Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και τους τουριστες που ερχονται για διακοπες και μενουν σε ξενοδοχεια
τους μετρανε και αυτους :think: :think:

Τα ξενοδοχεία δεν είναι κατοικίες,είναι επιχειρήσεις και δεν απογράφονται.Όπως δεν απογράφονται και τα μπουρδέλα επειδή είναι καταστήματα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
δεν απογράφονται και τα μπουρδέλα επειδή είναι καταστήματα.

Είσαι βέβαιος?
Εγώ νομίζω ότι απογράφονται, με το προσωπικό που δουλεύει σ' αυτά, και με τον πελάτη που περιμένει τσίτσιδος στο δωμάτιο.

Δεν είμαι σίγουρος μόνο αν απογράφονται και αυτοί που περιμένουν στο σαλόνι.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Είσαι βέβαιος?
Εγώ νομίζω ότι απογράφονται, με το προσωπικό που δουλεύει σ' αυτά, και με τον πελάτη που περιμένει τσίτσιδος στο δωμάτιο.

Δεν απογραφονται οι πελατες στα μπουρδελα  μονο το προσωπικο(τσατσα και οι πουτανες που δουλευουν  μεσα)!!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
mariakosk προφανώς είσαι μέσα στο χορό...
Θα μετρήσω σήμερα το βράδυ πόσα σπίτια και πόσα άτομα έχω απογράψει και θα σου υπολογίσω το βράδυ πόσα θα πάρω.Το 20% που θα παρακρατηθεί θα το πάρω το 2012,διότι δεν ξεπερνούν τα εισοδήματά μου το αφορολόγητο οπότε δεν πληρώνω φόρο.Πάντως θα είναι πολύ περισσότερα από 600€.Αν τα πάρω είναι το θέμα,όχι πόσα θα πάρω.

Κανονικα δεν θα πρεπε να τα μετρας καθε βραδυ??? Αφου δινουμε αναφορα στους τομεαρχες με μεηλ καθε βραδυ.

Επισκέπτης
Μαλακίες.Είπαν στην αρχή ότι μέχρι εχθές έπρεπε να "βγουν" τα μισά σπίτια που έχει ο καθένας,και ζητούσαν αναφορά από τους τομεάρχες,και αυτοί με τη σειρά τους από τους απογραφείς ώστε να τους ελέγξουν,και στην περίπτωση που δεν ήταν παραγωγικοί να τους αντικαταστήσουν.Εγώ δε στέλνω κανένα email,τηλεφωνώ στην τομεάρχη και της λέω πόσα έκανα τηλεφωνικώς.Μέχρι σήμερα έχω κάνει 80 σπίτια και 231 άτομα (Τρίτη 3 ώρες το πρωί,Τετάρτη 2 ώρες το πρωί και 3 το απόγευμα,Πέμπτη 3 ώρες το πρωί και 2 το απόγευμα,Παρασκευή 4 ώρες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα, και σήμερα μόνο 2,5 ώρες το πρωί) δηλαδή μεικτά κερδίζω 436,30€,κι έχω άλλα 57 σπίτια.Λογικά Τρίτη απόγευμα το αργότερο απόγευμα Τετάρτης (το πρωί έχουν λαϊκή εκεί και δε βρίσκεις κανέναν) θα έχω τελειώσει.

Επισκέπτης
Είσαι βέβαιος?

Τα μπουρδέλα λογίζονται ως επιχειρήσεις,και τις επιχειρήσεις δεν τις απογράφουν.Είναι βέβαιο αυτό.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ξερω ότι πέρασαν οι απογραφεις από το δρόμο που μένω. Όμως εγώ έλειπα. Χαρτί δεν μού αφησαν πάντως ώστε να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά. Αν δεν απογραφώ τελικά, δεν θα φταίω εγώ.

Επισκέπτης
Ξερω ότι πέρασαν οι απογραφεις από το δρόμο που μένω. Όμως εγώ έλειπα. Χαρτί δεν μού αφησαν πάντως ώστε να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά. Αν δεν απογραφώ τελικά, δεν θα φταίω εγώ.
ισως το αφησαν ως εκκρεμοτητα και θα ερθουν καποια αλλη στιγμη.

Επισκέπτης

Μπορεί αυτός που πέρασε να "είχε" την άλλη πλευρά του δρόμου που μένεις.Εκτός αν ο "δικός σου" δεν έφτασε ακόμα στο σπίτι σου.Χαρτί θα σου έριχνε,εκτός αν του τελείωσαν.Πάντως δε θα σε ξεχάσει,θα σε αναζητήσει αλλιώς δε θα μπορεί να συμπληρώσει τη συγκεντρωτική κατάσταση.

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις μου έγινε απογραφή από ένα θεσπέσιο γκομενάκι!  :grin:
Ελπίζω σε όλους να σας κάνουν...απογραφή όμορφα γκομενάκια...θα σας φτιάξουν τη μέρα, αρκεί μη τα ξεράσετε όλα μονομιάς  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μόλις μου έγινε απογραφή από ένα θεσπέσιο γκομενάκι!  :grin:
Ελπίζω σε όλους να σας κάνουν...απογραφή όμορφα γκομενάκια...θα σας φτιάξουν τη μέρα, αρκεί μη τα ξεράσετε όλα μονομιάς  :2funny:

Ναι και? Τιποτα αλλο την εβαλες να σου κανει τυπε
ή απλα τις ελεγες και εσυ πως ειναι ομορφη σαν την θεα αφροδιτη?

Επισκέπτης
Ναι ρε μάγκες,οι κοπέλες που συμμετέχουν στην απογραφή πάνε στα σπίτια και ψάχνονται να πηδηχτούν...Πολλές τσόντες βλέπετε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ρε μάγκες,οι κοπέλες που συμμετέχουν στην απογραφή πάνε στα σπίτια και ψάχνονται να πηδηχτούν...Πολλές τσόντες βλέπετε!

Σωστα τυπε... δεν πηδιουντε αυτες
ειναι κυριες και πανω απο ολα η δουλεια τους!

Επισκέπτης
Σωστα τυπε... δεν πηδιουντε αυτες
ειναι κυριες και πανω απο ολα η δουλεια τους!
δεν πηδιουντε οταν πανε για απογραφη ρε σκατο.μηπως σε επιασε η ανοιξη? :grin:

μην καθυστερειτε τα παιδια της απογραφης.κριμα ειναι.ξερετε τι ποδαροδρομος ειναι? :-

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ναι και? Τιποτα αλλο την εβαλες να σου κανει τυπε
ή απλα τις ελεγες και εσυ πως ειναι ομορφη σαν την θεα αφροδιτη?

Καλά τύπε, δεν ήταν κι θεά αφροδίτη, αλλά το σκέφτηκα για ένα στα γρήγορα να φύγουν τα χοντράδια και ν'αποφύγω και τη σημερινή επίσκεψη...σε studιάκι! :2funny: Αλλά ρε σύ όπως λέει κι φίλος imaginas παρακάτω, μη το κάνουμε τσόντα το θέμα, οι κοπέλες βγήκαν στη γύρα για απογραφή κι όχι για βίζιτα!  :fuck1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν πηδιουντε οταν πανε για απογραφη ρε σκατο.μηπως σε επιασε η ανοιξη? :grin:

μην καθυστερειτε τα παιδια της απογραφης.κριμα ειναι.ξερετε τι ποδαροδρομος ειναι? :-

ΔΗλαδη ρε τυπισσα αμα της ελεγε να την κερασει εναν καφε 5-10 λεπτα
ή να τα ξαναλεγανε θα παθαινε τιποτα??? πολυ πολυ να τρωγε ακυρο.
Γιατι να μην προσπαθησει ομως εφοσον του αρεσε το γκομενακι
επειδη εχει την νοοτροπια "παει στην δουλεια της αυτη τωρα" μην την ενοχλησω?
ΔΗλαδη ο ιδιος αποφασιζει τι θελει η αλλη? :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά τύπε, δεν ήταν κι θεά αφροδίτη, αλλά το σκέφτηκα για ένα στα γρήγορα να φύγουν τα χοντράδια και ν'αποφύγω και τη σημερινή επίσκεψη...σε studιάκι! :2funny: Αλλά ρε σύ όπως λέει κι φίλος imaginas παρακάτω, μη το κάνουμε τσόντα το θέμα, οι κοπέλες βγήκαν στη γύρα για απογραφή κι όχι για βίζιτα!  :fuck1:

τυπε αυτα που λεει ο imaginas  τα λενε οι ανιδεικευτοι  :2funny: :2funny: :2funny:

τραβα δωσε τωρα την 50αρα για να μαθεις αλλη φορα να χεις θρασσος  :2funny: :2funny: :2funny: το να της την επεφτες δεν θα σου κοστιζε κατι.  :rockon:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

Δεν παει με τους δρομους αλλα με τα οικοδομικα τετραγωνα. Και να περασε θα του χαν τελειωσει τα χαρτια γιατι δεν μας εδωσαν πολλα και λεει με φειδω κτλ κτλ. Να μαθεις αν απεγραψαν αλλους στη πολυκατοικια σου

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ΔΗλαδη ρε τυπισσα αμα της ελεγε να την κερασει εναν καφε 5-10 λεπτα
ή να τα ξαναλεγανε θα παθαινε τιποτα??? πολυ πολυ να τρωγε ακυρο.
Γιατι να μην προσπαθησει ομως εφοσον του αρεσε το γκομενακι
επειδη εχει την νοοτροπια "παει στην δουλεια της αυτη τωρα" μην την ενοχλησω?
ΔΗλαδη ο ιδιος αποφασιζει τι θελει η αλλη? :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: σωστός τύπε...αλλά δεν το κανα, αφού αυτή ακριβώς τη σκέψη έκανα!  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom