Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δίχως να θέλω να μειώσω το κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ μέτρησε και ότι ο αντίπαλος δεν ήταν καμιά υπερομάδα, γενικά για να κάνουν καλή πορεία οι ελληνικές ομάδες στην ευρώπη χρειάζονται και λίγη βοήθεια από την τύχη να αποφεύγουν ρεάλ, μπάρτσα και δεν συμμαζεύεται ;)

Καλά, ας έπαιζε με καμια ελληνική ομάδα και θα σου λεγα εγώ. Η ομάδα που είχε κάνει πελατη τη Ρεαλ Μαδρίτης ρε αδερφέ,καφενείο? :o

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δίχως να θέλω να μειώσω το κατόρθωμα του ΑΠΟΕΛ μέτρησε και ότι ο αντίπαλος δεν ήταν καμιά υπερομάδα, γενικά για να κάνουν καλή πορεία οι ελληνικές ομάδες στην ευρώπη χρειάζονται και λίγη βοήθεια από την τύχη να αποφεύγουν ρεάλ, μπάρτσα και δεν συμμαζεύεται ;)
Εγω θυμαμαι ομως τον ΑΠΟΕΛ να παιρνει χαλαρα 2-2 μεσα στην Τσελσι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τα 7 γκολ της Λυων μεσα στη Δυναμό Ζαγκρεμπ τελευταια αγωνιστικη, τα ξεχασες?
δεν εχω παρακολουθησει καθολου μπαλα φετος.γενικως δεν ειμαι φαν.κανενα τσαμπιονς λιγκ που και γιουρο μουντιαλ και εθνικη.κατι θυμαμαι παντως.εβαλε 7 γκολ η λυων και προκριθηκε εις βαρος ποιας ομαδας?

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ασε μας ρε κοπρε.
τόσα χρόνια στο νησί λες να μην ξέρω τις δυνατόητες του αποέλ;
ασε που κατά λάθος μπήκε το πρώτο γκολ του μαντούκα.
απο τσαφ εφτασε η μπάλλα.
κοιμήθηκε ο θεός.
τεσπα και μέχρι εδώ που έφτασε άθλος είναι.

Υ.Γ.
πού πας ρε καραμήτρο με καρδιακό κόντη στα χαφ;
τετοια να γραφεις.
αποβαλεσε αμετακλητως και δια παντος
μην ξαναγραψεις για ποδοσφαιρο
γραφε για το μνημονιο

Επισκέπτης
δεν εχω παρακολουθησει καθολου μπαλα φετος.γενικως δεν ειμαι φαν.κανενα τσαμπιονς λιγκ που και γιουρο μουντιαλ και εθνικη.κατι θυμαμαι παντως.εβαλε 7 γκολ η λυων και προκριθηκε εις βαρος ποιας ομαδας?
αγιαξ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα αποελ υποστηριζεις?
η κατάσταση στο νησι είναι ιδιόμορφη.
όλοι οι κυπραιοι φασίστες είναι αποέλ.
απο την αλλη ο το αποελ ιδρύθηκε απο ελληνες....
εξ ου και το ονομα......
πέραν των παραπάνω επειδή ο γιοβάνοβιτς ήτνα ένας απο τους πλέον παρεξηγημένους προπονητές στην Ελλάδα και μόνο το πού ειναι αυτός και που ειναι ο ηρακλής λεει πολλά.

δε θα κάνω αλλο σχόλιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σε βαρος του Αγιαξ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
νομίζω μέχρι τελικό δε διασταυρώνονται οι πρώτες ομάδες απο τα γκρπου των 4 δλδ a-d και e-h
οχι δεν υσχιει κατευθειαν.. κανουν κληρωση ξανα για διασταυρωσεις..

αν δεν πεσουν μαζι ρεαλ και μπαρτσα ουτε σε διασταυρωσεις παιζει να πανε και μαζι τελικο......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλά, ας έπαιζε με καμια ελληνική ομάδα και θα σου λεγα εγώ. Η ομάδα που είχε κάνει πελατη τη Ρεαλ Μαδρίτης ρε αδερφέ,καφενείο? :o
γιατί του σημερινού γαύρου θα του ήταν πολύ δύσκολο να την ξεπεράσει σε νοκ άουτ παιχνίδι? δεν είναι ομάδες φόβητρα αυτές, στην φάση αυτή θεωρείται αντικειμενικά πιο "βατή" αντίπαλος από τις περισσότερες.

Εγω θυμαμαι ομως τον ΑΠΟΕΛ να παιρνει χαλαρα 2-2 μεσα στην Τσελσι.
στους ομίλους είναι πιο εύκολο να κάνει στραβοπάτημα ο μεγάλος

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
η κατάσταση στο νησι είναι ιδιόμορφη.
όλοι οι κυπραιοι φασίστες είναι αποέλ.
απο την αλλη ο το αποελ ιδρύθηκε απο ελληνες....
εξ ου και το ονομα......
πέραν των παραπάνω επειδή ο γιοβάνοβιτς ήτνα ένας απο τους πλέον παρεξηγημένους προπονητές στην Ελλάδα και μόνο το πού ειναι αυτός και που ειναι ο ηρακλής λεει πολλά.

δε θα κάνω αλλο σχόλιο.
τους περισσοτερους οπαδους ποια ομαδα τους εχει?η ομονοια ο αποελ η αλλη?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μπραβο στο Χιωτη για τις δηλωσεις του  :headbang2:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το αποελ με χαμιλο μπατζετ εχει φτασει πολυ ψιλα και συνεχιζει αυτο πρεπει να το βλεπουν οι δικες μας ομαδες στο ελληνικο πρωταθλημα που στο τσαμπιονς λινγκ εκτος απο κατι χρονιες του ευρωπεου πρεσβη ειμασταν τραγωδια μαζι βαζω και τι δικια μου ομαδα που εχει το ιδιο μπατζετ το αποελ που ουτε καν εχει βγει τσουλου και το παοκ.
Το αποελ ακουσα πριν λιγο καιρο δεν χρωσταει πουθενα και ειναι στα ταμεια του +15.000.000 με τι φετινη χρονια που εχουν κανει και αυτα να βλεπουν τα χαιβανια στη διοικηση αρη,παοκ και αεκ που τα εχουν κανει τραγωδια για μια ακομα φορα.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
1ο ΓΚΡΟΥΠ ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ-ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΓΕΡ

2ο ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟΕΛ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΑΠΟΛΙ-ΜΑΡΣΕΙΓ

Stories

Νέο!