You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απογραφή 2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Αλήθεια,εχει ανοίξει κάποιος
==
Σωστο.. Νομισα οτι εννοει .. αν ανοιξε καποιος στους ..απογραφείς !
κι αυτο σωστό θα ήταν ..
==
Σωστο.. Νομισα οτι εννοει .. αν ανοιξε καποιος στους ..απογραφείς !
κι αυτο σωστό θα ήταν ..
Όσοι απογραφείτε μέχρι την Τρίτη. Μετά... κυρώσεις!
Την Τρίτη 24 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία της Απογραφής και δεν θα δοθεί ούτε μια μέρα παράταση...
Σύμφωνα με την Ε.ΣΤΑΤ. το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού συνεργάστηκε πρόθυμα με τους απογραφείς, ενώ επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο τα στοιχεία που συλλέγονται είναι απολύτως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς σκοπούς.
Τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη Γενική Απογραφή θα είναι διαθέσιμα, σε συγκεντρωτικούς ανωνυμοποιημένους στατιστικούς πίνακες και τα προσωρινά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Ιούνιο 2011.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι αρνήθηκαν να απογραφούν, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κυρώσεων και μάλιστα χρηματικών, οι οποίες δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 10.000 ευρώ. :o :o :o
Την Τρίτη 24 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία της Απογραφής και δεν θα δοθεί ούτε μια μέρα παράταση...
Σύμφωνα με την Ε.ΣΤΑΤ. το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού συνεργάστηκε πρόθυμα με τους απογραφείς, ενώ επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο τα στοιχεία που συλλέγονται είναι απολύτως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς σκοπούς.
Τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη Γενική Απογραφή θα είναι διαθέσιμα, σε συγκεντρωτικούς ανωνυμοποιημένους στατιστικούς πίνακες και τα προσωρινά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Ιούνιο 2011.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι αρνήθηκαν να απογραφούν, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κυρώσεων και μάλιστα χρηματικών, οι οποίες δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 10.000 ευρώ. :o :o :o
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τις κατσαρίδες να τις ρωτήσω εάν υπάρχει χαρτάκι πεταμένο για να τους πάρω και εγώ.
Όλη η βαβούρα δλδ γίνεται για τα τμ?
Χαχαχαχα.....η πολεοδομία τους στέλνει?
ε δεν εχει κανεις κλειδια για το σπιτι σου? ας κανει ενα κοπο, μην πληρωσεις δεκαχιλιαρο
ε δεν εχει κανεις κλειδια για το σπιτι σου? ας κανει ενα κοπο, μην πληρωσεις δεκαχιλιαρο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στο χαλάκι είναι τα κλειδιά.
Επισκέπτης
εμενα ηρθε, ελειπα, κ μου πεταξε χαρτακι με το τηλ κ το ποτε θα ερχοταν ξανα για να ειμαι σπιτι.
την πηρα τηλ, της ειπα οτι με απεγραψαν στο βολο (οντως), με ρωτησε ποσα τμ ειναι το σπιτι κ αυτο ηταν.
Έκανε μαλακία.Όφειλε να επιστρέψει,να σε απογράψει κανονικά,και στο ερώτημα "πού διανυκτερεύσατε τη Δευτέρα 9/5/2011 να τσεκάρει το "αλλού" ".Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση.Τώρα έγραψε το σπίτι ως κενό ή ως δευτερεύουσα κατοικία,και θα έγραψε ότι πηρε πληροφορίες από την...κάτοικο!!!!
Επισκέπτης
Τι μαλακίες είναι αυτές πάλι?
Και εάν κάποιος λείπει δλδ? Τι πρέπει να κάνει?
Λογικά θα υπάρχει εύλογο χρονικό διάστημα να πας στο Δήμο της Περιοχής σου να απογραφείς.Αν μένεις στο εξωτερικό θα μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήσουν εδώ όταν ξεκίνησε η απογραφή.
Η μαλακία είναι ότι δεν είχαν κάνει διαφημιστικά σποτ για να ενημερώσουν τον κόσμο,και για τις κυρώσεις αλλά κυρίως για το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου και άφηναν τον καθένα τηλεμαϊντανό να "ενημερώνει" όπως θέλει..
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Έκανε μαλακία.Όφειλε να επιστρέψει,να σε απογράψει κανονικά,και στο ερώτημα "πού διανυκτερεύσατε τη Δευτέρα 9/5/2011 να τσεκάρει το "αλλού" ".Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση.Τώρα έγραψε το σπίτι ως κενό ή ως δευτερεύουσα κατοικία,και θα έγραψε ότι πηρε πληροφορίες από την...κάτοικο!!!!
τι εννοεις να επιστρεψει? αφου ειδα το χαρτακι την κυριακη κ αυτη ειχε περασει το σαββατο. κ την ωρα που ηταν να ερθει εγω θα ελειπα.
Επισκέπτης
Αφού της τηλεφώνησες,όφειλε να σου ζητήσει συγκεκριμένη ώρα και να έρθει στο σπίτι σου να σε απογράψει.
Αφού της τηλεφώνησες,όφειλε να σου ζητήσει συγκεκριμένη ώρα και να έρθει στο σπίτι σου να σε απογράψει.
οχι καλο μου...Δεν επρεπε να την απογραψει κανονικα και να βαλει οτι διανυκτρρευσε αλλου 9/5
Αυτο που επρεπε να κανει ειναι να γραψει τα τετραγωνικα, δευτερευουσα κατοικια να τη βαλει προσωρινα φιλοξενουμενη και οτι απογραφηκε στο τοπο μονιμης κατοικιας. και τελος
Αιντε...
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι καλο μου...Δεν επρεπε να την απογραψει κανονικα και να βαλει οτι διανυκτρρευσε αλλου 9/5
Αυτο που επρεπε να κανει ειναι να γραψει τα τετραγωνικα, δευτερευουσα κατοικια να τη βαλει προσωρινα φιλοξενουμενη και οτι απογραφηκε στο τοπο μονιμης κατοικιας. και τελος
Αιντε...
αυτο εκανε. απλα ηταν λιγο ψεμα γτ μενω μονιμα αθηνα, αλλα νταξει
Επισκέπτης
Αιντε...
Δεν τα ξέρεις καλά...Αφού μένει μόνιμα εδώ,αλλά την ημέρα 9/5 ήταν αλλού και απογράφηκε εκεί, πρέπει να τσεκάρεις "Αλλού".Δευτερεύουσα είναι μια κατοικία που χρησιμοποιείται περιστασιακά.Π.χ,εγώ έχω ένα σπίτι στο χωριό.Αυτό μπορεί να απογραφεί ως δευτερεύουσα καθότι δεν είναι κενή αλλά χρησιμοποιείται περιστασιακά.
Δεν τα ξέρεις καλά...Αφού μένει μόνιμα εδώ,αλλά την ημέρα 9/5 ήταν αλλού και απογράφηκε εκεί, πρέπει να τσεκάρεις "Αλλού".Δευτερεύουσα είναι μια κατοικία που χρησιμοποιείται περιστασιακά.Π.χ,εγώ έχω ένα σπίτι στο χωριό.Αυτό μπορεί να απογραφεί ως δευτερεύουσα καθότι δεν είναι κενή αλλά χρησιμοποιείται περιστασιακά.
Ωραια αν καποιος μενει μονιμα στη Αθηνα αλλα σου λεει απογραφηκα αλλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τον ξανα-απογραψεις... Ναι ειναι λαθος που απογραφηκε στο χωριο του η οπου ηθελε ενω μενει μονιμα Αθηνα αλλα τι να κανουμε...Να τον δειρουμε?? Να κανουμε ενσταση στον απογραφεα που τον απεγραψε εκει??? Αυτο που κανεις ειναι ρωτας τετραγωνικα, γραφεις τη κατοικια ως δευτερευουσα(αναγκαστικο ψεμα), το ονομα της και τη βαζεις προσωρινα φιλοξενουμενη και οτι απογραφηκε η σκοπευει να απογραφει στο τοπο μονιμης κατοικιας...
Μην επιμενεις απο εποπτη το ξερω αυτο..