Για τους γιατρους ενταξη, αλλα να σας πειραζει που δεν δινει αποδειξη ο υδραυλικος ή ο ταβερνιαρης τι να πω......
Οι δικαστες που ψηφιζουν αυξησεις για την παρτη τους, απο μονοι τους αυτο δεν σας πειραζει ? Οι μπατσοι που τα παιρνουν απο χιλιες μεριες ? Οι εργολαβοι δημοσιων εργων, οι δημοσιογραφοι, οι τραπεζες. Παρτε χαμπαρι ρε απογονοι του Εφιαλτη οτι το προβλημα δεν λυνεται κυνηγοντας τον μεροκαματιαρη ή τον αγροτη, απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι. Ασε που αν η ελληνικη οικονομια δεν βασιζοταν στο μαυρο χρημα θα την ειχαμε ακουσει πολυ περισοτερο την λεγομενη οικονομικη κριση.
Ναι ρε με πειράζει .. γιατί ο ΦΠΑ που εισπράτει και δεν καταβάλλει είναι δικά μου λεφτά...του τα έδωσα με σκοπό να τα αποδώσει στο δημόσιο αφού πρώτα αφαιρέσει ότι αυτός κατέβαλε σε άλλους... οπως γίνεται και με το ΙΚΑ... δίνεις τα λεφτά από τον μισθό σου στον εργοδότη σου για να τα δώσει στο ΙΚΑ να πάρεις σύνταξη... δεν είναι φοροφυγάδες απλά.. κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου είναι.. τα λεφτά μου κλέβουνε και μετά εγώ το υποζύγιο ο μισθωτός καλούμαι να τα ξαναδώσω στο κράτος...
και αν πιάσουμε τα υπόλοιπα που λές..
ποιός ψήφισε ρε συ την διάταξη για το μισθοδικείο των δικαστών στο Σύνταγμα? Το ΠΑΣΟΚ μετά από εισήγηση του Μπέν Χιλ (Β.Βενιζέλου)...
οι μπάτσοι που τα παίρνουν από χίλιες μπάντες που λες τα παίρνουν από νόμιμους πολίτες ή από παρανομίες? γιατί να με νοιάξει ασε τον εμπορο ναρκωτικών να πληρώσει για προστασία, στα @@ μου..
οι τράπεζες .. σε αναγκάζει κανένας να πας να πάρεις δάνειο? με το ζόρι στο δώσανε? (μιλάω για καταναλωτικά, κάρτες και τέτοια δάνεια).. τι φωνάζεις? όταν έπαιρνες διακοποδάνειο για να πας διακοπές, εορτοδάνειο για να περάσεις χλιδάτα τα χριστούγεννα ήταν καλά? τώρα που έφτασες να πλερώσεις γκρινιάζεις..