Επισκέπτης
Το οτι δεν απογραφουμε ζωα πεθαμενους το χεις κατανοησει???
Εσένα δε θα σε απέγραφα σίγουρα...
Το οτι δεν απογραφουμε ζωα πεθαμενους το χεις κατανοησει???
Εσένα δε θα σε απέγραφα σίγουρα...
Εσύ στο εξοχικό σου είσαι προσωρινά φιλοξενούμενη;Από τους τοίχους;
Από το κεφάλι σου μη χρησιμοποιείς μόνο το στόμα σου για να κάνεις πίπες,χρησιμοποίησε λίγο το μυαλό,έστω και μικρό θα έχεις κάτι,δεν μπορεί...
Γι αυτο βγαζεις μικτα 700 ευρω ρε αν ηταν ετσι να απεγραφα καποιον και μαζι ολο του το σοι και να εβαζα απλα κοιμηθηκαν αλλου να βγαλω κανενα 3000
Να σου πω δεν ξεκινας τις πιπες και εσυ μπας και ξυπνησεις λιγο???
Εσύ για να ξυπνήσεις παίρνεις πίπες;Μέχρι τώρα νόμιζα ότι πίνουν καφέ οι άνθρωποι για να ξυπνήσουν...
Δεν είπες,εσένα γιατί σε προσέλαβαν για απογραφή;
Εγω πιπες κανω, το μυαλο σε ποιον λειπει....
Εσύ για να ξυπνήσεις παίρνεις πίπες;Μέχρι τώρα νόμιζα ότι πίνουν καφέ οι άνθρωποι για να ξυπνήσουν...
Δεν είπες,εσένα γιατί σε προσέλαβαν για απογραφή;
Γιατι παιρνω καλες πιπες... Αλλα ρε παιδι μου δεν αντεχω να εξηγεις στον αλλο οτι μου τυχε και εχω ρωτησει οχι μονο τομεαρχη αλλα και εποπτη και να επιμενει, αντι να πει ας ρωτησω ρε πουστη μου το τομεαρχη μου μηπως κανω λαθος. Επισης οταν μου βγαζει ενα κομματι απο την εγκυκλιο για να δειξει οτι ειναι σωστος και η επομενη σειρα ειναι αυτη που του δειχνει οτι κανει λαθος και δεν κοιταει να τη διαβασει
Τελικά πρέπει να είσαι κορίτσι για σπίτι....
Τελικά κατανοώ τον Δημητράκη,τον Pirforo τον Πιτσιλιστή και τα υπόλοιπα παλικάρια που κοιτάζουν προς Ρωσία πλευρά...
P.S:"Η επόμενη σειρά" είναι στο πεδίο που δίνει τον ορισμό του Φιλοξενούμενου που δεν ανήκει στο νοικοκυριό.Πρόσεξέ το λίγο...
P.S:Ο επόπτης τι χρώμα σημαιάκι είχε;Ή δεν έδωσες βάση σε λεπτομέρειες;
Τελικά πρέπει να είσαι κορίτσι για σπίτι....
Τελικά κατανοώ τον Δημητράκη,τον Pirforo τον Πιτσιλιστή και τα υπόλοιπα παλικάρια που κοιτάζουν προς Ρωσία πλευρά...
P.S:"Η επόμενη σειρά" είναι στο πεδίο που δίνει τον ορισμό του Φιλοξενούμενου που δεν ανήκει στο νοικοκυριό.Πρόσεξέ το λίγο...
P.S:Ο επόπτης τι χρώμα σημαιάκι είχε;Ή δεν έδωσες βάση σε λεπτομέρειες;
Αμα κανεις πιπες, ΚΑΙ σου λειπει το μυαλο, εισαι σε πολυ καλο δρομο.
Απογραφη και μαλακιες.
Δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου με κερδιζεις λογω εμπειριας...
P.S.: σελ 21 Χριστιανε μου στην ιδια παραγραφο ειναι αμεσως μετα... Σε παρακαλω χωρις πλακα , τοσο πια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι κανεις λαθος ή μου κανεις πλακα???
Μπορεις σε παρακαλω να ρωτησεις τον-την Τομεαρχη σου?????
Ορεξη που την εχεις απογευματιατικο.
Απογαμηθειτε και λιγο, ολο στην απογραφη να πουμε.
Ορεξη που την εχεις απογευματιατικο.
Απογαμηθειτε και λιγο, ολο στην απογραφη να πουμε.
Σορυ αλλα για την απογραφη ειναι το θεμα μπαρμπα
ναι ρε κοπελια και 'συ.πας να τα βαλεις με τον ιματζινας?το τερας γνωσεων και αντιληψης?τσ τσ τσ....ανοητες γυναικεςΔεν μπορω να τα βαλω μαζι σου με κερδιζεις λογω εμπειριας...
P.S.: σελ 21 Χριστιανε μου στην ιδια παραγραφο ειναι αμεσως μετα... Σε παρακαλω χωρις πλακα , τοσο πια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι κανεις λαθος ή μου κανεις πλακα???
Μπορεις σε παρακαλω να ρωτησεις τον-την Τομεαρχη σου?????