Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε θα σου στείλω P.M όσο και να παρακαλάς...Βρες άλλο χρηματοδότη  :2funny:

τουλαχιστον δε ζηταει ιντερνετικες ψηφους για να κερδισει ενα διαγωνισμο. κ μετα να κλαιγεται επειδη δεν κερδισε κ να λεει οτι ο νικητης εκανε πουστια :2funny:

Επισκέπτης
τουλαχιστον δε ζηταει ιντερνετικες ψηφους για να κερδισει ενα διαγωνισμο. κ μετα να κλαιγεται κ επειδη δεν κερδισε κ να λεει οτι ο νικητης εκανε πουστια :2funny:

Ρε καλώς την...Πέρδικα  :2funny: :2funny:

Κορίτσαρε (;) για δείξε μου σε ποιο post "κλάφτηκα" και είπα ότι ο νικητής έκανε πουστιά...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τουλαχιστον δε ζηταει ιντερνετικες ψηφους για να κερδισει ενα διαγωνισμο. κ μετα να κλαιγεται επειδη δεν κερδισε κ να λεει οτι ο νικητης εκανε πουστια :2funny:

αααααααααααααααχαχαχααχαχχχαχαα

Βρωμιάρα τεφτεριτζού!!! :2funny:

Επισκέπτης
δεν ντρεπεσαι ρε ξινιλα να τον κραζεις?τι δηλαδη επειδη οποτε ποσταρει διαφημιζει το site του και γενικα ποσταρει μονο για οφελος του πρεπει να τον κραζουμε?ενας φτωχος πλην τιμιος φωτογραφος ειναι. :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε καλώς την...Πέρδικα  :2funny: :2funny:

Κορίτσαρε (;) για δείξε μου σε ποιο post "κλάφτηκα" και είπα ότι ο νικητής έκανε πουστιά...

απο αυτο το ποστ κ κατω
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=89079.msg1979902#msg1979902]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=89079.msg1979902#msg1979902[/url]
μια χαρα στα λεει ο εκτορας.

αααααααααααααααχαχαχααχαχχχαχαα

Βρωμιάρα τεφτεριτζού!!! :2funny:

βαδιζω στα χναρια σου  :tits2:

Επισκέπτης
Velvy,κι εσύ είχες ψηφίσει την Πέρδικα
μετάνιωσες;

Εδώ,velvy,είναι η απάντηση μου/σχολιασμός για τους νικητές.Βλέπεις κανά κλάψιμο;

Όταν λέτε κάτι,κυρίως για να κατηγορήσετε κάποιον,να το αποδεικνύετε.

Επισκέπτης

Μα δε σχολίασα το νικητή.Ένα οικόσιτο άλογο είχα σχολιάσει.Θέλεις να υποστηρίξεις τα γραφόμενά σου,και κάνεις πάλι λάθος.Εντάξει αν σου έθιξα καμιά φίλη σου μην το παίρνεις προσωπικά.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μιληστε για καμια κωλοτρυπιδα να συμμετασχω και εγω ρε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Velvy,κι εσύ είχες ψηφίσει την Πέρδικα
μετάνιωσες;

Εδώ,velvy,είναι η απάντηση μου/σχολιασμός για τους νικητές.Βλέπεις κανά κλάψιμο;

Όταν λέτε κάτι,κυρίως για να κατηγορήσετε κάποιον,να το αποδεικνύετε.

τα εξηγω ολα μεσα στο θρεντ σου.
διαβασε κ παρακατω να τα φρεσκαρεις.

λες για μια φωτο οτι πηρε 2000 ψηφους σε μια νυχτα κ το επισημαινεις. ενω εσυ μπηκες σε ενα σαιτ με ποσα μελη για να κανεις τι ας πουμε?
κ μετα μας λες κ κακεντρεχεις.

ναι μου εθιξες την νς που ειναι κολλητη μου  :uglystupid:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε μαλακισμενα περιμενεται λιγο να τελειωσω μια προσφορα
να συμμετεχω και εγω μετα :tickedoff:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
πες για την κωλοτρυπιδα της περδικας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα είναι που πρέπει να εφανιστεί ο γκάμπα να πει για το επιτόπου ξαντέριασμα-ξεκώλιασμα που πρέπει να κάνεις στην πέρδικα μόλις τη σκοτώσεις για να μη χαλάσει!!!! :rockon:

Ούτε να το'ξερες μαρή!

ΥΓ. Νομίζω στην πέρδικα το κάνουν αυτό. Ή στην μπεκάτσα? χμμμμ...... μάλλον πέρδικα.

Επισκέπτης
τα εξηγω ολα μεσα στο θρεντ σου.
διαβασε κ παρακατω να τα φρεσκαρεις.

λες για μια φωτο οτι πηρε 2000 ψηφους σε μια νυχτα κ το επισημαινεις. ενω εσυ μπηκες σε ενα σαιτ με ποσα μελη για να κανεις τι ας πουμε?
κ μετα μας λες κ κακεντρεχεις.

ναι μου εθιξες την νς που ειναι κολλητη μου  :uglystupid:

Μα δεν σχολίασα αρνητικά την άλλη συμμετοχή.Είχα απαντήσει στον Εκτορ που με κατηγόρησε για αθέμιτο ανταγωνισμό,ότι το κάνουν και άλλοι.Αλλά αυτή η φωτό δεν είχε κερδίσει,όπως με κατηγόρησες αρχικά ότι σχολίασα την νικήτρια φωτό.
Μπας κι  έχεις πιει κανά μπουκάλι μαυροδάφνη βρε Velvy;

Είναι κολλητή σου η NS;Να προσέχετε αμφότερες μην τσακωθείτε για τον ίδιο γκόμενο...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τότε με υποστήριζες:

Τι άλλαξε βρε...γλύκα;Αλλάζεις τόσο εύκολα άποψη;Δεν έχεις σταθερότητα;

α καλα.
μεταφραση: ενα ποιντ το εχει εδω ο εκτορας(=θολωμενος), ιματζινα.
θολωμενο ελεγα εκεινον το λεω αλλωστε κ παρακατω.
απλα σε ψηφισα, γτ δεν ηξερα πολλα για σενα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τότε με υποστήριζες:

Τι άλλαξε βρε...γλύκα;Αλλάζεις τόσο εύκολα άποψη;Δεν έχεις σταθερότητα;

Στο ποστ που παραθέτεις τον έκτορα υποστηρίζει όχι εσένα.

Και μάλιστα στο εξηγεί και παρακάτω γιατί και τότε το ίδιο που νομίζεις τώρα νόμιζες. :2funny:

Επισκέπτης
Μα δε σχολίασα το νικητή.Ένα οικόσιτο άλογο είχα σχολιάσει.Θέλεις να υποστηρίξεις τα γραφόμενά σου,και κάνεις πάλι λάθος.Εντάξει αν σου έθιξα καμιά φίλη σου μην το παίρνεις προσωπικά.
μας καταλαβες ρε μπαγασα :2funny: ρε νουμερο περιμενε να της πεις σε μενα η ξινιλα για να σου την πει λες?κατα τα αλλα σ'αγαπαει :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα είναι που πρέπει να εφανιστεί ο γκάμπα να πει για το επιτόπου ξαντέριασμα-ξεκώλιασμα που πρέπει να κάνεις στην πέρδικα μόλις τη σκοτώσεις για να μη χαλάσει!!!! :rockon:

Ούτε να το'ξερες μαρή!

ΥΓ. Νομίζω στην πέρδικα το κάνουν αυτό. Ή στην μπεκάτσα? χμμμμ...... μάλλον πέρδικα.

αχαχαχαχαχα
θυμαμαι που ειχε ποσταρει μια φωτο καποτε με μικρα πουλακια, δεν ξερω τι, μεσα στην κατσαρολα κ ελεγε κ τη συνταγη :s&m_3:

Μα δεν σχολίασα αρνητικά την άλλη συμμετοχή.Είχα απαντήσει στον Εκτορ που με κατηγόρησε για αθέμιτο ανταγωνισμό,ότι το κάνουν και άλλοι.Αλλά αυτή η φωτό δεν είχε κερδίσει,όπως με κατηγόρησες αρχικά ότι σχολίασα την νικήτρια φωτό.
Μπας κι  έχεις πιει κανά μπουκάλι μαυροδάφνη βρε Velvy;

Είναι κολλητή σου η NS;Να προσέχετε αμφότερες μην τσακωθείτε για τον ίδιο γκόμενο...

ολη η μανουρα επειδη ειπα οτι ηταν η νικητρια φωτο ενω δεν ηταν? χανεις κατι, θαρρω. ουσια λεγεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom