Νέα

Απόδειξη ρεεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
έλα μην ασχολείσαι.....

η φοροδιαφυγή των αλβανών υδραυλικών και ελλήνων γιατρών είναι το μείζον πρόβλημα στην ελλάδα του Κωστάκη........

ρε άσχετε το μείζον πρόβλημα στην ελλάδα γενικώς είναι ότι σαν χώρα δεν παράγουμε τίποτε.. και αυτό ελέω του πατρός του Γιωργάκη ο οποίος φρόντισε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος" να κλείσει και να καταστρεψει όλη την βιομηχανική υποδομή της ελλάδος μέσα από τον περίφημο ΟΑΕ.

αυτή την στιγμή τρώμε τις σάρκες μας και όσο πιό γρήγορα το καταλάβουμε και συμμορφωθούμε τόσο καλύτερα.. τώρα αν εσύ δεν θέλεις να το καταλάβεις πρόβλημα σου.. μην κάνεις τίποτε.. ασε τον καημένο τον υδραυλικό τον μεροκαματιάρη γιατρό τον απατεωνίσκο δικηγόρο τον απατεωνα καφετζή να κλέβουν και πλήρωνε σαν μαλάκας φόρους (εκτός φυσικά αν ανήκεις σε αυτές τις κατηγορίες)

Επισκέπτης
ένα από τα πιο ενοχλητικά post.EVER!

κλαψε :2funny: :2funny: :2funny:

έλα μην ασχολείσαι.....

η φοροδιαφυγή των αλβανών υδραυλικών και ελλήνων γιατρών είναι το μείζον πρόβλημα στην ελλάδα του Κωστάκη........

και εσυ κλαψε ρε γαμω την Αλβανια και τους πακηδες σου :grin:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Εδω ΝΟΜΙΜΑ παιρνεις σπίτι με δανειο 300,000€ και πληρωνεις φόρο για τα 200,000€ δλδ το κρατος και οι Τραπεζες επιτρερουν να κυκλοφορει ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ χρημα και εσεις ασχολειστε με τα ογδονταρια !!!

Παρτε το χαμπαρι οτι το κρατος ΘΕΛΕΙ να λεει οτι υπαρχει φοροδιαφυγη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
έλα μην ασχολείσαι.....

Persona...

ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
o teras είναι και πολύ χαλαρός μάλιστα

εγώ δεν τους κόβω μόνο 12,5%....τους κόβω 25%+25%*0.8 επειδή τα περνάω όλα έξοδα στην εταιρία.

εάν δεν έχω παραστατικό, το ποσό φαίνεται κέρδος και φορολογούμαι όσο προαναφέρω

στα παπάρια μου τι θα πλήρωνε φόρο αυτός

αποτέλεσμα....τελικά κόβουν τιμολόγιο...και όλοι χαρούμενοι, ακόμη και ο υπ. οικονομικών

το 19% επιπλέον που προκύπτει...επίσης στα παπάρια μου

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε σύ η φορολόγηση των ακινήτων (μεταβιβάσεις, κληρονομιές, γονικές παροχές, ΕΤΑΚ κλπ) βασίζονται στο Αντικειμενικό Σύστημα Τιμών που καθιερώθηκε επί υπουργίας Α.Παπαδόπουλου (αυτός που είχε πεί "Αν δεν υπήρχε το Μάαστριχτ έπρεπε να εφεύρουμε ένα). Ο λόγος της καθιέρωσης του ήταν να πάψει η συνδιαλλαγή μεταξύ εφοριακών και πολιτών (και η σχετική δωροληψία εκ μέρους των πρώτων και δωροδοκία εκ μέρους των δευτέρων) κατα τον έλεγχο της δήλωσης φόρου μεταβίβασης και του προσδιορισμού της τιμής πώλησης...Η αξία προκύπτει από την τιμή ζώνης, που καθορίζεται από το κράτος και αναπροσαρμόζεται κατ έτος... Κατά την γνωμη μου το σύστημα αυτό ίναι πραγματικά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ανεξάρτητα αν οι τιμές ζώνης απέχουν (λίγο ή πολύ) από τις πραγματικές τιμές αγοραπωλησίας. Το σύστημα αυτό πολεμήθηκε από τους ίδιους τους εφοριακούς (διότι τους στέρησε εισοδήματα !!!!!)

