Νέα

Απο την αρχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ειπα αυτο για να μην εχεις λανθασμενη εντυπωση !

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες αφου ειμαστε ρεμαλια και κανουμε χαβαλε με τα παντα!!!!ετσι καναμε και με τον φιλο dstp.δεν νομιζω να παρεξηγηθηκε!!
την αλλη φορα θα κανει με εμας δεν υπαρχει κακη προθεση!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Λαμογιαααααααααααα ! Ποντικαράδεεεεεεεεεεεεες ! Ψαρούκλεεεεεεεεεες !

Όσα post και να κάνετε reset ο παλιός είναι παλιός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:uglystupid:

Επισκέπτης
αλλος ειναι παλιος στα ποστ και αλλος ειναι παλιος εκει εξω.... :grin: :grin:!!!

Επισκέπτης
αλλος ειναι παλιος στα ποστ και αλλος ειναι παλιος εκει εξω.... :grin: :grin:!!!

Σωστά.Γι'αυτό όλοι κρίνονται απο το τί γράφουν,και όχι πόσα γράφουν.ʼλλο να γράφεις για sex σε αυτή τη σελίδα,και άλλο για ποδόσφαιρο!

Επισκέπτης
σε αυτο το σαιτ ανοιγονται διαφορα θεματα οχι μονο για σεξ!!αν καποιος θελει να μιλαει μονο για σεξ δικαιωμα του και καλα κανει!αν καποιος θελει να μιλησει και για σεξ και για αθλητικα και για κοινωνικα τοτε καλα κανει και αυτος!!!εγω προσωπικα θα συζητησω και για γκομενες και για στριπτητζαδικα και για αθλητικα και για κοινωνικα!αν βεβαια εχουν ανοιξει τετοιες συζητησεις!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν καταλαβαίνω την ένταση. Γενικά, αυτή η ιστορία με τα posts και τους βαθμούς έχει στραβώσει αρκετά. Καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα (λ.χ. αν θέλεις πληροφορίες για κάποια κοπέλα, είναι λογικό να θεωρείς την πληροφόρηση από κάποιον με πολλά posts πιο έγκυρη), αλλά, όπως γίνεται συνήθως, για κάποιους αυτό μπορεί να δίνει και μεγαλύτερο 'κύρος' εδώ μέσα  :rolleyes:

Εγώ πρότεινα στον συνάδελφο dstp μια λύση, η οποία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τις πρώτες μέρες του νέου forum,από διάφορους 'βαθμολάγνους'...  ;) Να, φίλε dstp, κοίτα να δεις πώς λειτουργεί...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αυτό είναι post για να πάρω αστέρι!  :2funny:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
... Είδες απλό που είναι? Λίγο copy-paste, και μετά μέχρι και αρχιστράτηγο σε βλέπω!  :cheesy:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Βασικά ο dstp, αν ανησυχεί, λόγος δεν υπάρχει. Και ας λέτε ό,τι θέλετε, εγώ καταλαβαίνω και δέχομαι πώς μπορεί κάποιος που είναι μέσα εδώ και ένα χρόνο να φρικάρει αν από τα 1000 πάει στα 10. Η ουσία είναι πως όσοι είναι παλιοί τον θυμούνται για τα ποστ του, (μέσα στους οποίους ανήκει και ο υποφαινόμενος) και όσοι είναι νέοι ή σχετικά νέοι θα τον μάθουν πάλι από αυτά. ʼλλωστε οι μισοί τιμημένοι στο καινούριο φόρουμ δεν έχουν ούτε 20 ποστ. Αυτό πάει να πει ότι όσοι είμαστε κάμποσο καιρό δεν τους ξέρουμε?

Επιπλέον είναι καλό να υπάρχει η καινούρια αρχή, γιατί έτσι γίνονται πιο εύκολα επαφές, και όσο να ναι βλέπονται όλοι μεταξύ τους σαν "ίσοι", αν μπορεί να σταθεί αυτό σαν δόκιμη παρομοίωση.

Τέλος, ο καθένας ας γράφει ό,τι γουστάρει. Το καινούριο φόρουμ μπήκε για να περιοριστεί όχι αυτό το πράγμα, αλλά η επίδραση που έχει στους υπόλοιπους χρήστες. Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι καλά, και οι μοντς είναι συνέχεια απίκο και "σκουπίζουν". Αυτό που καλό είναι απλά να καταλάβουν κάποιοι, κατ εμέ πάντα, είναι ότι ο χαβαλές όπως τον εννοείτε δεν είναι δόκιμος πάντα και όταν γίνεται, καλό θα είναι να είναι ξεκάθαρο ότι είναι χαβαλές. Νομίζω ότι κι αυτό είναι απόλυτα κατανοητό

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ισως ειναι λιγο αστεια η ερωτηση δεν ξερω!
Αυτο με τα αστερακια που εχει ο καθενας τι παιζει?
Εχω ενα * δηλ ειμαι ανθυπολοχαγος!?!
Ποτε γινομαι υπολοχαγος?
(Για να μην παρεξηγηθω στους χρηστες του σαιτ ειμαι νεος κ δεν ξερω!Για τα ανθυπολοχαγος κτλ. απλα τελειωσα το στρατο προσφατα και μου φανηκε παραξενο)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
μαλακιες κανω ε?

Stories

Νέο!

Stories