Επισκέπτης
Και τους τουριστες που ερχονται για διακοπες και μενουν σε ξενοδοχεια
τους μετρανε και αυτους
Τα ξενοδοχεία δεν είναι κατοικίες,είναι επιχειρήσεις και δεν απογράφονται.Όπως δεν απογράφονται και τα μπουρδέλα επειδή είναι καταστήματα.
Και τους τουριστες που ερχονται για διακοπες και μενουν σε ξενοδοχεια
τους μετρανε και αυτους
850Ε θα παιρνουν για 150 σπιτια ο καθενας
δεν απογράφονται και τα μπουρδέλα επειδή είναι καταστήματα.
Δεν απογραφονται οι πελατες στα μπουρδελα μονο το προσωπικο(τσατσα και οι πουτανες που δουλευουν μεσα)!!Είσαι βέβαιος?
Εγώ νομίζω ότι απογράφονται, με το προσωπικό που δουλεύει σ' αυτά, και με τον πελάτη που περιμένει τσίτσιδος στο δωμάτιο.
Δεν είμαι σίγουρος μόνο αν απογράφονται και αυτοί που περιμένουν στο σαλόνι.
mariakosk προφανώς είσαι μέσα στο χορό...
Θα μετρήσω σήμερα το βράδυ πόσα σπίτια και πόσα άτομα έχω απογράψει και θα σου υπολογίσω το βράδυ πόσα θα πάρω.Το 20% που θα παρακρατηθεί θα το πάρω το 2012,διότι δεν ξεπερνούν τα εισοδήματά μου το αφορολόγητο οπότε δεν πληρώνω φόρο.Πάντως θα είναι πολύ περισσότερα από 600€.Αν τα πάρω είναι το θέμα,όχι πόσα θα πάρω.
Είσαι βέβαιος?
Εγώ νομίζω ότι απογράφονται, με το προσωπικό που δουλεύει σ' αυτά, και με τον πελάτη που περιμένει τσίτσιδος στο δωμάτιο.
Δεν είμαι σίγουρος μόνο αν απογράφονται και αυτοί που περιμένουν στο σαλόνι.
ισως το αφησαν ως εκκρεμοτητα και θα ερθουν καποια αλλη στιγμη.Ξερω ότι πέρασαν οι απογραφεις από το δρόμο που μένω. Όμως εγώ έλειπα. Χαρτί δεν μού αφησαν πάντως ώστε να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά. Αν δεν απογραφώ τελικά, δεν θα φταίω εγώ.
Ξερω ότι πέρασαν οι απογραφεις από το δρόμο που μένω. Όμως εγώ έλειπα. Χαρτί δεν μού αφησαν πάντως ώστε να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά. Αν δεν απογραφώ τελικά, δεν θα φταίω εγώ.
Μόλις μου έγινε απογραφή από ένα θεσπέσιο γκομενάκι!
Ελπίζω σε όλους να σας κάνουν...απογραφή όμορφα γκομενάκια...θα σας φτιάξουν τη μέρα, αρκεί μη τα ξεράσετε όλα μονομιάς
Ναι ρε μάγκες,οι κοπέλες που συμμετέχουν στην απογραφή πάνε στα σπίτια και ψάχνονται να πηδηχτούν...Πολλές τσόντες βλέπετε!
δεν πηδιουντε οταν πανε για απογραφη ρε σκατο.μηπως σε επιασε η ανοιξη?Σωστα τυπε... δεν πηδιουντε αυτες
ειναι κυριες και πανω απο ολα η δουλεια τους!
Ναι και? Τιποτα αλλο την εβαλες να σου κανει τυπε
ή απλα τις ελεγες και εσυ πως ειναι ομορφη σαν την θεα αφροδιτη?
δεν πηδιουντε οταν πανε για απογραφη ρε σκατο.μηπως σε επιασε η ανοιξη?
μην καθυστερειτε τα παιδια της απογραφης.κριμα ειναι.ξερετε τι ποδαροδρομος ειναι? :-
Καλά τύπε, δεν ήταν κι θεά αφροδίτη, αλλά το σκέφτηκα για ένα στα γρήγορα να φύγουν τα χοντράδια και ν'αποφύγω και τη σημερινή επίσκεψη...σε studιάκι! Αλλά ρε σύ όπως λέει κι φίλος imaginas παρακάτω, μη το κάνουμε τσόντα το θέμα, οι κοπέλες βγήκαν στη γύρα για απογραφή κι όχι για βίζιτα!
Ξερω ότι πέρασαν οι απογραφεις από το δρόμο που μένω. Όμως εγώ έλειπα. Χαρτί δεν μού αφησαν πάντως ώστε να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά. Αν δεν απογραφώ τελικά, δεν θα φταίω εγώ.
ΔΗλαδη ρε τυπισσα αμα της ελεγε να την κερασει εναν καφε 5-10 λεπτα
ή να τα ξαναλεγανε θα παθαινε τιποτα??? πολυ πολυ να τρωγε ακυρο.
Γιατι να μην προσπαθησει ομως εφοσον του αρεσε το γκομενακι
επειδη εχει την νοοτροπια "παει στην δουλεια της αυτη τωρα" μην την ενοχλησω?
ΔΗλαδη ο ιδιος αποφασιζει τι θελει η αλλη?