Νέα

Απόδειξη ρεεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ξαδελφε μηπως ν' αρχισουμε & το ρουφιανεμα???
ΧΟΥ ρε..
εσυ δεν κλεβεις την εφορια???
απο την νταρια ζητας αποδειξη???
οξω φουστη απο την παραγκα γαμω τον λιλη σου γαμω..

ρε μακάκα .. με την Ντάρια έχω μία άλλη σχέση από ότι κατάλαβες... (αν κατάλαβες που αμφιβάλλω)

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
 Θα με αναγκασουνε να αρχισω να τους καρφωνω εχει γινει παρανοια με τις αποξειξεις κανεις δεν θελει να δινει που στ διαολο παει αυτη η χωρα????Εγω κοβω αποδειξεις παντου και οι γνωστοι και φιλοι με αποκαλουν ΜΑΛΑΚΑ!!!!οι μισοι που συναλλασομαι καθημερινα δεν μου δινουν!!!!!!Κανεις δεν προκειται να βοηθησει αυτη την χωρα αν δεν την βοηθησουμε ΕΜΕΙΣ πρωτοι!!!!!

Επισκέπτης

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ν' αρχισεις..αντε & υποψηφιος του καρατζαφυρερ..
εσυ δεν το ξερεις,χρειαζεται να στο πουν οι αλλοι???
Τι να σου πω!!!! Συνχαρητηρια εξαιρετικος τροπος σκεψης!!!!!Ετσι σκεπτονται οι περισσοτεροι τα τελευταια 20 χρονια γι αυτο παμε κατα διαολου!!!!!Απλα οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Από εστιατόριο δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω χωρίς να πάρω απόδειξη.
Όταν υπήρχε δελτίο παραγγελίας και μου το φέρναν δήθεν μου τάχα μου για απόδειξη τους το γύριζα πίσω και ζητούσα απόδειξη από ταμειακή.

Το ίδιο ισχύει με τα delivery. Δεν πληρώνεται αν δεν πάει πίσω να φέρει απόδειξη. Στα @@ μου, ας πρόσεχε.

Το δύσκολο είναι εκεί όπου αναπτύσσονται κάποιου βαθμού προσωπικές σχέσεις.

Παρατηρώ με τον (τωρινό) κουρέα.
Μέχρι να με μάθει, άψογος. Πάντα έκοβε απόδειξη στην ταμειακή.

Μόλις με έμαθε και λέμε δύο κουβέντες τις περισσότερες φορές την "ξεχνάει" την απόδειξη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στους υδραυλικούς και τους τεχνίτες μία είναι η τακτική... κλείνεις συμφωνία και δεν του λές τίποτε περί απόδειξης... μόλις τελειώσει και έρθει για το χρήμα του λές κόψε μιά απόδειξη.. .αυτός θα σου πεί θέλω και 19% ΦΠΑ του λές αντε γαμίσου και του δίνεις αυτά που έχει συμφωνήσει αφού πρώτα αφαιρέσεις τον ΦΠΑ .. ακολούθως τον πετάς έξω από το σπίτι με τις κλωτσιές .. ας πάει να διαμαρτυρηθεί (αν μπορεί)

Δεν κατάλαβα, δεν θα του δώσεις το φπα?  :huh:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οταν συμφωνουμε για μια δουλεια 50 παει να πει οτι ειναι ολα μεσα
οταν αγοραζεις παντελονι στο ταμειο σου λενε +19% η ειναι ολα μεσα?

Σύμφωνοι, αλλά εδώ γράφει ότι αφαιρεί τον φπα... 

αυτός θα σου πεί θέλω και 19% ΦΠΑ του λές αντε γαμίσου και του δίνεις αυτά που έχει συμφωνήσει αφού πρώτα αφαιρέσεις τον ΦΠΑ .. ακολούθως τον πετάς έξω από το σπίτι με τις κλωτσιές .. ας πάει να διαμαρτυρηθεί (αν μπορεί)

:huh: :huh: :huh: :huh:

edit: βέβαια μπορεί και να είμαι ηλίθια και να μην κατάλαβα καλά... μήπως εννοεί ότι απλώς υπολογίζει τον φπα μέσα στο ποσό που συμφώνησαν;  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Τι να σου πω!!!! Συνχαρητηρια εξαιρετικος τροπος σκεψης!!!!!Ετσι σκεπτονται οι περισσοτεροι τα τελευταια 20 χρονια γι αυτο παμε κατα διαολου!!!!!Απλα οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας!!!!!
οταν αρχισουν οι μεγαλοκαρχαριες να πληρωνουν εφορια,το ξανασυζηταμε..
μεχρι τοτε εσυ & οι ομοιοι σου,συνεχιστε να αγανακτειτε & να κανετε τις "μαγκιες" σας στην πλεμπα..
ΧΟΥ ρε ζωα..

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και ο ρουσοπουλος με το βατοπαιδι κοψανε αποδειξη οταν κανανε τις συναλλαγες.....

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβα, δεν θα του δώσεις το φπα?  :huh:

αν αρνηθεί να μου δώσει απόδειξη και να πάρει το ποσό που συμφωνήσαμε θα του δωσω χωρίς απόδειξη το ποσό χωρίς τον ΦΠΑ .. και χάρη του κάνω κιόλας.. κανονικά θα έπρεπε να του αφαιρέσω και 12.5% ακόμη (το μισό του φόρου που γλυτώνει).. .το έχω κάνει δύο φορές μέχρι τώρα.. μία για δουλειά του σπιτιού μου και μία σαν διαχειριστής της πολυκατοικίας... ο δεύτερος μάλιστα απείλησε θεούς και δαίμονες (αλβανός γάρ) και του είπα ότι θα τον κάρφωνα για άδεια παραμονής στην αστυνομία..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Iσως αλλά για το ποσό που φαίνεται πάνω στο τραπέζι.
Γιατα από κάτω (τα μαυρα) καθαρά κ παντελονάτα Ελλα΄ς το μεγαλείο σου
Οσο για αυτά που λεει το ""τερας" δεν συμφωνώ διότι είναι εκβιασμός

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν αρνηθεί να μου δώσει απόδειξη και να πάρει το ποσό που συμφωνήσαμε θα του δωσω χωρίς απόδειξη το ποσό χωρίς τον ΦΠΑ .. και χάρη του κάνω κιόλας.. κανονικά θα έπρεπε να του αφαιρέσω και 12.5% ακόμη (το μισό του φόρου που γλυτώνει).. .το έχω κάνει δύο φορές μέχρι τώρα.. μία για δουλειά του σπιτιού μου και μία σαν διαχειριστής της πολυκατοικίας... ο δεύτερος μάλιστα απείλησε θεούς και δαίμονες (αλβανός γάρ) και του είπα ότι θα τον κάρφωνα για άδεια παραμονής στην αστυνομία..

Aaaaaaaaaa τώρα κατάλαβα...

καίω κάρβουνο, μη δίνετε σημασία  :boobies:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
χώστα pleasura γιατι δεν καταλαβαινουνε.....
εχετε αναρωτηθει ρε οτι αυτος που δεν σας κοβει αποδειξη και βαζει μαυρα λεφτα στη τσεπη τι τα κανει? φυσικα καπου αλλου τα ξοδευει (ρουχα,φαγητο,διασκεδαση,σπιτι,αμαξι,πουτανες,τζογο κλπ)αρα ξαναριχνει το χρημα στην αγορα. Τα ρεμαλια ομως οι πολιτικοι-μεγαλοκαρχαριες-διευθυντες δημοσιου κλπ που παιζουνε με δισεκατομυρια μαυρα, το πολυ το χρημα οχι μονο δεν το ξαναριχνουν στην αγορα αλλα παει στο εξωτερικο, δεν κερδιζει δηλαδη τιποτα η ελληνικη αγορα απο αυτο. Μην ξαναπειτε λοιπον για αυτον που κρυβει 2,3,5,10 η και 100 χιλιαρικα απο το κρατος -το οποιο ειναι χρεωκοπημενο και δεν προσφερει τιποτα σε ανταποδωση υπηρεσιων για τους φορους του πολιτη- αλλα η μονη σωτηρια πλεον ειναι να βρουν και να φερουν πισω τα τρελλα τρις που εχουν κλεψει απο το δημοσιο κορβανα τα τελευταια 20 χρονια μεσω των κοινοτικων προγραμματων.
Τωρα ποιος ειναι σε θεση να το κανει αυτο, μαλλον κανενας.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom