Νέα

Αποκρυψη on line στο facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες θα ηθλελα τα φωτα σας σχετικα με ενα θεμα που εχει προκυψει εδω και καιρο με το facebook
και μια "φιλη" εχω παρατηρησει πολλες φορες οτι στην μπαρα των φιλων δεν την βλεπω ποτε on line αλλα την ιδια ωρα στιγμη ποσταρει φωτο απο οτι εψαξα και στο google
υπαρχει ρυθμιση ωστε καποιοι φιλοι να μην σε βλεπουν υπαρχει καποιος τροπος μεσα ισως απο καποια ρυθμιση να δω αν ανηκω στους αποκλεισμενους
αν ειναι να την διαγραψω δεν γουσταρω να εχω φιλους ατομα τα οποια δεν θελουν να μου μιλανε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σβήστην

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες θα ηθλελα τα φωτα σας σχετικα με ενα θεμα που εχει προκυψει εδω και καιρο με το facebook
και μια "φιλη" εχω παρατηρησει πολλες φορες οτι στην μπαρα των φιλων δεν την βλεπω ποτε on line αλλα την ιδια ωρα στιγμη ποσταρει φωτο απο οτι εψαξα και στο google
υπαρχει ρυθμιση ωστε καποιοι φιλοι να μην σε βλεπουν υπαρχει καποιος τροπος μεσα ισως απο καποια ρυθμιση να δω αν ανηκω στους αποκλεισμενους
αν ειναι να την διαγραψω δεν γουσταρω να εχω φιλους ατομα τα οποια δεν θελουν να μου μιλανε

Υπάρχει και η επιλογή να φαίνεσαι off στο chat. Μάλλον αυτό έχει κάνει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Mην την διαγραψεις εφοσον δεν σε πειραζει κρατησε την σα φιλη στο φβ
το να μη θελει να σου μιλησει ειναι δικαιωμα της.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Διεγραψε την και πες ονομα να την κανουμε αντ εμεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Mην την διαγραψεις εφοσον δεν σε πειραζει κρατησε την σα φιλη στο φβ
το να μη θελει να σου μιλησει ειναι δικαιωμα της.
αμα τον θεωρεί ενοχλητικό γιατί να μην την διαγράψει;

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
δεν ειναι απαραιτητο οτι μονο εσυ την βλεπεις εκτοσ συνδεσης και ολλοι οι αλλοι την βλεπουν εντος συνδεσης.μπορει να εχει ρυθμισει να ειναι παντα εκτος συνδεσης ετσι ωστε κανενας μαλακας(συμπεριλαμβανεσαι και εσυ  :grin: - συμφωνα με αυτα που νομιζει αυτη) να μην μπορει να την ενοχλησει χωρις κανενα ουσιαστικο λογο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα τον θεωρεί ενοχλητικό γιατί να μην την διαγράψει;

Απο που συμπεραινεις οτι τον θεωρει ενοχλητικο? και στην τελικη αμα την εχει πρηξει ενω δεν του μιλαει του κλεινει το τσατ απλο.

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε δυο λαγαριασμους που εχω στο f/b, και στους δυο εχω κλειστο το τσατ!
Οταν καποιες στιγμες εχω ορεξη και χρονο το ανοιγω, απλα για να δω ποιοι ειναι μεσα ,
η απλα ποιοι εχουν στο ον το τσατ, για να πω δυο κουβεντες!
Εαν θελεις να της μιλησεις φιλε μου, απλα στειλε της ενα κανονικο μηνυμα!
Φαινεται κανονικα πανω αριστερα στα μηνυματα!
Σιγουρα θα το δει, κ εαν θελει σου απανταει!
Δεν σημαινει ντε κ καλα οτι σε εχει αποκλεισει απο συνομιλιες!
Το πιο πιθανον ειναι να εχει στο οφφ το τσατ οπως εγω! :)

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
την ωρα που βλεπεις οτι ειναι μεσα στειλε μηνυμα < τι κανεις κουκλα τον εχω 20 cm θες να κανουμε τιποτα >

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε δυο λαγαριασμους που εχω στο f/b, και στους δυο εχω κλειστο το τσατ!
Οταν καποιες στιγμες εχω ορεξη και χρονο το ανοιγω, απλα για να δω ποιοι ειναι μεσα ,
η απλα ποιοι εχουν στο ον το τσατ, για να πω δυο κουβεντες!
Εαν θελεις να της μιλησεις φιλε μου, απλα στειλε της ενα κανονικο μηνυμα!
Φαινεται κανονικα πανω αριστερα στα μηνυματα!
Σιγουρα θα το δει, κ εαν θελει σου απανταει!
Δεν σημαινει ντε κ καλα οτι σε εχει αποκλεισει απο συνομιλιες!
Το πιο πιθανον ειναι να εχει στο οφφ το τσατ οπως εγω! :)

:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ωραια αμα τον θεωρει ενοχλητικο και του εχει κλεισει το τσατ θα πρεπει να τον βαλει σε σκεψεις τι της εχει κανει πχ μπορει να της μιλαει συνεχεια ενω αυτη να βαριεται και να μη γουσταρει αρα καταλαβαινει οτι δεν ψηνεται και απλα την αφηνει ησυχη. Απο το φβ εγω τουλαχιστον δεν θα ειχα λογο να την διαγραψω βεβαια μεταξυ μας εγω ποτε δεν διαγραφω απο το φβ εκτος και αν καποιος στελνει συνεχως υβριστικα μηνυματα ή ειναι τρελος εκει θα πεσει διαγραφη οκ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω πχ αν μιλησω σε καποια και δεν μου απαντησει δεν της ξαναμιλαω ποτε... αμα δεν μου μιλησει αυτη γιατι τοτε θεωρω οτι γινομαι ενοχλητικος. Μπορει να της κανω κανα like μετα απο καιρο και αμα δεν μιλησει ουτε και τοτε ή κανει like τοτε 0.

Αλλα δεν θα την διεγραφα ποτε απο το φβ

p.s Αμα την γουσταρω βεβαια αρκετα μπορει να μιλησω αντε μια δευτερη φορα σε καμια γιορτη ή γενεθλια

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
αμα τη γνωριζει την κοπελα να μην τη διαγραψει αμα δεν τη γνωριζει να τη διαγραψει απλα τα πραγματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα τη γνωριζει την κοπελα να μην τη διαγραψει αμα δεν τη γνωριζει να τη διαγραψει απλα τα πραγματα

Γιατι θα πρεπει να την διαγραψει οπωσδηποτε? επειδη δεν του εκατσε?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
1017311_608859965821367_575231173_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories