τι να σου κανει και η κυβερνηση,μισοβουλιαγμενο το βρηκε το καραβι....δεν σωζετε.....
το θεμα ειναι γιατι ανελαβε.....δεν επρεπε να αναλαβει για να μην εχει και την ευθυνη
Εδω στην ολλανδια που ζω ,σχεδον καθημερινα γινονται αναφορες στην οικονομια της ελλαδας,καποια ντοκυμαντερ σχετικα κτλ.....οσοι με γνωριζουν με ρωταν για την κατασταση.....ολοι ξερουν πλεον.......
προσωπικα χαιρομαι....γιατι εφυγα πριν δυο χρονια κατεστραμενος οικονομικα και κατ επεκτασην και οικογενειακα (γιατι χωρισα επειτα) και χααιρομαι γιατι ενω δουλευα στις επιχειρησεις μου ,και δουλευα πολυ..... ειχα και εχω επιχειρηματικο δαιμονιο.......οι φοροι ,συναφειες,επταετιες,τριετιες,φπα,τα αντικειμενικα κριτηρια,οι συνεχεις αλλαγες στο φορολογικο συστημα με κατεστρεψαν ....με γαμησαν γιατι εγω οταν εβγαζα μια δραχμη επρεπε να πληρωνω δυο στην εφορια (σαν νεα επιχειρηση δουλευα με ποσοστο κερδους μεικτο στα 20-25%....η εφορια ομως εκρινε οτι το επαγγελμα μου ειναι πολυ κερδοφορο και με ειχε στην κατηγορια 40% φορολογησης)
για μενα η καταστροφη της οικονομιας ειναι το δημοσιο....ξερετε για τι μιλάω.....για αυτο που ολοι θελουμε να μπουμε και αμεσως να αραξουμε......για αυτο που κανουμε απεργια να μπουμεκαι οταν μπαινουμε κανουμε απεργιες της ΑΔΕΔΥ για τις διαφορες συνθηκες.....
πανω απ ολα φταιμε εμεις που τα τελευταια 40 χρονια ψηφιζουμε τα ιδια τζακια στην κυβερνηση
δυο απλες ερωτησεις
1)γιατι ο δημοσιος υπαλληλος (δασκαλος) δουλευει 4-5 μηνες καθαρους τον χρονο και πρεπει να πληρωνετε για 14??????
2) γιατι δεν ξαναιδρυετε η ΜΟΜΑ (θα μου πεις τωρα που τελειωσαν οι ολυμπιακοι αγωνες???
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ......εγω εφυγα-ξεφυγα απο το αγχος,την ανεχεια,τα προβληματα,το να μην μπορω να παω με τα παιδια μου ουτε στα γκουντυς.....
εγκυκλοπαιδεια θα μπορουσα να γραψω......