Τελικά έκανα ένα λαθάκι, γούσταρε αγοράκια και όχι Ρωσιδάκια...
Είδες? Δίκιο είχα!
Ο Παντελεήμων κατηγορήθηκε... και το δικαστήριο τον καταδίκασε
Ε, αυτό σημαίνει ότι τα έπαιρνε ρε φίλε, τι άλλη επιβεβαίωση θέλεις? Έκατσε και μέσα κάμποσα χρόνια, νομίζω τώρα πια τον έχουν βγάλει.
Κλοπή δεν είναι μόνο η αρπαγή χρημάτων με προτεταμένο όπλο...
Όχι. Αυτό είναι ληστεία. Κλοπή (νομίζω) είναι η αφαίρεση πραγμάτων χωρίς να το αντιλαμβάνεται ο ιδιοκτήτης τους. Και μάλλον η έννοια "κλοπή" είναι ευρύτερη και της ληστείας, και της υπεξαίρεσης.
Ποια η διαφορά για έναν Ιερωμένο αν πηδάει Ρωσίδες ή τον πηδάνε ναύτες, "λοκατζήδες", σμηνίτες;
Τεράστια. Το να έχει (βάσει κανόνων ή λόξας) κάποιος αποδεχτεί το ότι δε θα ΤΟΝ χρησιμοποιεί στη ζωή του (το μπούτσο του) είναι (το θεωρώ) κάτι παρά φύσιν, αλλά εν πάσει περιπτώσει δε μπορείς να τον κατηγορήσεις, ούτε να τον θεωρήσεις άρρωστο γι' αυτή του την απόφαση. Το να πηδάς αγοράκια (ή άντρες γενικώς) όμως είναι άρρωστο βίτσιο φίλε, να με συμπαθάς, εγώ έτσι το βλέπω. BTW αυτός ΠΗΔΑΓΕ τους ναύτες κλπ, δε πηδιόταν. Η πληροφόρηση μου περί αυτών είναι από κάπως "μέσα".
μου αρέσει που ξέρεις και την ιδιότητα που είχαν οι εραστές/ερωμένες του Παντελεήμονα...
Ναι, ξέρω μερικά πράματα... Είχαν βγει και κασέτες τότε στον αέρα (αν το θυμάσαι) με τηλεφωνήματά του προς αυτά τα παιδιά, άλλο αν αυτές (σαν προϊόν υποκλοπής) δεν έγιναν δεκτές σε καμία δίωξη ή ανάκριση της Ι.Σ. Αλλά γιατί "σου αρέσει" που τα ξέρω?
Μήπως ήσουν παρών στις...ακολασίες;
Όχι φίλε. Δε με θέλγει το θέαμα.
Εγώ θυμάμαι,και ψάχνω να βρω κάποιο δημοσίευμα ότι ήταν στην Κερατέα. Και πρέπει να ήταν στην περιοχή "Κακιά Θάλασσα" με επιφύλαξη όμως.
Μάλλον έχεις δίκιο, κάτι είχε κάνει σε ένα σπίτι προς τα εκεί (που είχε και πισίνα). Προφανώς δεν πρέπει να ήταν δικό του (στο όνομά του), γιατί οι μητροπολίτες (ως μοναχοί) δεν μπορούν να έχουν ακίνητη περιουσία. Ήταν στο όνομα κάποιας αδερφής του ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Για την Κηφισιά εγώ λέω γιατί εκεί είναι η επίσημη έδρα της Μητρόπολης (οδός Γρηγ. Λαμπράκη & Πατριάρχη Βενεδίκτου), εκεί έμενε, και εκεί ...δεξιωνόταν τα παιδιά.
Δες αγαπητέ Σταύρο στις σελίδες 32-33 τις κατηγορίες που για τον Παντελεήμονα,που αναφέρεται "αυθαίρετο στην Κερατέα"
Δε βαριέσαι... Τι να ψάχνω τώρα? Να 'ναι καλά ο άθρωπας!