kai se ména ήρθανε και έλειπα αλλά απεγραφειν τηλεφωνικώς!!! ;)τι εννοεις να επιστρεψει? αφου ειδα το χαρτακι την κυριακη κ αυτη ειχε περασει το σαββατο. κ την ωρα που ηταν να ερθει εγω θα ελειπα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απογραφή 2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
kai se ména ήρθανε και έλειπα αλλά απεγραφειν τηλεφωνικώς!!! ;)
το καλυτερο!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
σε μενα δεν εχουν ερθει, ουτε σημειωμα εχω βρει.
Στους γονεις μου που μενουν ακρετα κοντα μου εχουν παει.
Μεχρι ποτε ειναι η απογραφη?
Επισκέπτης
μεχρι την τριτη 24/5.δεν εχει σημασια που πηγαν στους γονεις σου.μπορει να ειναι αλλο οικοδομικο τετραγωνο.σε μενα δεν εχουν ερθει, ουτε σημειωμα εχω βρει.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μωρο θα ερθεις να με απογραψεις?μεχρι την τριτη 24/5.δεν εχει σημασια που πηγαν στους γονεις σου.μπορει να ειναι αλλο οικοδομικο τετραγωνο.
Επισκέπτης
δεν ειμαι απογραφεας.τομεαρχης ειμαι.αφεντικο κι ετσιμωρο θα ερθεις να με απογραψεις?
μπουρδελέ οπως κατάλαβες . τζάμπα τα λεφτά , λάθος αποτελέσματα, ένα μπάχαλο όλαΚαλα εχει να γινει σ αυτη την απογραφηηηη... Καποιοι δεν ανοιγουν, απορω τι αποτελεσμα θα βγαλει
κάνεις αυταρχικό ????δεν ειμαι απογραφεας.τομεαρχης ειμαι.αφεντικο κι ετσι
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Aκομη καλυτερα...γουσταρω η γυναικα να εχει εξουσια.....δεν ειμαι απογραφεας.τομεαρχης ειμαι.αφεντικο κι ετσι
Επισκέπτης
θα σου'λεγα τωρα τι εχω....Aκομη καλυτερα...γουσταρω η γυναικα να εχει εξουσια.....
στον απο πανω κυριουλη:κανω αλλα το χρεωνω εξτρα
μεχρι 24/5. Σε αλλους στην πολυκατοικια σου δεν εχουν ερθει???σε μενα δεν εχουν ερθει, ουτε σημειωμα εχω βρει.
kai se ména ήρθανε και έλειπα αλλά απεγραφειν τηλεφωνικώς!!! ;)
το χαρτακι δεν στο δωσαν που βεβαιωνει οτι απογραφηκες????
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δημιουργούμε νεες θέσεις εργασίας μειώνουμε το ποσοστό της ανεργιαςμπουρδελέ οπως κατάλαβες . τζάμπα τα λεφτά , λάθος αποτελέσματα, ένα μπάχαλο όλα
Ολα γίνοντα βάση σχεδίου
Αλλά είστε μειωμένης αντιλήψεως που να τα καταλάβετε εσείς αυτα τα projects
είχε αφήσει ένα χαρτί και μου έδωσε κάτι νουμερα τηλεφωνικά που αποδεικν οτι εχω απογραφεί. ;)το χαρτακι δεν στο δωσαν που βεβαιωνει οτι απογραφηκες????
Το απόλυτο μπουρδέλο ως συνήθως. Βρήκαν οι κατσαρίδες το χαρτάκι στο σπίτι μου, παίρνω τηλέφωνο τους τύπους και δεν βγάζω άκρη. Γιατί δεν το έκαναν Online να τελειώνουμε????
θα στο κάνει πριβέ η νσ , αλλ ινκλούσιβ
είχε αφήσει ένα χαρτί και μου έδωσε κάτι νουμερα τηλεφωνικά που αποδεικν οτι εχω απογραφεί. ;)
Βρε σου δωσε το συγκεκριμενο χαρτακι "ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΟΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΟΥ" το οποιο το κρατας για 6 μηνες και γραφει το ονομα σου και τη διευθυνση σου και οτι απογραφηκες με το ταδε α/α δελτιου απογραφης????
:o μου έδωσε τους κωδικους α/α και αριθμ μητρωου της τηλ /κώς σου λέωΒρε σου δωσε το συγκεκριμενο χαρτακι "ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΟΓΡΑΦΗΣ ΑΤΟΜΟΥ" το οποιο το κρατας για 6 μηνες και γραφει το ονομα σου και τη διευθυνση σου και οτι απογραφηκες με το ταδε α/α δελτιου απογραφης????
:o μου έδωσε τους κωδικους α/α και αριθμ μητρωου της τηλ /κώς σου λέω
νομιζω πρεπει να σου δωσει το χαρτακι...να το χεις, Αλλιως ολοι θα το καναν απο το τηλεφωνο...το πολυ πολυ παρτην στο κινητο να περασει να στο πεταξει κατω απο τη πορτα