Επισκέπτης
την ειπες την εξυπναδα σου.αντε τωρα να πληρωσεις καμια πουτανα για να γαμησεις.μεγαλε εραστη.(ring any bells???? )
Δε θα σου στείλω P.M όσο και να παρακαλάς...Βρες άλλο χρηματοδότη
την ειπες την εξυπναδα σου.αντε τωρα να πληρωσεις καμια πουτανα για να γαμησεις.μεγαλε εραστη.(ring any bells???? )
ελα ρε 'συυυυ.και ηλπιζα οτι θα δω χαρα στα σκελια μου η μαυρη :'(Δε θα σου στείλω P.M όσο και να παρακαλάς...Βρες άλλο χρηματοδότη
Δε θα σου στείλω P.M όσο και να παρακαλάς...Βρες άλλο χρηματοδότη
τουλαχιστον δε ζηταει ιντερνετικες ψηφους για να κερδισει ενα διαγωνισμο. κ μετα να κλαιγεται κ επειδη δεν κερδισε κ να λεει οτι ο νικητης εκανε πουστια
τουλαχιστον δε ζηταει ιντερνετικες ψηφους για να κερδισει ενα διαγωνισμο. κ μετα να κλαιγεται επειδη δεν κερδισε κ να λεει οτι ο νικητης εκανε πουστια
δεν ντρεπεσαι ρε ξινιλα να τον κραζεις?τι δηλαδη επειδη οποτε ποσταρει διαφημιζει το site του και γενικα ποσταρει μονο για οφελος του πρεπει να τον κραζουμε?ενας φτωχος πλην τιμιος φωτογραφος ειναι.τουλαχιστον δε ζηταει ιντερνετικες ψηφους για να κερδισει ενα διαγωνισμο. κ μετα να κλαιγεται επειδη δεν κερδισε κ να λεει οτι ο νικητης εκανε πουστια
Ρε καλώς την...Πέρδικα
Κορίτσαρε (;) για δείξε μου σε ποιο post "κλάφτηκα" και είπα ότι ο νικητής έκανε πουστιά...
αααααααααααααααχαχαχααχαχχχαχαα
Βρωμιάρα τεφτεριτζού!!!
απο αυτο το ποστ κ κατω
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=89079.msg1979902#msg1979902]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=89079.msg1979902#msg1979902[/url]
μια χαρα στα λεει ο εκτορας.
Velvy,κι εσύ είχες ψηφίσει την Πέρδικα
μετάνιωσες;
Εδώ,velvy,είναι η απάντηση μου/σχολιασμός για τους νικητές.Βλέπεις κανά κλάψιμο;
Όταν λέτε κάτι,κυρίως για να κατηγορήσετε κάποιον,να το αποδεικνύετε.
Μιληστε για καμια κωλοτρυπιδα να συμμετασχω και εγω ρε.
μια χαρα στα λεει ο εκτορας.
πες για την κωλοτρυπιδα της περδικας.
τα εξηγω ολα μεσα στο θρεντ σου.
διαβασε κ παρακατω να τα φρεσκαρεις.
λες για μια φωτο οτι πηρε 2000 ψηφους σε μια νυχτα κ το επισημαινεις. ενω εσυ μπηκες σε ενα σαιτ με ποσα μελη για να κανεις τι ας πουμε?
κ μετα μας λες κ κακεντρεχεις.
ναι μου εθιξες την νς που ειναι κολλητη μου
Τότε με υποστήριζες:
Τι άλλαξε βρε...γλύκα;Αλλάζεις τόσο εύκολα άποψη;Δεν έχεις σταθερότητα;
Τότε με υποστήριζες:
Τι άλλαξε βρε...γλύκα;Αλλάζεις τόσο εύκολα άποψη;Δεν έχεις σταθερότητα;
μας καταλαβες ρε μπαγασα ρε νουμερο περιμενε να της πεις σε μενα η ξινιλα για να σου την πει λες?κατα τα αλλα σ'αγαπαειΜα δε σχολίασα το νικητή.Ένα οικόσιτο άλογο είχα σχολιάσει.Θέλεις να υποστηρίξεις τα γραφόμενά σου,και κάνεις πάλι λάθος.Εντάξει αν σου έθιξα καμιά φίλη σου μην το παίρνεις προσωπικά.
Τώρα είναι που πρέπει να εφανιστεί ο γκάμπα να πει για το επιτόπου ξαντέριασμα-ξεκώλιασμα που πρέπει να κάνεις στην πέρδικα μόλις τη σκοτώσεις για να μη χαλάσει!!!!
Ούτε να το'ξερες μαρή!
ΥΓ. Νομίζω στην πέρδικα το κάνουν αυτό. Ή στην μπεκάτσα? χμμμμ...... μάλλον πέρδικα.
Μα δεν σχολίασα αρνητικά την άλλη συμμετοχή.Είχα απαντήσει στον Εκτορ που με κατηγόρησε για αθέμιτο ανταγωνισμό,ότι το κάνουν και άλλοι.Αλλά αυτή η φωτό δεν είχε κερδίσει,όπως με κατηγόρησες αρχικά ότι σχολίασα την νικήτρια φωτό.
Μπας κι έχεις πιει κανά μπουκάλι μαυροδάφνη βρε Velvy;
Είναι κολλητή σου η NS;Να προσέχετε αμφότερες μην τσακωθείτε για τον ίδιο γκόμενο...