Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τι εννοεις να επιστρεψει? αφου ειδα το χαρτακι την κυριακη κ αυτη ειχε περασει το σαββατο. κ την ωρα που ηταν να ερθει εγω θα ελειπα.
kai se ména ήρθανε και έλειπα αλλά απεγραφειν τηλεφωνικώς!!! ;)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Καλα εχει να γινει σ αυτη την απογραφηηηη... Καποιοι δεν ανοιγουν, απορω τι αποτελεσμα θα βγαλει

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σε μενα δεν εχουν ερθει, ουτε σημειωμα εχω βρει.
Στους γονεις μου που μενουν ακρετα κοντα μου εχουν παει.
Μεχρι ποτε ειναι η απογραφη?

Επισκέπτης
μεχρι την τριτη 24/5.δεν εχει σημασια που πηγαν στους γονεις σου.μπορει να ειναι αλλο οικοδομικο τετραγωνο.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
  Καλα εχει να γινει σ αυτη την απογραφηηηη... Καποιοι δεν ανοιγουν, απορω τι αποτελεσμα θα βγαλει
μπουρδελέ οπως κατάλαβες . τζάμπα τα λεφτά , λάθος αποτελέσματα, ένα μπάχαλο όλα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το απόλυτο μπουρδέλο ως συνήθως. Βρήκαν οι κατσαρίδες το χαρτάκι στο σπίτι μου, παίρνω τηλέφωνο τους τύπους και δεν βγάζω άκρη. Γιατί δεν το έκαναν Online να τελειώνουμε????

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
μεχρι 24/5. Σε αλλους στην πολυκατοικια σου δεν εχουν ερθει???

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μπουρδελέ οπως κατάλαβες . τζάμπα τα λεφτά , λάθος αποτελέσματα, ένα μπάχαλο όλα
Δημιουργούμε νεες θέσεις εργασίας μειώνουμε το ποσοστό της ανεργιας
Ολα γίνοντα βάση σχεδίου
Αλλά είστε μειωμένης αντιλήψεως που να τα καταλάβετε εσείς αυτα τα projects

:tooth:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Το απόλυτο μπουρδέλο ως συνήθως. Βρήκαν οι κατσαρίδες το χαρτάκι στο σπίτι μου, παίρνω τηλέφωνο τους τύπους και δεν βγάζω άκρη. Γιατί δεν το έκαναν Online να τελειώνουμε????

θα στο κάνει πριβέ η νσ , αλλ ινκλούσιβ :2funny: :2funny: :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
είχε αφήσει ένα χαρτί και μου έδωσε κάτι νουμερα τηλεφωνικά που αποδεικν οτι εχω απογραφεί. ;)

Βρε σου δωσε το συγκεκριμενο χαρτακι "ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΟΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΟΥ" το οποιο το κρατας για 6 μηνες και γραφει το  ονομα σου και τη διευθυνση σου και οτι απογραφηκες με το ταδε α/α δελτιου απογραφης????

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Βρε σου δωσε το συγκεκριμενο χαρτακι "ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΟΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΟΥ" το οποιο το κρατας για 6 μηνες και γραφει το  ονομα σου και τη διευθυνση σου και οτι απογραφηκες με το ταδε α/α δελτιου απογραφης????
:tickedoff: :o :idiot: :boobies: :2funny: μου έδωσε τους κωδικους α/α και αριθμ μητρωου της τηλ /κώς σου λέω

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
:tickedoff: :o :idiot: :boobies: :2funny: μου έδωσε τους κωδικους α/α και αριθμ μητρωου της τηλ /κώς σου λέω

νομιζω πρεπει να σου δωσει το χαρτακι...να το χεις, Αλλιως ολοι θα το καναν απο το τηλεφωνο...το πολυ πολυ παρτην στο κινητο να περασει να στο πεταξει κατω απο τη πορτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom