Νέα

Απόδειξη ρεεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
χώστα pleasura γιατι δεν καταλαβαινουνε.....
εχετε αναρωτηθει ρε οτι αυτος που δεν σας κοβει αποδειξη και βαζει μαυρα λεφτα στη τσεπη τι τα κανει? φυσικα καπου αλλου τα ξοδευει (ρουχα,φαγητο,διασκεδαση,σπιτι,αμαξι,πουτανες,τζογο κλπ)αρα ξαναριχνει το χρημα στην αγορα. Τα ρεμαλια ομως οι πολιτικοι-μεγαλοκαρχαριες-διευθυντες δημοσιου κλπ που παιζουνε με δισεκατομυρια μαυρα, το πολυ το χρημα οχι μονο δεν το ξαναριχνουν στην αγορα αλλα παει στο εξωτερικο, δεν κερδιζει δηλαδη τιποτα η ελληνικη αγορα απο αυτο. Μην ξαναπειτε λοιπον για αυτον που κρυβει 2,3,5,10 η και 100 χιλιαρικα απο το κρατος -το οποιο ειναι χρεωκοπημενο και δεν προσφερει τιποτα σε ανταποδωση υπηρεσιων για τους φορους του πολιτη- αλλα η μονη σωτηρια πλεον ειναι να βρουν και να φερουν πισω τα τρελλα τρις που εχουν κλεψει απο το δημοσιο κορβανα τα τελευταια 20 χρονια μεσω των κοινοτικων προγραμματων.
Τωρα ποιος ειναι σε θεση να το κανει αυτο, μαλλον κανενας.

υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ φοροδιαφυγής, φοροκλοπής και δωροδοκίας.. εδώ συζητάμε τα περί φοροδιαφυγής-φοροκλοπής.... γκεγκε???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Φωναζει ο γειτονας μας υδραυλικο για μια βλαβη στο καλοριφερ, του κανει την δουλεια τελειωνει και του λεει 100ε
αλλα ο γειτονας ζητησε στη πορεια και τιμολογιο
Ο υδραυλικος του λεει +19% ο γειτονας ανεδοτος και βγαζει και του δινει 80ε
Ηρθανε στα λογια τα περνει ο υδραυλικος και φευγει
Μετα απο μια βδομαδα παλι βλαβη τηλεφωναει ο γειτονας περνει τον υδραυλικο και τι του λεει αυτος...
ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.!
Εκανε τρεις μερες να ξαναβρει υδραυλικο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οταν πας σε γιατρό και πεις απόδειξη σε χρεώνει ένα διαφορετικό ποσό απο αυτό που θα πλήρωνες  άνευ αποδειξης.
Επίσης φταίει κ ο τρόπος που μα δικαιολογεί τα έξοδα μας η εφορία. Αν πληρώναμε όλα τα έξοδα + 19% επιπλέον χώρίς να μας τα αφαιρούν από τα εξοδα πάλι μαλάκας νοιώθω.Ιδιάιτερα σε τέτοιες εποχές πού τα πράγματα είναι δύσκολα.

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φωναζει ο γειτονας μας υδραυλικο για μια βλαβη στο καλοριφερ, του κανει την δουλεια τελειωνει και του λεει 100ε
αλλα ο γειτονας ζητησε στη πορεια και τιμολογιο
Ο υδραυλικος του λεει +19% ο γειτονας ανεδοτος και βγαζει και του δινει 80ε
Ηρθανε στα λογια τα περνει ο υδραυλικος και φευγει
Μετα απο μια βδομαδα παλι βλαβη τηλεφωναει ο γειτονας περνει τον υδραυλικο και τι του λεει αυτος...
ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.!
Εκανε τρεις μερες να ξαναβρει υδραυλικο

σιγά ρε.. βρωμαέι ο τόπος από υδραυλικούς... περισσότεροι από τους γιατρούς είναι...

Επισκέπτης
ο δεύτερος μάλιστα απείλησε θεούς και δαίμονες (αλβανός γάρ) και του είπα ότι θα τον κάρφωνα για άδεια παραμονής στην αστυνομία..
κλασσικη περιπτωση κωλοτρυπιδισμου καραβλαχου φτωχομπινε ελλΕηναρα..

Επισκέπτης
χώστα pleasura γιατι δεν καταλαβαινουνε.....
τελειωμενα ζωα..
ντεμεκ μαγκες..
θυματα του γνωστου δογματος,"διαιρει & βασιλευε"..
δεν ασχολουμαι..
τους εχω σιχαθει..
αναξιοι λογου..
να πανε να γαμηθουνε(με αποδειξη)..

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ φοροδιαφυγής, φοροκλοπής και δωροδοκίας.. εδώ συζητάμε τα περί φοροδιαφυγής-φοροκλοπής.... γκεγκε???
διαφορα φοροδιαφυγης και φοροκλοπης? καταλαβαινεις τι λες? μαυρο χρημα ειναι ολα αλλα ισως σε συμφερει να το λες γιατι ακους τα παραμυθια των πολιτικαντηδων για παταξη φοροδιαφυγης και αλλα τετοια αστεια. Ας ξεκινησει η παταξη απο το δημοσιο τομεα οπου υπαρχει και το μεγαλυτερο κομματι της.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Και στο κατω κατω εδω κλεβει το κρατος κλεβουν οι παπαδες κλεβουν στα βενζιναδικα
ακομα και στα μπουρδελα σε κλεβουν
ολοι ΚΛΕΒΟΥΝ.!
ειμαστε στη χωρα του οποιος αρπαξει πρωτος.!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευτυχώς που έχεις το γνώθι σαυτόν....

έχει και πολλά φράγκα να σου πληρώνει και το ΦΠΑ όταν απειλείς αλβανούς που σου κάνουν δουλειά για απόδειξη...

Μην ξεχάσεις να μας πεις πάλι για τους γνωστούς νεοδημοκράτες φίλους σου...
Αυτούς που θα λύσουν τα προβλήματα της φοροδιαφυγής αφήνοντας εκτός ψηφοδελτίων τους γαμπρούς αυτών που έβαλαν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.....
Δε μας είπαν για το ΦΠΑ του βατοπεδίου πριν φύγουν.
Μας έκοψαν απόδειξη ή να περιμένουμε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαφορα φοροδιαφυγης και φοροκλοπης? καταλαβαινεις τι λες? μαυρο χρημα ειναι ολα αλλα ισως σε συμφερει να το λες γιατι ακους τα παραμυθια των πολιτικαντηδων για παταξη φοροδιαφυγης και αλλα τετοια αστεια. Ας ξεκινησει η παταξη απο το δημοσιο τομεα οπου υπαρχει και το μεγαλυτερο κομματι της.

οι αλβανοί φταίνε για όλα.....

γι αυτό και τα μαζεύουν ένας ένας ότι μάζεψαν και γυρίζουν πίσω στη χώρα τους.

μετά κυφήνες θα φτιάχνετε μόνοι σας τους σωλήνες σας με ή χωρίς απόδειξη.....

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έχει και πολλά φράγκα να σου πληρώνει και το ΦΠΑ όταν απειλείς αλβανούς που σου κάνουν δουλειά για απόδειξη...

Αυτούς που θα λύσουν τα προβλήματα της φοροδιαφυγής αφήνοντας εκτός ψηφοδελτίων τους γαμπρούς αυτών που έβαλαν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.....

μη με αντιγραφεις.. :tickedoff:

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

ως συνήθως μπλέκει ςτις βούρτσες με τις πούτσες...

οπως και ο πλεζουρας γνωστός μαλάκας του διαδυκτίου είσαι..

αν θέλεις να πείςκάτι επικοδομοιτικό πές το... αλλιώς αοριστολογίες του στύλ ΦΠΑ των βατοπεδινών και περί ΝΔ τα ακούω βερεσέ..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ως συνήθως μπλέκει ςτις βούρτσες με τις πούτσες...

οπως και ο πλεζουρας γνωστός μαλάκας του διαδυκτίου είσαι..

αν θέλεις να πείςκάτι επικοδομοιτικό πές το... αλλιώς αοριστολογίες του στύλ ΦΠΑ των βατοπεδινών και περί ΝΔ τα ακούω βερεσέ..

Mπαρδόν, πραγματικά θεωρείς άσχετα αυτά που λένε;

Πιστεύεις ειλικρινά πως το πραγματικό πρόβλημα είναι το αν εσύ ή εγώ ΄κόβουμε απόδειξη;  :huh:

Μπορείς πολύ απλά να πεις άσε μας ρε φίλε, δεν έχω όρεξη να μιλήσω επί της ουσίας, θέλω να γκρινιάξω για τον αλβανό που δεν κόβει απόδειξη και να πω πόσο γαμάτα τον αντιμετώπισα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mπαρδόν, πραγματικά θεωρείς άσχετα αυτά που λένε;

Πιστεύεις ειλικρινά πως το πραγματικό πρόβλημα είναι το αν εσύ ή εγώ ΄κόβουμε απόδειξη;  :huh:

Μπορείς πολύ απλά να πεις άσε μας ρε φίλε, δεν έχω όρεξη να μιλήσω επί της ουσίας, θέλω να γκρινιάξω για τον αλβανό που δεν κόβει απόδειξη και να πω πόσο γαμάτα τον αντιμετώπισα.

έλα μην ασχολείσαι.....

η φοροδιαφυγή των αλβανών υδραυλικών και ελλήνων γιατρών είναι το μείζον πρόβλημα στην ελλάδα του Κωστάκη........

Damien IIX

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
αν αρνηθεί να μου δώσει απόδειξη και να πάρει το ποσό που συμφωνήσαμε θα του δωσω χωρίς απόδειξη το ποσό χωρίς τον ΦΠΑ .. και χάρη του κάνω κιόλας.. κανονικά θα έπρεπε να του αφαιρέσω και 12.5% ακόμη (το μισό του φόρου που γλυτώνει).. .το έχω κάνει δύο φορές μέχρι τώρα.. μία για δουλειά του σπιτιού μου και μία σαν διαχειριστής της πολυκατοικίας... ο δεύτερος μάλιστα απείλησε θεούς και δαίμονες (αλβανός γάρ) και του είπα ότι θα τον κάρφωνα για άδεια παραμονής στην αστυνομία..
ένα από τα πιο ενοχλητικά post.EVER!

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τα θεωρώ παντοειδώς άσχετα... ουτε θέλω να γκρινιάξω για κανέναν αλβανό , ούτε να περιαυτολογήσω για τον τρόπο που εγώ αντιμετωπίζω τα πράγματα...

αυτό που θέλω να πω είναι ότι το να λέμε παπαρολογίες περί "της αναγκαιότητος πρώτα να παταχθεί η φοροδιαφυγή των μεγάλων, να έρθουν τα δισεκατομύρια στην ελλάδα που κλέψανε" και τα συναφή δεν οδηγεί σε καμμία λύση και ουτε βοηθα στην λύση των προβλημάτων..απλά διαιωνίζει μία κατάσταση...

εξάλλου κανένα σπίτι δεν χτίζεται από το ταβάνι.. πάντα ξεκινάς από τα θεμέλια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα θεωρώ παντοειδώς άσχετα... ουτε θέλω να γκρινιάξω για κανέναν αλβανό , ούτε να περιαυτολογήσω για τον τρόπο που εγώ αντιμετωπίζω τα πράγματα...

αυτό που θέλω να πω είναι ότι το να λέμε παπαρολογίες περί "της αναγκαιότητος πρώτα να παταχθεί η φοροδιαφυγή των μεγάλων, να έρθουν τα δισεκατομύρια στην ελλάδα που κλέψανε" και τα συναφή δεν οδηγεί σε καμμία λύση και ουτε βοηθα στην λύση των προβλημάτων..απλά διαιωνίζει μία κατάσταση...

εξάλλου κανένα σπίτι δεν χτίζεται από το ταβάνι.. πάντα ξεκινάς από τα θεμέλια...

τα θεμέλια είναι στα υδραυλικά και τις αποδείξεις απ τις βρύσες;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom