Επισκέπτης
απλα σε ψηφισα, γτ δεν ηξερα πολλα για σενα.
Ενώ τώρα τα ξέρεις όλα!!!
(Έτσι όπως το πάτε,θα σας φτάσω σε posts...)
απλα σε ψηφισα, γτ δεν ηξερα πολλα για σενα.
Ενώ τώρα τα ξέρεις όλα!!!
και δε θα σου μεινει καιρος να γαμας οπως τωρα τρελο αγορι,εραστη του ονειρου.σαν τα μουτρα μας σε καντατησαμε.αστα διαλα πια οι σιχαμενες.Ενώ τώρα τα ξέρεις όλα!!!
Velvy,καμιά δουλειά κάνεις στο σπίτι σου;Ας πούμε ξεσκονίζεις,σφουγγαρίζεις μαγειρεύεις;Με 30post/ημέρα έχω την εντύπωση ότι θα έχεις γεμίσει ποντίκια και αράχνες...Να το προσέχεις αυτό,διότι οι τύποι θέλουν και νοικοκυρά εκτός από πουτάνα στο κρεβάτι.Να μη μείνεις στο ράφι,οι άλλοι θα στραφούν προς Ρωσία πλευρά.Και αν μείνεις στο ράφι,θα υφίστανται και άλλοι την "ιντερνετομουρμούρα" σου.Για κρεβατομουρμούρα πολύ αμφιβάλλω ότι θα την υποστούν διότι το σπίτι σου θα είναι χειρότερο από τα μπουρδέλα που σχολιάζουν μερικά παιδιά εδώ.
εδω ειμαι ετοιμος να συμμετασχω
επι της ευκαιριας θελει κανενας αλλος προσφορα για θυροτηλεοραση
τα ματια μου βγηκαν γαμωτο
εδω ειμαι ετοιμος να συμμετασχω
γιατι μιλας μονο σ'αυτην?αστην την ξινιλα.τοση ωρα παρακαλαω για την προσοχη σουVelvy,καμιά δουλειά κάνεις στο σπίτι σου;Ας πούμε ξεσκονίζεις,σφουγγαρίζεις μαγειρεύεις;Με 30post/ημέρα έχω την εντύπωση ότι θα έχεις γεμίσει ποντίκια και αράχνες...Να το προσέχεις αυτό,διότι οι τύποι θέλουν και νοικοκυρά εκτός από πουτάνα στο κρεβάτι.Να μη μείνεις στο ράφι,οι άλλοι θα στραφούν προς Ρωσία πλευρά.Και αν μείνεις στο ράφι,θα υφίστανται και άλλοι την "ιντερνετομουρμούρα" σου.Για κρεβατομουρμούρα πολύ αμφιβάλλω ότι θα την υποστούν διότι το σπίτι σου θα είναι χειρότερο από τα μπουρδέλα που σχολιάζουν μερικά παιδιά εδώ.Σε θέμα καθαριότητας εννοώ.Μην το πας αλλού...
δυστυχως εχω πληρη σκοταδια απο τεχνολογιαΆποψη για GPS αυτοκινήτου έχεις;Θέλω να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω τι (εγώ,το τέρας γνώσεων και δεν ξέρω...ξεφτίλα...)
γραφικος τυπος του μπουρδελα. be my guest αδεκαστε φωτογραφε.
σοβαρα τωρα πιστευεις οτι αυτα που γραφεις ειναι εξυπνα? :-Αφού δε σου αρέσουν οι τύποι εδώ μέσα,γιατί κάθεσαι και γράφεις 30 posts την ημέρα κατά μέσο όρο;Με το ζόρι σε κρατούν εδώ;
μωρη μαλακο πηγα για ασχετη δουλειαολοι κατι προμοταρουν εδω μεσα τελικα
βαρουληηηηη
Αφού δε σου αρέσουν οι τύποι εδώ μέσα,γιατί κάθεσαι και γράφεις 30 posts την ημέρα κατά μέσο όρο;Με το ζόρι σε κρατούν εδώ;
γιατι μιλας μονο σ'αυτην?αστην την ξινιλα.τοση ωρα παρακαλαω για την προσοχη σου
ακομα και εκει γκαντεμης ειμαιΤο απόγευμα ήρθε για απογραφή ένα κοριτσάκι... ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!
ρε λες να τον βγαλουμε αληθινο και να τσακωθουμε για παρτη του?δεν το χεις βρωμα
Aν έχεις κάνει προσφορά για legrand στείλε πμεδω ειμαι ετοιμος να συμμετασχω
ρε λες να τον βγαλουμε αληθινο και να τσακωθουμε για παρτη του?
εισαι απο τους γραφικους τυπους. που ειναι η πλειοψηφια.
υπαρχουν κ τα αστερια ομως. προσπαθεις πολυ αλλα δεν..