Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενώ τώρα τα ξέρεις όλα!!!

(Έτσι όπως το πάτε,θα σας φτάσω σε posts...)
και δε θα σου μεινει καιρος να γαμας οπως τωρα τρελο αγορι,εραστη του ονειρου.σαν τα μουτρα μας σε καντατησαμε.αστα διαλα πια οι σιχαμενες.

Επισκέπτης
Velvy,καμιά δουλειά κάνεις στο σπίτι σου;Ας πούμε ξεσκονίζεις,σφουγγαρίζεις μαγειρεύεις;Με 30post/ημέρα έχω την εντύπωση ότι θα έχεις γεμίσει ποντίκια και αράχνες...Να το προσέχεις αυτό,διότι οι τύποι θέλουν και νοικοκυρά εκτός από πουτάνα στο κρεβάτι.Να μη μείνεις στο ράφι,οι άλλοι θα στραφούν προς Ρωσία πλευρά.Και αν μείνεις στο ράφι,θα υφίστανται και άλλοι την "ιντερνετομουρμούρα" σου.Για κρεβατομουρμούρα πολύ αμφιβάλλω ότι θα την υποστούν διότι το σπίτι σου θα είναι χειρότερο από τα μπουρδέλα που σχολιάζουν μερικά παιδιά εδώ.Σε θέμα καθαριότητας εννοώ.Μην το πας αλλού...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Velvy,καμιά δουλειά κάνεις στο σπίτι σου;Ας πούμε ξεσκονίζεις,σφουγγαρίζεις μαγειρεύεις;Με 30post/ημέρα έχω την εντύπωση ότι θα έχεις γεμίσει ποντίκια και αράχνες...Να το προσέχεις αυτό,διότι οι τύποι θέλουν και νοικοκυρά εκτός από πουτάνα στο κρεβάτι.Να μη μείνεις στο ράφι,οι άλλοι θα στραφούν προς Ρωσία πλευρά.Και αν μείνεις στο ράφι,θα υφίστανται και άλλοι την "ιντερνετομουρμούρα" σου.Για κρεβατομουρμούρα πολύ αμφιβάλλω ότι θα την υποστούν διότι το σπίτι σου θα είναι χειρότερο από τα μπουρδέλα που σχολιάζουν μερικά παιδιά εδώ.

γραφικος τυπος του μπουρδελα. be my guest αδεκαστε φωτογραφε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εδω ειμαι ετοιμος να συμμετασχω
επι της ευκαιριας θελει κανενας αλλος προσφορα για θυροτηλεοραση :P
τα ματια μου βγηκαν γαμωτο :headbang:

Επισκέπτης

Άποψη για GPS αυτοκινήτου έχεις;Θέλω να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω τι (εγώ,το τέρας γνώσεων και δεν ξέρω...ξεφτίλα...)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ολοι κατι προμοταρουν εδω μεσα τελικα :2funny:

βαρουληηηηη :cheesy:

Επισκέπτης
Velvy,καμιά δουλειά κάνεις στο σπίτι σου;Ας πούμε ξεσκονίζεις,σφουγγαρίζεις μαγειρεύεις;Με 30post/ημέρα έχω την εντύπωση ότι θα έχεις γεμίσει ποντίκια και αράχνες...Να το προσέχεις αυτό,διότι οι τύποι θέλουν και νοικοκυρά εκτός από πουτάνα στο κρεβάτι.Να μη μείνεις στο ράφι,οι άλλοι θα στραφούν προς Ρωσία πλευρά.Και αν μείνεις στο ράφι,θα υφίστανται και άλλοι την "ιντερνετομουρμούρα" σου.Για κρεβατομουρμούρα πολύ αμφιβάλλω ότι θα την υποστούν διότι το σπίτι σου θα είναι χειρότερο από τα μπουρδέλα που σχολιάζουν μερικά παιδιά εδώ.Σε θέμα καθαριότητας εννοώ.Μην το πας αλλού...
γιατι μιλας μονο σ'αυτην?αστην την ξινιλα.τοση ωρα παρακαλαω για την προσοχη σου :tits2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Άποψη για GPS αυτοκινήτου έχεις;Θέλω να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω τι (εγώ,το τέρας γνώσεων και δεν ξέρω...ξεφτίλα...)
δυστυχως εχω πληρη σκοταδια απο τεχνολογια
και ειδικα απο gps που δεν το χρησιμοποιω καν :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ολοι κατι προμοταρουν εδω μεσα τελικα :2funny:

βαρουληηηηη :cheesy:
μωρη μαλακο πηγα για ασχετη δουλεια
και ετυχε πανω στη συζητηση να θελουν 2 θυροτηλεοραση
τι να κανω και τους βγαζω την προσφορα
αφου εφαγα το μανικι ευκαιρια ειναι ετοιμες τις εχω :2funny:
μια για 2 διαμερησματα και μια 4 ετοιμοπαραδοτες :grin:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Το απόγευμα ήρθε για απογραφή ένα κοριτσάκι... ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!    :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αφού δε σου αρέσουν οι τύποι εδώ μέσα,γιατί κάθεσαι και γράφεις 30 posts την ημέρα κατά μέσο όρο;Με το ζόρι σε κρατούν εδώ;

εισαι απο τους γραφικους τυπους. που ειναι η πλειοψηφια.
υπαρχουν κ τα αστερια ομως. προσπαθεις πολυ αλλα δεν..

γιατι μιλας μονο σ'αυτην?αστην την ξινιλα.τοση ωρα παρακαλαω για την προσοχη σου :tits2:

δεν το χεις βρωμα :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aν έχεις κάνει προσφορά για legrand στείλε πμ

Επισκέπτης
εισαι απο τους γραφικους τυπους. που ειναι η πλειοψηφια.
υπαρχουν κ τα αστερια ομως. προσπαθεις πολυ αλλα δεν..

Γραφικός τύπος που γράφει κατά μέσο όρο 2 posts την ημέρα...Ενώ εσύ που το έχεις πάρει το φόρουμ εργολαβία δεν είσαι γραφική...

Λοιπόν βαρέθηκα να σας απαντάω.Σας αφήνω μόνες να λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom