑΦΜ θα εχουμε
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Και φυσικά να δουλεύουν σε καθεστώς μερικής απασχόλησης 4ωρα, χμ γιατί να έχεις έναν εργαζόμενο του 8ωρου κι έναν άνεργο, καλύτερα δεν είναι δύο μερικώς απασχολούμενοι και κανένας άνεργος;καπως ετσι να κανουμε προσληψεις ν;α αυξησουμε την γραφειοκρατια για να μειωθει σε μια 10ετία .
Έτσι σε βλέπει το σύστημα ανέκαθεν, έναν αριθμό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τι φλωριές είναι αυτές?
Εγω θέλω τσιπάκι στον καρπό....
Εγω θέλω τσιπάκι στον καρπό....
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Δε με νοιάζει αν είναι αλήθεια, η ελευθερία λόγου πού είναι;Είναι αλήθεια ότι το ολοκαύτωμα κάποτε έγινε.
Το ζήτημα είναι πως με το που κριτικάρεις το Ισραήλ σου λένε " εμ ολοκαύτωμα ". Όχι φίλε δε πάει έτσι το ότι κάποτε σαν πετούσαν στους φούρνους δε σημαίνει πως τώρα μπορείτε να κάνετε τα ίδια ακριβώς.
dimitz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Εντάξει, αλλά αυτό αφορά τους βυζολάγνους κι εγώ δεν είμαι όμως λες να το λογοκρίνουν;
Το κρατάω για μένα άνετα!
Enter_Analman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
πες τα ρε τυπε, ζούσα χρόνια Αγγλία και γέλαγε ο λογιστής μαζί μου επειδή δεν είχα 10 κωδικούς,προσπαθώ απλά να αλλάξω την διεύθυνση της εθνικής της μάνας μου για νέα κάρτα και κοντεύω να σπάσω τοίχους από τα νεύρα γιατί είναι ένα σωρό μαλακίεςΠροσωπικό αριθμό έχουν κάτι ρουμανιιες πολωνιες βουλγαριες απ' το 1960 ....εμείς τώρα το ανακαλύψαμε
dimitz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
πες τα ρε τυπε, ζούσα χρόνια Αγγλία και γέλαγε ο λογιστής μαζί μου επειδή δεν είχα 10 κωδικούς,προσπαθώ απλά να αλλάξω την διεύθυνση της εθνικής της μάνας μου για νέα κάρτα και κοντεύω να σπάσω τοίχους από τα νεύρα γιατί είναι ένα σωρό μαλακίες
Εμείς στην Ελλάδα ΔΕ ΘΕΜΕ. Σε πολλά πράγματα ΔΕ ΘΕΜΕ.
Από το να μην πετάμε σκουπίδια στο δρόμο μέχρι το να προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί.
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Φίλε συμφωνώ μαζί σου - και το έγραψα ήδη - άσε τα σχόλια της αρβάλας που ρίχνω - όμως επέτρεψε μου να είμαι καχύποπτος όχι υπό την έννοια του ψέκα - αλλά ως τώρα το προτεκτοράτο μας δεν δίνει σωστά σημεία γραφής. Δεν είδες τι έγινε πρόσφατα (διαρρεύσεις email) κι αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα τον μακαρίτη Πανούση.πες τα ρε τυπε
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Σε 4 γράμματα θα παίξω εγώ κατ'εξαίρεση......θα παίξει πολύ το GAY, KKE, OFI, DIY, MAC ,εγώ λέω να παίξω CIA για να με φοβούνται.
NKVD