Η διαφορά μεταξύ πραγματικών τιμών και αντικειμενικών μπορεί να βελτιωθεί αλλά κάθε αύξηση της προκαλεί κοινωνικό αναβρασμό (όλοι σκούζουν για την υπερφορολόγηση). Τα όρια βελτιώσης είναι όμως περιορισμένα διότι οι παράγοντες που καθορίζουν την πραγαμτική τιμή είναι πολλοί και δύσκολα ποσοτικοποιούνται (πχ πόσο το θέλεις το συγκεκριμένο ακίνητο)

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
o teras είναι και πολύ χαλαρός μάλιστα

εγώ δεν τους κόβω μόνο 12,5%....τους κόβω 25%+25%*0.8 επειδή τα περνάω όλα έξοδα στην εταιρία.

εάν δεν έχω παραστατικό, το ποσό φαίνεται κέρδος και φορολογούμαι όσο προαναφέρω

στα παπάρια μου τι θα πλήρωνε φόρο αυτός

αποτέλεσμα....τελικά κόβουν τιμολόγιο...και όλοι χαρούμενοι, ακόμη και ο υπ. οικονομικών

το 19% επιπλέον που προκύπτει...επίσης στα παπάρια μου

αν και καθήμενος (οπισθεν του πληκρολογίου) ορθώς εμίλησες...

η χαλαρότης μου οφείλεται σε μία τάση που έχω καλοσύνης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...........Η διαφορά μεταξύ πραγματικών τιμών και αντικειμενικών μπορεί να βελτιωθεί αλλά κάθε αύξηση της προκαλεί κοινωνικό αναβρασμό (όλοι σκούζουν για την υπερφορολόγηση). Τα όρια βελτιώσης είναι όμως περιορισμένα διότι οι παράγοντες που καθορίζουν την πραγαμτική τιμή είναι πολλοί και δύσκολα ποσοτικοποιούνται (πχ πόσο το θέλεις το συγκεκριμένο ακίνητο)

Με την ιδια λογικη και οι παραγοντες που καθοριζουν τις αμοιβες  των γιατρων και των μπετατζηδων δυσκολα ποσοτικοποιουνται οποτε αλλο ποσο δίνω και αλλο ποσο παιρνω αποδειξη !!!!  και το μπαχαλο συνεχίζεται ....

Επισκέπτης
Για τους γιατρους ενταξη, αλλα να σας πειραζει που δεν δινει αποδειξη ο υδραυλικος ή ο ταβερνιαρης τι να πω......
Οι δικαστες που ψηφιζουν αυξησεις για την παρτη τους, απο μονοι τους αυτο δεν σας πειραζει ? Οι μπατσοι που τα παιρνουν απο χιλιες μεριες ? Οι εργολαβοι δημοσιων εργων, οι δημοσιογραφοι, οι τραπεζες.  Παρτε χαμπαρι ρε απογονοι του Εφιαλτη οτι το προβλημα δεν λυνεται κυνηγοντας τον μεροκαματιαρη ή τον αγροτη, απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι. Ασε που αν η ελληνικη οικονομια δεν βασιζοταν στο μαυρο χρημα θα την ειχαμε ακουσει πολυ περισοτερο την λεγομενη οικονομικη κριση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Για τους γιατρους ενταξη, αλλα να σας πειραζει που δεν δινει αποδειξη ο υδραυλικος ή ο ταβερνιαρης τι να πω......
Οι δικαστες που ψηφιζουν αυξησεις για την παρτη τους, απο μονοι τους αυτο δεν σας πειραζει ? Οι μπατσοι που τα παιρνουν απο χιλιες μεριες ? Οι εργολαβοι δημοσιων εργων, οι δημοσιογραφοι, οι τραπεζες.  Παρτε χαμπαρι ρε απογονοι του Εφιαλτη οτι το προβλημα δεν λυνεται κυνηγοντας τον μεροκαματιαρη ή τον αγροτη, απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι. Ασε που αν η ελληνικη οικονομια δεν βασιζοταν στο μαυρο χρημα θα την ειχαμε ακουσει πολυ περισοτερο την λεγομενη οικονομικη κριση.

