κατι αλλο,
με τις μαλακιες μας, τις απεργιες μας καθε τρεις και λιγο, και την γραφειοκρατια μας, διωξαμε τον οποιον ειχε την σκεψη να κανει μια επενδυση στην χωρα μας.
Στο μερος που ειμαι, δεν λεω οτι ειναι και το πιο δημοκρατικο κλπ, εχουνε διαλυσει το κουμουνιστικο κομμα, και δεν βγαινει στην βουλη. Οχι και το οτι καλυτερο αλλα τι εγινε;
Δεν εχει απεργιες, ο κοσμος κοιταει την δουλεια του και δεν εχει πολλες αναταραχες. Αλλωστε, ο λαος εδω δεν εχει παραδοση στις επαναστασεις.
Ηρθανε πολλοι απο αμερικη, ελλαδα, γερμανια, ευρωπη γενικα και ριξανε χρημα και κανανε επενδυσεις
κοσμακης βρισκει δουλεια και επιβιωνει, ενω πριν ητανε στην ανεργια
γινεται τζιρος και δημιουργει και αλλες δουλειες και ευκαιριες
η κυβερνηση οποτε χρειαστει αλλαζει το νομο και ευνοει τους επενδυτες ξενους και ντοπιους
οποτε ολα πανε ρολοι στον καπιταλιστικο βαθμο που μπορει
τι να το κανεις να εισαι ελευθερος και περηφανος ψωριαρης και πεινασμενος και χρεωμενος και με την γυναικα του γαμημενη, ενω τωρα εχεις φαι εσυ και η οικογενεια σου, και το κρατος στο μετρο που μπορει εχει καποιες παροχες και νιωθεις καπως νορμαλ, γιατι βλεπεις οτι η χωρα σου ειναι πρωτη σε πολλα πραγματα στον κοσμο.
Εμεις σε τι εχουμε πρωτια; τουρισμο; οχι, ναυτιλια οχι, ε, σε τι σκατα ειμαστε καλοι; αααα, μιζα, διαφθορα, ωχ αδερφε, να σου γαμισω την γυναικα, κανω απεργια, δεν πληρωνω ΙΚΑ, το καινουργιο κινητο μου, αμαξι μου, γκομενα μου, να κλεψω απο το αφεντικο μου 1 ωρα να ψωλαρω, να μαλακιστω, να ψηφησω τον ΙΔΙΟ ΜΑΛΑΚΑ που ψηφισα σε πριν, ε, πεστε μου ρε παιδια!
Στο δε εμποριο, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ θα τρελλαθειτε και νομιζετε οτι ειναι απο το μοσχατο ή την ευρωπη!