Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Εσένα δε θα σε απέγραφα σίγουρα...

Ο Αινσταιν ξερεις τι ειχε πει...Το χαρισμα που εχεις ειναι απεριοριστο...Λοιπον αντε ρωτα την τομεαρχη σου να δεις απαντηση που θα παρεις.

Γι αυτο βγαζεις μικτα 700 ευρω ρε αν ηταν ετσι να απεγραφα καποιον και μαζι ολο του το σοι και να εβαζα απλα κοιμηθηκαν αλλου να βγαλω κανενα 3000

Επισκέπτης
Εσύ στο εξοχικό σου είσαι προσωρινά φιλοξενούμενη;Από τους τοίχους;
Από το κεφάλι σου μη χρησιμοποιείς μόνο το στόμα σου για να κάνεις πίπες,χρησιμοποίησε λίγο το μυαλό,έστω και μικρό θα έχεις κάτι,δεν μπορεί...

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Εσύ στο εξοχικό σου είσαι προσωρινά φιλοξενούμενη;Από τους τοίχους;
Από το κεφάλι σου μη χρησιμοποιείς μόνο το στόμα σου για να κάνεις πίπες,χρησιμοποίησε λίγο το μυαλό,έστω και μικρό θα έχεις κάτι,δεν μπορεί...

Σου γραφω ακριβως οτι λεει η εγκυκλιος σελ 21
  Επισης ως προσωρινα φιλοξενουμενα στην εξοχικη ΤΟΥΣ κατοικια θα απογραφουν τα ατομα που διανυκτερευσαν σε αυτη ενω η κυρια κατοικια τους ειναι αλλου

Εγω πιπες κανω, το μυαλο σε ποιον λειπει....

Επισκέπτης

Γι αυτο βγαζεις μικτα 700 ευρω ρε αν ηταν ετσι να απεγραφα καποιον και μαζι ολο του το σοι και να εβαζα απλα κοιμηθηκαν αλλου να βγαλω κανενα 3000

Ρε ούφο,2 περιπτώσεις μου έτυχαν τέτοιες.157 κατοικίες χ 1,70=266,9€ και 340 κατοίκους χ 1,30=442€ συνολο 708,9€
Οι 340 κάτοικοι στα 157 σπίτια είναι 2,16 κάτοικοι/σπίτι μέσος όρος.Για πόλη σαν το Περιστέρι λογικός αριθμός.Η πιο μεγάλη οικογένεια που βρήκα είναι 7μελής Αλβανοί,και 2 οικογένειες με 6 μέλη,3 με 5 μέλη.Επικαλείσαι τον Αϊνστάιν αλλά το μυαλό σου είναι επιπέδου βακτηρίου.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Να σου πω δεν ξεκινας τις πιπες και εσυ μπας και ξυπνησεις λιγο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και αντε μοκο τωρα γιατι ξερεις οτι τα εκανες πατατα

Επισκέπτης
  Να σου πω δεν ξεκινας τις πιπες και εσυ μπας και ξυπνησεις λιγο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ για να ξυπνήσεις παίρνεις πίπες;Μέχρι τώρα νόμιζα ότι πίνουν καφέ οι άνθρωποι για να ξυπνήσουν...

Δεν είπες,εσένα γιατί σε προσέλαβαν για απογραφή;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσύ για να ξυπνήσεις παίρνεις πίπες;Μέχρι τώρα νόμιζα ότι πίνουν καφέ οι άνθρωποι για να ξυπνήσουν...

αυτα δεν λεγονται τυπε  :grin:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

Γιατι παιρνω καλες πιπες... Αλλα ρε παιδι μου δεν αντεχω να εξηγεις στον αλλο οτι μου τυχε και εχω ρωτησει οχι μονο τομεαρχη αλλα και εποπτη και να επιμενει, αντι να πει ας ρωτησω ρε πουστη μου το τομεαρχη μου μηπως κανω λαθος. Επισης οταν μου βγαζει ενα κομματι απο την εγκυκλιο για να δειξει οτι ειναι σωστος και η επομενη σειρα ειναι αυτη που του δειχνει οτι κανει λαθος και δεν κοιταει να τη διαβασει

Επισκέπτης
 Γιατι παιρνω καλες πιπες... Αλλα ρε παιδι μου δεν αντεχω να εξηγεις στον αλλο οτι μου τυχε και εχω ρωτησει οχι μονο τομεαρχη αλλα και εποπτη και να επιμενει, αντι να πει ας ρωτησω ρε πουστη μου το τομεαρχη μου μηπως κανω λαθος. Επισης οταν μου βγαζει ενα κομματι απο την εγκυκλιο για να δειξει οτι ειναι σωστος και η επομενη σειρα ειναι αυτη που του δειχνει οτι κανει λαθος και δεν κοιταει να τη διαβασει

Τελικά πρέπει να είσαι κορίτσι για σπίτι....

Τελικά κατανοώ τον Δημητράκη,τον Pirforo τον Πιτσιλιστή και τα υπόλοιπα παλικάρια που κοιτάζουν προς Ρωσία πλευρά...

P.S:"Η επόμενη σειρά" είναι στο πεδίο που δίνει τον ορισμό του Φιλοξενούμενου που δεν ανήκει στο νοικοκυριό.Πρόσεξέ το λίγο...

P.S:Ο επόπτης τι χρώμα σημαιάκι είχε;Ή δεν έδωσες βάση σε λεπτομέρειες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τελικά κατανοώ τον Δημητράκη,τον Pirforo τον Πιτσιλιστή και τα υπόλοιπα παλικάρια που κοιτάζουν προς Ρωσία πλευρά...

P.S:"Η επόμενη σειρά" είναι στο πεδίο που δίνει τον ορισμό του Φιλοξενούμενου που δεν ανήκει στο νοικοκυριό.Πρόσεξέ το λίγο...

τυπε δεν υπαρχει αλλος σαν τον δημητρακη

:2funny: :2funny:

ο ανθρωπος ειναι ετη μπροστα  :rockon: :rockon: :rockon:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

Δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου με κερδιζεις λογω εμπειριας...

P.S.: σελ 21 Χριστιανε μου στην ιδια παραγραφο ειναι αμεσως μετα... Σε παρακαλω χωρις πλακα , τοσο πια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι κανεις λαθος ή μου κανεις πλακα???

Μπορεις σε παρακαλω να ρωτησεις τον-την Τομεαρχη σου?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

P.S.: σελ 21 Χριστιανε μου στην ιδια παραγραφο ειναι αμεσως μετα... Σε παρακαλω χωρις πλακα , τοσο πια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι κανεις λαθος ή μου κανεις πλακα???

Ορεξη που την εχεις απογευματιατικο.

Απογαμηθειτε και λιγο, ολο στην απογραφη να πουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ορεξη που την εχεις απογευματιατικο.

Απογαμηθειτε και λιγο, ολο στην απογραφη να πουμε.

ακριβως. Εβαλα και το βιντεακι
πανω με τον δημητρακη που δινει το μηνυμα
αλλα ουτε καν μπηκαν στον κοπο να το δουν  :grin:

Επισκέπτης

ναι ρε κοπελια και 'συ.πας να τα βαλεις με τον ιματζινας?το τερας γνωσεων και αντιληψης?τσ τσ τσ....ανοητες γυναικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom