Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
  νομιζω πρεπει να σου δωσει το χαρτακι...να το χεις, Αλλιως ολοι θα το καναν απο το τηλεφωνο...το πολυ πολυ παρτην στο κινητο να περασει να στο πεταξει κατω απο τη πορτα

Fail safe system made in Greece.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
  νομιζω πρεπει να σου δωσει το χαρτακι...να το χεις, Αλλιως ολοι θα το καναν απο το τηλεφωνο...το πολυ πολυ παρτην στο κινητο να περασει να στο πεταξει κατω απο τη πορτα

μου είπε να τα γράψω επάνω στο χαρτί που είχε πετάξει στο γραμματοκυβώτιο, το θέμα μου είναι ότι με απογράψανε αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα με ψάχνουν να με βρούν σε καμμιά  Ολλανδία γιατί εδώ δεν υπάρχει μέλλον για κανένα μας. Θα τους μείνει η απογραφή να την βάλουν εκεί που γνωρίζουν............... ;)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Παίδες,

Μόλις γύρισα από το "γραφείο απογραφής" της περιοχής μου.

Πήγα ο ίδιος, γιατί αύριο λήγει και δεν είχε περάσει κανένας.

Έπρεπε να βάλω τις φωνές για να φιλοτιμηθεί η προϊσταμένη να με "απογράψει", γιατί αρχικά μου είπαν "Θα περάσουμε".

Συμπέρασμα (μη σας κουράσω με λεπτομέρειες):

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.
Αρχίδια αποτέλεσμα θα βγάλει η απογραφή.
Το αθάνατο ελληνικό δημόσιο τα έχει καταφέρει πάλι, και μια μέρα πριν λήξει η απογραφή, συζητάνε στα γραφεία ποια περιοχή θα κάνει ποιος απογραφέας.

Ναι, το χαρτάκι "ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΟΥ" (το πήρα) γράφει πάνω του "Α/Α Δελτίου Απογραφής" και "Κωδικός Απογραφέα". Καλό είναι να έχεις ένα τέτοιο ο καθένας, ποτέ δε ξέρεις που θα στο ζητήσουν τους επόμενους 6 μήνες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το απόλυτο μπουρδέλο ως συνήθως. Βρήκαν οι κατσαρίδες το χαρτάκι στο σπίτι μου, παίρνω τηλέφωνο τους τύπους και δεν βγάζω άκρη. Γιατί δεν το έκαναν Online να τελειώνουμε????

χρησιμο το κλειδι στο χαλακι :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ναι, το χαρτάκι "ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΟΥ" (το πήρα) γράφει πάνω του "Α/Α Δελτίου Απογραφής" και "Κωδικός Απογραφέα". Καλό είναι να έχεις ένα τέτοιο ο καθένας, ποτέ δε ξέρεις που θα στο ζητήσουν τους επόμενους 6 μήνες.
εμενα αυτο το χαρτακι μου το εδωσε λευκο
να το συμπληρωσω εγω

Επισκέπτης
  Ωραια αν καποιος μενει μονιμα στη Αθηνα αλλα σου λεει απογραφηκα αλλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τον ξανα-απογραψεις... Ναι ειναι λαθος που απογραφηκε στο χωριο του η οπου ηθελε ενω μενει μονιμα Αθηνα αλλα τι να κανουμε...Να τον δειρουμε?? Να κανουμε ενσταση στον απογραφεα που τον απεγραψε εκει??? Αυτο που κανεις ειναι ρωτας τετραγωνικα, γραφεις τη κατοικια ως δευτερευουσα(αναγκαστικο ψεμα), το ονομα της και τη βαζεις προσωρινα φιλοξενουμενη και οτι απογραφηκε η σκοπευει να απογραφει στο τοπο μονιμης κατοικιας...

Μην επιμενεις απο εποπτη το ξερω αυτο..

Αν κάποιος δε θέλει να απογραφεί καθόλου,σου πετάει ένα "απογράφηκα στο χωριό μου" και τελειώνει.Όμως δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση.Αν τον απογράψεις κανονικά και τσεκάρεις το "Αλλού" όταν σκαναριστούν τα Π1-2,και δεν έχει απογραφεί πουθενά αλλού θα μετρήσει η μόνιμη κατοικία.Αν έχει απογραφεί στο χωριό του θα διαγραφεί από την περιοχή σου και θα μετρήσει στο χωριό.

Επισκέπτης
Το αθάνατο ελληνικό δημόσιο τα έχει καταφέρει πάλι, και μια μέρα πριν λήξει η απογραφή, συζητάνε στα γραφεία ποια περιοχή θα κάνει ποιος απογραφέας.

Δε φταίει μόνο το δημόσιο.Φταίνε και οι πολίτες που τους αφήνεις σημειώματα,και δεν τους βρίσκεις ούτε σου τηλεφωνούν να σου πουν πότε θα είναι να περάσεις.Σήμερα που άκουσαν ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα έχει κυρώσεις,μου τηλεφώνησαν ήδη 2 των οποίων τα σπίτια θα τα πέρναγα ως κενά διότι έτσι μου είπαν οι γείτονες.

Ξέρεις ότι πολλοί τα παράτησαν από την αρχή;Μου έκανε εντύπωση πώς με τόση ανεργία που μας λένε ότι έχει η Ελλάδα,δεν πήγε πολύς κόσμος να υποβάλλει αίτηση.Εγώ μέχρι σήμερα μεικτά κερδίζω 700€.Σε 15 μέρες,με 3-4 ώρες εργασία από Τρίτη έως Παρασκευή την πρώτη εβδομάδα και Δευτέρα έως Σάββατο πρωί τη δεύτερη.Θα μου τα έδινε κανείς;Και εκτός από έναν μαλάκα,δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δε φταίει μόνο το δημόσιο.Φταίνε και οι πολίτες που τους αφήνεις σημειώματα,και δεν τους βρίσκεις ούτε σου τηλεφωνούν να σου πουν πότε θα είναι να περάσεις.Σήμερα που άκουσαν ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα έχει κυρώσεις,μου τηλεφώνησαν ήδη 2 των οποίων τα σπίτια θα τα πέρναγα ως κενά διότι έτσι μου είπαν οι γείτονες.

Ξέρεις ότι πολλοί τα παράτησαν από την αρχή;Μου έκανε εντύπωση πώς με τόση ανεργία που μας λένε ότι έχει η Ελλάδα,δεν πήγε πολύς κόσμος να υποβάλλει αίτηση.Εγώ μέχρι σήμερα μεικτά κερδίζω 700€.Σε 15 μέρες,με 3-4 ώρες εργασία από Τρίτη έως Παρασκευή την πρώτη εβδομάδα και Δευτέρα έως Σάββατο πρωί τη δεύτερη.Θα μου τα έδινε κανείς;Και εκτός από έναν μαλάκα,δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
ελπίζω να τα πάρης, αλλά αν στα πληρώσουν οπως αλλες υπηρεσίες ,κλάφτα χαράλαμπε!

Επισκέπτης
Το 2001 μου τα είχαν δώσει μετά από 4 μήνες.Το θέμα είναι να τα πάρω.Είναι ρίσκο,το ξέρω,αλλά αφού μπορούσα να το κάνω γιατί όχι;Είναι ένα καλό ταξιδάκι στο εξωτερικό!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Αν κάποιος δε θέλει να απογραφεί καθόλου,σου πετάει ένα "απογράφηκα στο χωριό μου" και τελειώνει.Όμως δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση.Αν τον απογράψεις κανονικά και τσεκάρεις το "Αλλού" όταν σκαναριστούν τα Π1-2,και δεν έχει απογραφεί πουθενά αλλού θα μετρήσει η μόνιμη κατοικία.Αν έχει απογραφεί στο χωριό του θα διαγραφεί από την περιοχή σου και θα μετρήσει στο χωριό.

Δηλαδη εσυ αν καποιος σου πει απογραφηκα αλλου τον απογραφεις κανονικα απλα βαζεις κοιμηθηκε αλλου στις 9/5???? Τοτε φιλε μου κανεις πολυ μεγαλο λαθος και τους διπλοαπογραφεις και ρωτα οποιον θελεις. το μονο που θα κανεις ειναι να σημειωσεις το ονομα του, ονομα πατρος μητερας και ημερομηνια γεννησης και θα τον βαλεις ως προσωρινα φιλοξενουμενο και οτι απογραφηκε η σκοπευει να απογραφει στο τοπο μονιμης κατοικιας. Το ονοματεπωνυμο αν θες να μαθεις ειναι ενδεικτικο οταν θα τα σκαναρουνε δεν θα σκαναρουνε τα ονοματεπωνυμα για να πουν α αυτος ειναι και αλλου. Σκαναρουνε μονο τις απαντησεις οποτε εσυ αν τους απογραφεις παλι και βαζεις απλα κοιμηθηκαν αλλου τους διπλοαπογραφεις. Το που κοιμηθηκαν δεν δειχνει τη μονιμη κατοικια.

Αν δεις το ερωτηματολογιο σου διπλα εχει αν ειναι προσωρινα φιλοξενουμενος και αν εχει απογραφει αλλου η σκοπευει και λεει δεν συμπληρωνετε τιποτα αλλο. Το σημαντικο ειναι να μην απογραφει ενα ατομο 2 και 3 φορες πολυ πιο σημαντικο απο το που πραγματικα ειναι η μονιμη κατοικια του.

Επισκέπτης
Κοπελιά τι φιλοξενούμενος και μαλακίες;Έχεις διαβάσει την Εγκύκλιο;

"ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ θεωρείται το άτομο που είναι μέλος κάποιου άλλου νοικοκυριού ,μόνο αν κατά τη νύκτα της 9ης προς 10η Μαΐου 2011 διανυκτέρευση στην κατοικία του απογραφόμενου νοικοκυριού"

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Κοπελιά τι φιλοξενούμενος και μαλακίες;Έχεις διαβάσει την Εγκύκλιο;

"ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ θεωρείται το άτομο που είναι μέλος κάποιου άλλου νοικοκυριού ,μόνο αν κατά τη νύκτα της 9ης προς 10η Μαΐου 2011 διανυκτέρευση στην κατοικία του απογραφόμενου νοικοκυριού"

Ωραια πες πχ εσυ πας στο σπιτι ενος 10 Μαιου και σου ανοιγει και σου λεει εδω κοιμηθηκα χτες (το νοικοκυριο μου ειναι στο Καρπενησι) αλλα θα απογραφω Καρπενησι. Αιντε ρωτα τον εποπτη σου τι κανεις.

Εσενα πως σε πηραν εχεις βγαλει καποιο πανεπιστημιο η λογω ανεργιας???

Που ειναι και η Τομεαρχης που εγραφε εδω να σου εξηγησει λιγο

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Και κοιτα λιγο την εγκυκλιο πιο κατω τι λεει. Ως προσωρινα φιλοξενουμενα στην εξοχικη τους κατοικια θα απογραφουν τα ατομα που διανυκτερευσαν σ αυτη ενω η κυρια κατοικια τους ειναι αλλου. Απλα εδω θεωρεις ως εξοχικη-δευτερευουσα το σπιτι της Αθηνας και μονιμη το σπιτι στο χωριο

Και μετα σου γραφει με μεγαλα γραμματα ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΩΘΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ(δηλαδη εχει απογραφει αλλου η θα απογραφει αλλου) ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
σελ 21 στο κεντρο.

Αντε διαβασε λιγο γιατι εισαι τα ζωα μας αργα

Επισκέπτης
  Ωραια πες πχ εσυ πας στο σπιτι ενος 10 Μαιου και σου ανοιγει και σου λεει εδω κοιμηθηκα χτες (το νοικοκυριο μου ειναι στο Καρπενησι) αλλα θα απογραφω Καρπενησι. Αιντε ρωτα τον εποπτη σου τι κανεις.

Εσενα πως σε πηραν εχεις βγαλει καποιο πανεπιστημιο η λογω ανεργιας???

Που ειναι και η Τομεαρχης που εγραφε εδω να σου εξηγησει λιγο

Εμένα με πήραν λόγω σπουδών,λόγω προϋπηρεσίας σε απογραφή και λόγω ανεργίας.Εσένα;

Στο "σενάριο" σου:
Στην περίπτωση αυτή τσεκάρεις στον Πίνακα Α  στα "Χαρακτηριστικά κανονικής κατοικίας" και στο πεδίο 2 "Κατάσταση κατοικίας" το γ  που λέει "Κατοικία με κατοίκους που μένουν μόνιμα σε άλλη κατοικία" και το "εξοχική ή δευτερεύουσα ανάλογα.Και του κάνεις Π1-2.

Επισκέπτης
Αντε διαβασε λιγο γιατι εισαι τα ζωα μας αργα

Τους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου και γι'αυτούς που γνωρίζεις καλά.Άντε,πολύ αέρα έχετε πάρει μερικοί και μερικές πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου

Επισκέπτης
Ο φιλοξενούμενος ανήκει σε άλλο νοικοκυριό.Ο ιδιοκτήτης και τα μέλη της οικογενείας του καταγράφονται κανονικά.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Ο φιλοξενούμενος ανήκει σε άλλο νοικοκυριό.Ο ιδιοκτήτης και τα μέλη της οικογενείας του καταγράφονται κανονικά.
  Ναι αλλα και ως προσωρινα φιθλοξενουμενος θα απογραφει και καποιος στη δευτερευουσα κατοικια του (αυτο σου γραψα πριν και οχι μονο τα ατομα που ανηκουν σε αλλο νοικοκυριο) και αν εχει απογραφει αλλου δεν συμπληρωνουμε τα αλλα στοιχεια. Μα φυσικα εισαι τα ζωα μας αργα γιατι δεν καταλαβαινεις τι σου γραφω τοση ωρα, διαβασε την εγκυκλιο και ρωτα τη τομεαρχη σου στη τελικη...

Το οτι δεν απογραφουμε ζωα πεθαμενους το χεις κατανοησει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom