You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από ποιό «σπίτι» είναι η φωτό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mikrosgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
μιλαμε και γαμω τις διακοσμισης !!!!
..κεφαληνιας δεν ειναι αυτο ?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.040
- Πόντοι
- 7.775
ρε mikrosgr ενοεις την προεδρο των ιεροδουλων? ποια ειναι αυτη και που δουλευει?
αχαρνωνρε mikrosgr ενοεις την προεδρο των ιεροδουλων? ποια ειναι αυτη και που δουλευει?
αχαρνων
δες φωτο , αυτο ειναι το σπιτι τις ''προεδρου'' στην αχαρνων
Συνημμένα
Σε ποιο νούμερο της Αχαρνών ?δες φωτο , αυτο ειναι το σπιτι τις ''προεδρου'' στην αχαρνων
μικρέ φοβήθηκες να μπείσ μέσα στο σπίτι της προέδρου? ρε τικάνει ο ανθρςποσ για να ποστάρει ... η κυρία πρόεδρος εχει το σπίτι αυτό λιφο πιο πρίν την πλατεία αγιου παντελεήμονα ανεβαινοντας απο αχαρνών (βαθη----->πατήσσια ) .... και να σας ρωτήσω ρε παιδες.... τι κερδίζεται με το να βλέπετε τα κρεβάτια εκτός απο ποστσ?
δεν είμαι επιθετικός....απλώς μερικοί κάνουν ποστσ μόνο και μόνο για να κάνουν ποστσ.... ακόμα και αν δεν ξέρουν τίποτα ... εντόπισα κάποια πόστ του μικρού για μια βραζιλιάνα φίλη μου.... έγραφε λοιπον οτι είναι απο ζεφύρι... τον ρωτάω λοιπόν γιατι το έγραψε αφου δεν την ξέρει? δεν θα δώσω δικαίωμα σε κανέναν να κάψει κανένα κορίτσι.... έχετε ιδέα τι τραβάνε κάθε μέρα τα κορίτσια? εσείς θα αντέχατε να κανατε σεξ με 20-30 σαββούρες καθημερινά? είμαι παιδί του κέντρου της Αθήνας και με καλές σχέσεις με τα κορίτσια το θέμα είναι ότι δεν θα αφήσω κανέναν να καίει τα κορίτσια... νομίζω οτι έχω αυτο το δικαίωμα
και αν ο μικρός θέλει να βεβαιώσει αν είναι βραζιλιάνα να τησ μιλησει πορτογαλλικά...
για να μιλάω επιθετικά έχω τους λόγους μου.
και αν ο μικρός θέλει να βεβαιώσει αν είναι βραζιλιάνα να τησ μιλησει πορτογαλλικά...
για να μιλάω επιθετικά έχω τους λόγους μου.
Κάτσε φίλε,καταρχας λες στην αρχη πως δεν είσαι επιθετικος και μετα λές πως εισαι επιθετικός και εχεις λόγους...αρα.. μετα, εχω να σου πω πως κάθε κοπέλα έχει επιλέξει απο μόνη της να πάει όπως λές με 30 σαβούρες καθημερινός και να ρισκάρει με οτιδήποτε ετσι ώστε να έχει σαν αντιτιμο τα πολλά φράγκα...και αν δε σέβεται τη δουλεία που διάλεξε η ντρέπετε για αυτο που κάνει ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! άρα αν είναι αξιοπρεπείς επαγγελματίας δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με ποστ φωτογραφίες, ιδέες, διευκρινίσεις του καθε ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ, αλλοστε δεν μπορεις να απαγορέψεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!! πιστεύω να μην έχεις απορίες γιατι θα πάω για ύπνο!
fotovg
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Σωστος!!!!!!Κάτσε φίλε,καταρχας λες στην αρχη πως δεν είσαι επιθετικος και μετα λές πως εισαι επιθετικός και εχεις λόγους...αρα.. μετα, εχω να σου πω πως κάθε κοπέλα έχει επιλέξει απο μόνη της να πάει όπως λές με 30 σαβούρες καθημερινός και να ρισκάρει με οτιδήποτε ετσι ώστε να έχει σαν αντιτιμο τα πολλά φράγκα...και αν δε σέβεται τη δουλεία που διάλεξε η ντρέπετε για αυτο που κάνει ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! άρα αν είναι αξιοπρεπείς επαγγελματίας δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με ποστ φωτογραφίες, ιδέες, διευκρινίσεις του καθε ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ, αλλοστε δεν μπορεις να απαγορέψεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!! πιστεύω να μην έχεις απορίες γιατι θα πάω για ύπνο!
slash_axel
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολύ σωστός
Mariosthmk
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Κάτι μου θυμίζει!!
Κάτι μου θυμίζει!!
ελα.......................το βρηκες??????????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 266
- Εμφανίσεις