Aκου να δης κολητε......... φροντισε να μεγαλωσουνε τα φυτα
και μην σε νοιαζη τιποτε...εδω ειμαι εγω.

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

Ναι ρε με πειράζει .. γιατί ο ΦΠΑ που εισπράτει και δεν καταβάλλει είναι δικά μου λεφτά...του τα έδωσα με σκοπό να τα αποδώσει στο δημόσιο αφού πρώτα αφαιρέσει ότι αυτός κατέβαλε σε άλλους... οπως γίνεται και με το ΙΚΑ... δίνεις τα λεφτά από τον μισθό σου στον εργοδότη σου για να τα δώσει στο ΙΚΑ να πάρεις σύνταξη... δεν είναι φοροφυγάδες απλά.. κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου είναι.. τα λεφτά μου κλέβουνε και μετά εγώ το υποζύγιο ο μισθωτός καλούμαι να τα ξαναδώσω στο κράτος...

και αν πιάσουμε τα υπόλοιπα που λές..

ποιός ψήφισε ρε συ την διάταξη για το μισθοδικείο των δικαστών στο Σύνταγμα? Το ΠΑΣΟΚ μετά από εισήγηση του Μπέν Χιλ (Β.Βενιζέλου)...

οι μπάτσοι που τα παίρνουν από χίλιες μπάντες που λες τα παίρνουν από νόμιμους πολίτες ή από παρανομίες? γιατί να με νοιάξει ασε τον εμπορο ναρκωτικών να πληρώσει για προστασία, στα  @@ μου..

οι τράπεζες .. σε αναγκάζει κανένας να πας να πάρεις δάνειο? με το ζόρι στο δώσανε? (μιλάω για καταναλωτικά, κάρτες και τέτοια δάνεια).. τι φωνάζεις? όταν έπαιρνες διακοποδάνειο για να πας διακοπές, εορτοδάνειο για να περάσεις χλιδάτα τα χριστούγεννα ήταν καλά? τώρα που έφτασες να πλερώσεις γκρινιάζεις..

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οι πουτανες γιατι δεν μας κοβουν αποδειξη?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τι ήθελα ο μαλάκας και το έγραφα μεσημεριάτικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα βέβαια πότε θα φτάσει ο φάκελος στην αρμόδια ΔΟΥ και πότε θα καταλογιστεί το πρόστιμο, άλλου παπά ευαγγέλιο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι ήθελα ο μαλάκας και το έγραφα μεσημεριάτικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα βέβαια πότε θα φτάσει ο φάκελος στην αρμόδια ΔΟΥ και πότε θα καταλογιστεί το πρόστιμο, άλλου παπά ευαγγέλιο   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

To ΦΜΥ μπορεί να το καταβάλει και αργότερα με προσαύξηση 2,5% ανά μήνα.
Οπότε;;

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αμα δε δινουν αποδειξη να κανουν το 15αρι 10αρι στο μεταξι και το 20αρι και 25αρι λιγο πιο πανω 15αρι...κι αν εχει γκουξου μουξου κατεθειαν καταγγελια!ακους σεβαλιεεε??? :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Όταν θα εκπίπτει όλο το ποσό των δαπανών που καταβάλλει το φυσικό πρόσωπο από το φορολογητέο του εισόδημα ή από τον φόρο του, ανάλογα με την πραγματοποιηθείσα δαπάνη τότε θα πάψει να υπάρχει και η φοροδιαφυγή.Τελεία και παύλα.Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
To ΦΜΥ μπορεί να το καταβάλει και αργότερα με προσαύξηση 2,5% ανά μήνα.
Οπότε;;
Όπως και τον ΦΠΑ με την ίδια προσαύξηση.
Δες όμως αυτό
"Η συγκεκριμένη υπόθεση προέκυψε κατά τη διάρκεια διασταυρωτικού ελέγχου, τον οποίο διενεργούσε η ΥΠΕΕ για άλλη υπόθεση αγοράς και πώλησης αγαθών μεγάλης αξίας, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων."
Η διασταύρωση βγήκε απο 1 κομπιουτέρι σε 1 μιλισεκοντ  :grin: :grin: :grin:
Προωθείται για περαιτέρω έλεγχο η υπόθεση και βλέπεις το αποτέλεσμα.
Ο εφοριακός που κόβει βόλτες στην αγορά, βασιζόμενος στην τύχη του,πόσους βρίσκει την ημέρα χωρίς αποδείξεις/τιμολόγια?

Επισκέπτης
Ναι ρε με πειράζει .. γιατί ο ΦΠΑ που εισπράτει και δεν καταβάλλει είναι δικά μου λεφτά...του τα έδωσα με σκοπό να τα αποδώσει στο δημόσιο αφού πρώτα αφαιρέσει ότι αυτός κατέβαλε σε άλλους... οπως γίνεται και με το ΙΚΑ... δίνεις τα λεφτά από τον μισθό σου στον εργοδότη σου για να τα δώσει στο ΙΚΑ να πάρεις σύνταξη... δεν είναι φοροφυγάδες απλά.. κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου είναι.. τα λεφτά μου κλέβουνε και μετά εγώ το υποζύγιο ο μισθωτός καλούμαι να τα ξαναδώσω στο κράτος...
και αν πιάσουμε τα υπόλοιπα που λές..

ποιός ψήφισε ρε συ την διάταξη για το μισθοδικείο των δικαστών στο Σύνταγμα? Το ΠΑΣΟΚ μετά από εισήγηση του Μπέν Χιλ (Β.Βενιζέλου)...

οι μπάτσοι που τα παίρνουν από χίλιες μπάντες που λες τα παίρνουν από νόμιμους πολίτες ή από παρανομίες? γιατί να με νοιάξει ασε τον εμπορο ναρκωτικών να πληρώσει για προστασία, στα  @@ μου..

οι τράπεζες .. σε αναγκάζει κανένας να πας να πάρεις δάνειο? με το ζόρι στο δώσανε? (μιλάω για καταναλωτικά, κάρτες και τέτοια δάνεια).. τι φωνάζεις? όταν έπαιρνες διακοποδάνειο για να πας διακοπές, εορτοδάνειο για να περάσεις χλιδάτα τα χριστούγεννα ήταν καλά? τώρα που έφτασες να πλερώσεις γκρινιάζεις..

Ουπς, δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος και σ΄εχει βολεψει η Ν.Δ.
Το ποιος ψηφισε το νομο για τους μισθους των δικαστων δε με αφορα. Με αφορα ομως οτι το λαδι θα το δωσω 3 ευρω το κιλο και ισως και λιγοτερο φετος. Βλεπεις εγω δεν μπορω να αποφασισω ποσα θα βγαζω σε αντιθεση με αλλους.
Απο δανεια ενα στεγαστικο εχω και κουτσα στραβα καταφερνω να το πληρωνω. Οσο για διακοπες, αστο δεν περισευουν φραγκα.

Αμα ερθεις καμια φορα προς τα μερη μου και δεις ενα κοκκινο αγροτικο που θα παιζει Reggae και ενας με ξυρισμενο κεφαλι, πουλαει ντοματες και καρυδια αυτη την εποχη μη σταματησεις να αγορασεις. Δεν θα σου κοψω αποδειξη.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom