Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΩΧ! ΩΧ!! ΩΧ!!!
νομίζω ότι έρχεται καταιγίδα  :grin:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Εγινα και μπαρμπας τωρα. Καλη φαση.

Μαλωστε αλλο λιγο σαν καθυστερημενα, για την απογραφη ειναι.

Ελα μου ντε , χεστηκα κιολας τι γραφει και για την απογραφη...Εγω τα λεφτα να παρω... Εχεις δικιο σε αυτο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε αντε απογραφητε πια :tickedoff:
κατι πηρε το ματι μου για πιπες :grin:
τι λεγαμε :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ρε αντε απογραφητε πια :tickedoff:
κατι πηρε το ματι μου για πιπες :grin:
τι λεγαμε :grin:
Δύο γαιδαροι μαλώνανε (με το παρδον) σε ξένο αχυρώνα για κάτι λεφτά που νομίζουνε οτι θα πάρουνε του αγίου πούτσου ανήμερα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
απογραφή ή θάνατος!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έχει κάποιος από τους εκλεκτούς χρήστες του ιστότοπου, να μοιραστεί μαζί μας κάποιο πικάντικο νεσταντανέ από επαφή με απογραφέα? :think:
Τόσες νεαρές κοπέλες βγήκαν στους δρόμους για να μας απογράψουν...... ;)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Ενταξει απλα δεν μ αρεσει η νοοτροπια αυτη του οτι πουμε εμεις ειναι παντα το σωστο (χωρις να το χουμε ελεγξει) και ολοι οι αλλοι ειναι οι μαλακες που το κανουν λαθος.

Σαν το ανεκδοτο που οδηγει καποιος στην εθνικη οδο και ακουει στο ραδιο προσοχη ενας τρελλος οδηγει στο αντιθετο ρευμα και αναφωνει τι ενας εδω ειναι χιλιαδες...

Τελος παντων τα λεφτα ειναι ζητημα αν και ποτε θα τα παρουμε, και εμενα με καποιους που δεν ανοιγουν με καποιους που μου παν απογραφηκα αλλου και επειδη σ εμανα αντιστοιχει 1,2 ατομα στο καθε σπιτι θα παρω πολυ λιγα σχεδον 450 μικτα αν αφαιρεσεις και τις κρατησεις κλαφτα χαραλαμπε

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Έχει κάποιος από τους εκλεκτούς χρήστες του ιστότοπου, να μοιραστεί μαζί μας κάποιο πικάντικο νεσταντανέ από επαφή με απογραφέα? :think:
Τόσες νεαρές κοπέλες βγήκαν στους δρόμους για να μας απογράψουν...... ;)

Λοιπον να πω εγω ενα. Ειχα παει στο σπιτι ενος ηταν 39 στα 40 ηλικια. Εμενε σ ενα δυαρακι. Με το που μπαινω μου κανει εσυ απο δω τη περιοχη δεν εισαι?? σ εχω προσεξει. Ναι του λεω σχετικα κοντα μενω.
  Ξεκιναμε την απογραφη, ηταν μονος στο σπιτι , απογραφω αυτον οικογενειακη κατασταση εγγαμος. Τελος παντων μου λεει μενει εδω και μια γυναικα με τα δυο παιδια της. (μια ασχετη γυναικα χαχαχαχαχα)

Απογραφω τη γυναικα, απογραφω και τα παιδακια.(τα στοιχεια μου τα δωσε αυτος γιατι ελειπαν) Τα παιδια ειχαν το επιθετο του και ονομα πατρος το δικο του. Τελος παντων μου κανει εγω δεν ειμαι παντρεμενος ακριβως, σκοπευω να χωρισω κτλ. Η γυναικα η οποια μενει εδω μαζι μου ειναι η οικιακη μου βοηθος, (που τον υπηρετουσε στη βιλα που εμενε χαχαχαχαχα) αλλα μας εκανε η γυναικα τσακωτους και με πεταξε απο το σπιτι και μενω προσωρινα εδω μαζι της. Εγω εμενα σε σπιτι με πισινα κτλ κτλ...Ναι του κανω και εγω νομιζα ηταν η γυναικα σας γιατι τα παιδια της εχουν το ονομα σας. Να μου λεει ειπα να κανω μια καλη πραξη να τα αναγνωρισω γιατι τα χε αγνωστου πατρος και τη λυπομουν , δεν ειναι δικα μου... :2funny: :2funny:

Καλα του λεω...Εν τω μεταξυ μου κανει αν θες καμια μερα να σε παμε καμια βολτα με το αμαξι εχω μια μερσεντες ενα τυπο μου πε δεν θυμαμαι τωρα καμπριο. Του λεω οχι ευχαριστω. Η μαλακια ηταν οτι ειχε το τηλεφωνο μου που το χα αφησει στη πολυκατοικια για να με παρουν και μου εστελνε μυνηματα να με παει για φαγητο, να παμε στο καζινο μεχρι που τα χωσα και του λεω μην με ξαναενοχλησεις και τον εβρισα και μου λεει εισαι γκομενακι ξενερωτο κριμα την ομορφια σου. Απο τοτε δεν μ εχει ξαναενοχλησει και ελπιζω πως οχι ξανα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
  Λοιπον να πω εγω ενα. Ειχα παει στο σπιτι ενος ηταν 39 στα 40 ηλικια. Εμενε σ ενα δυαρακι. Με το που μπαινω μου κανει εσυ απο δω τη περιοχη δεν εισαι?? σ εχω προσεξει. Ναι του λεω σχετικα κοντα μενω.
   Ξεκιναμε την απογραφη, ηταν μονος στο σπιτι , απογραφω αυτον οικογενειακη κατασταση εγγαμος. Τελος παντων μου λεει μενει εδω και μια γυναικα με τα δυο παιδια της. (μια ασχετη γυναικα χαχαχαχαχα)

Απογραφω τη γυναικα, απογραφω και τα παιδακια.(τα στοιχεια μου τα δωσε αυτος γιατι ελειπαν) Τα παιδια ειχαν το επιθετο του και ονομα πατρος το δικο του. Τελος παντων μου κανει εγω δεν ειμαι παντρεμενος ακριβως, σκοπευω να χωρισω κτλ. Η γυναικα η οποια μενει εδω μαζι μου ειναι η οικιακη μου βοηθος, (που τον υπηρετουσε στη βιλα που εμενε χαχαχαχαχα) αλλα μας εκανε η γυναικα τσακωτους και με πεταξε απο το σπιτι και μενω προσωρινα εδω μαζι της. Εγω εμενα σε σπιτι με πισινα κτλ κτλ...Ναι του κανω και εγω νομιζα ηταν η γυναικα σας γιατι τα παιδια της εχουν το ονομα σας. Να μου λεει ειπα να κανω μια καλη πραξη να τα αναγνωρισω γιατι τα χε αγνωστου πατρος και τη λυπομουν , δεν ειναι δικα μου... :2funny: :2funny:

Καλα του λεω...Εν τω μεταξυ μου κανει αν θες καμια μερα να σε παμε καμια βολτα με το αμαξι εχω μια μερσεντες ενα τυπο μου πε δεν θυμαμαι τωρα καμπριο. Του λεω οχι ευχαριστω. Η μαλακια ηταν οτι ειχε το τηλεφωνο μου που το χα αφησει στη πολυκατοικια για να με παρουν και μου εστελνε μυνηματα να με παει για φαγητο, να παμε στο καζινο μεχρι που τα χωσα και του λεω μην με ξαναενοχλησεις και τον εβρισα και μου λεει εισαι γκομενακι ξενερωτο κριμα την ομορφια σου. Απο τοτε δεν μ εχει ξαναενοχλησει και ελπιζω πως οχι ξανα

τελικα του εκατσες?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
παραδεξου το οτι σου εκανε τρυφερο ερωτα υπο τον ηχο μουσικης yanni

Επισκέπτης
ναι ρε κοπελια και 'συ.πας να τα βαλεις με τον ιματζινας?το τερας γνωσεων και αντιληψης?τσ τσ τσ....ανοητες γυναικες

Σωστά...Άλλωστε σε όλα τα θέματα γράφω άποψη,από τα πολιτικά και τα οικονομικά μέχρι ότι μαλακία θέμα ανοίγουν κάποιοι "πειραμγμένοι" τύποι...

Ενώ εσύ που είσαι μέλος στο φόρουμ μόνο 3 μήνες κι έχεις φτάσει τα 864 posts με μέσο όρο τα 10 ημερησίως,είσαι "μετρημένη" δεν απαντάς σε ανούσια θέματα παρά μόνο σε όσα έχεις κάνει διατριβή,και έχεις άποψη.Όπως π.χ στα θέματα  
"Απ: σε ποιο πορδελλο εχει ποθτανεσ μπαζολεσ ανω των 155kg για πισω τρθπα?"
"Απ: Νεο σκανδαλο στην ελληνικη show Biz!"
"Απ: Έχετε πάει με καπότα χωρίς πουτάνα?"
"Απ: Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;"

Και άλλα τέτοια "ωραία".Θα απαντάς και σε καμιά 200 μηνύματα την ημέρα του τύπου "κάνεις βίζιτες;" "Πόσα παίρνεις;" "πού σε βρίσκουμε;" και άλλα τέτοια "χαριτωμένα",αλλά δυστυχώς στατιστικά για τα μηνύματα δεν μπορώ να δω.Και μετά προσπαθείς να "βγεις" από πάνω...Σου εύχομαι να ξεπεράσεις τον Gl σε posts,αλλά όχι με links προς τσόντες αλλά με απαντήσεις του τύπου

"ισα ρε σκατο.ουτε εγω ξερω να ραβω.γιατι δε διαβαζεις μωρη?"

Άντε,καληνύχτα και σου εύχομαι στον ύπνο σου να μη βλέπεις ότι απαντάς στο bourdela.com αλλά κάτι πιο χρήσιμο!!!!

Επισκέπτης
Σωστά...Άλλωστε σε όλα τα θέματα γράφω άποψη,από τα πολιτικά και τα οικονομικά μέχρι ότι μαλακία θέμα ανοίγουν κάποιοι "πειραμγμένοι" τύποι...

Ενώ εσύ που είσαι μέλος στο φόρουμ μόνο 3 μήνες κι έχεις φτάσει τα 864 posts με μέσο όρο τα 10 ημερησίως,είσαι "μετρημένη" δεν απαντάς σε ανούσια θέματα παρά μόνο σε όσα έχεις κάνει διατριβή,και έχεις άποψη.Όπως π.χ στα θέματα  
"Απ: σε ποιο πορδελλο εχει ποθτανεσ μπαζολεσ ανω των 155kg για πισω τρθπα?"
"Απ: Νεο σκανδαλο στην ελληνικη show Biz!"
"Απ: Έχετε πάει με καπότα χωρίς πουτάνα?"
"Απ: Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;"

Και άλλα τέτοια "ωραία".Θα απαντάς και σε καμιά 200 μηνύματα την ημέρα του τύπου "κάνεις βίζιτες;" "Πόσα παίρνεις;" "πού σε βρίσκουμε;" και άλλα τέτοια "χαριτωμένα",αλλά δυστυχώς στατιστικά για τα μηνύματα δεν μπορώ να δω.Και μετά προσπαθείς να "βγεις" από πάνω...Σου εύχομαι να ξεπεράσεις τον Gl σε posts,αλλά όχι με links προς τσόντες αλλά με απαντήσεις του τύπου

"ισα ρε σκατο.ουτε εγω ξερω να ραβω.γιατι δε διαβαζεις μωρη?"

Άντε,καληνύχτα και σου εύχομαι στον ύπνο σου να μη βλέπεις ότι απαντάς στο bourdela.com αλλά κάτι πιο χρήσιμο!!!!
γαμα και λιγο ρε μαλακα.καλο θα σου κανει.που καθησες κι εψαξες τα ποστ μου.νουμεροοοοο

Επισκέπτης
γαμα και λιγο ρε μαλακα.καλο θα σου κανει.που καθησες κι εψαξες τα ποστ μου.νουμεροοοοο

Εγώ με 1,9 μέσο όρο post ανά ημέρα,έχω χρόνο να γαμήσω.Εσύ βρίσκεις χρόνο να γαμηθείς;Μήπως τελικά το πρόβλημα το έχεις εσύ;
Ένα κλικ είναι τα στατιστικά,δεν κουράστηκα.Αφού το είπες και μόνη σου,είμαι τέρας γνώσεων  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
  Γιατι θα πρεπει να καθομαι στο καθε παντρεμενο που με θεωρει και βουρλο απο πανω και μου λεει μαλακιες??  Και γι αυτο ειμαι ψωνισμενη παλιο ελληνιδα???
εαν ομως η απογραφη γινοταν στην μερσεντες θα του καθοσουν..
ελα παραδεξου το

Επισκέπτης
Εγώ με 1,9 μέσο όρο post ανά ημέρα,έχω χρόνο να γαμήσω.Εσύ βρίσκεις χρόνο να γαμηθείς;Μήπως τελικά το πρόβλημα το έχεις εσύ;
Ένα κλικ είναι τα στατιστικά,δεν κουράστηκα.Αφού το είπες και μόνη σου,είμαι τέρας γνώσεων  :2funny:
την ειπες την εξυπναδα σου.αντε τωρα να πληρωσεις καμια πουτανα για να γαμησεις.μεγαλε εραστη.(ring any bells???? :2funny: :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom