troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
ναι ηταν...Και ο ΣΤΑΛΙΝ τρουμπακη,και ο ΣΤΑΛΙΝ..
ναι ηταν...Και ο ΣΤΑΛΙΝ τρουμπακη,και ο ΣΤΑΛΙΝ..
σκυψε τερμα κατω να κανεις ενα Λ, βαλε τον δεξιο αντιχειρα στον κωλο σου και βηξεΕχουμε συνορα με την αλγερια την συρια και το πακισταν ρε μαλακισμενο?
σκυψε τερμα κατω να κανεις ενα Λ, βαλε τον δεξιο αντιχειρα στον κωλο σου και βηξε
οταν καθαρισει το τσακρα σου ξεκινα να διαβαζεις την παπυρος λαρους μπριτανικα απο το Α. οταν φτασεις στο Μ θα αρχισουμε να συζηταμε
Εχουμε συνορα με την αλγερια την συρια και το πακισταν ρε μαλακισμενο?
Αρα η ΤΟΥΡΚΙΑ ειναι χωρα υποδοχης,,,ασφαλη χωρα..αυτο που λες αφορα τους προσφυγες απο εμπολεμες ζωνες
κρατος υποδοχης ειναι το πρωτο ασφαλες κρατος που θα καταφυγουν
για τους προσφυγες ισχυει ειδικη συνθηκη και εισαι υποχρεωμενος να τους δωσεις ασυλο εαν εισαι το πρωτο ασφαλες κρατος που καταφευγουν
εμεις λεμε για τους μεταναστες τωρα δηλ. αυτους που δεν προερχονται απο εμπολεμες ζωνες. ως προς την ευρωπαικη ενωση, εμεις ειμαστε κρατος υποδοχης γιατι ειμαστε γεωγραφικα οι πρωτοι που τους υποδεχομαστε στην ε.ε
εκει εχει γινει τωρα το μεγαλο συστριγγλο με τη συνθηκη σενγκεν για το εαν θα μοιραζονται αναλογικα σε ολα τα κρατη της ε.ε. η εαν θα δινονται κονδυλια στα κρατη υποδοχης για να τους εχουν μαντρωμενους
σκυψε τερμα κατω να κανεις ενα Λ, βαλε τον δεξιο αντιχειρα στον κωλο σου και βηξε
οταν καθαρισει το τσακρα σου ξεκινα να διαβαζεις την παπυρος λαρους μπριτανικα απο το Α. οταν φτασεις στο Μ θα αρχισουμε να συζηταμε
παλι για τους προσφυγες μου λεςΑρα η ΤΟΥΡΚΙΑ ειναι χωρα υποδοχης,,,ασφαλη χωρα..
Δεν κινδυνευουν εκει..
Και αν το πας στη λαθρομεταναστευση ΔΕΝ υπαρχει κανενας νομος που
σε υποχρεωνει να τους δεχεσαι αν δεν θελεις,
οπως κανουν καποιες χωρες και εχουν λυσσαξει οι προοδετικοι μαλακες..
εισαι ενας εμετος με ποδια, ενας ανθρωπινος βοθρος, μια πετρα εχει μεγαλυτερη αξια απο σεναΣυνεχισε να αποδεικνυεις ΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΣΟΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ
Για τον λαθρολαγνο αρχηγο σας υπερασπιζεστε λαθροπιθηκους βιαστες
Ειστε πιο χαμηλα και απο τους συριζαιους
Ρε φιλε ασφαλη χωρα να μεινουν λεμε...παλι για τους προσφυγες μου λες
η τουρκια ειναι χωρα υποδοχης για τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ της συριας
για τους μεταναστες ειναι χωρα διελευσης και ως προς την ευρωπαικη ενωση ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
δεν μπορω να το εξηγησω πιο απλα
τωρα οσον αφορα τους συρους προσφυγες, το εαν η τουρκια ειναι ασφαλης χωρα χωραει πολλη κουβεντα
εμας μας συμφερει να χαρακτηριζεται ασφαλης χωρα γιατι αυτο σημαινει οτι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τους αναλαβουμε εμεις
δυστυχως πολλοι στον κοσμο δεν την χαρακτηριζουν ασφαλη χωρα την τουρκια ειδικα μετα τα οσα εγιναν απο το πραξικοπημα του 15 εως σημερα
εσυ εαν ησουν προσφυγας θα εμπιστευοσουν την τουρκικη διοικηση, δικαιοσυνη, αστυνομια κλπ;
γιατι?παω να πλυνω το μπαλκονι,να ξεσκονησω και να βαλω πλυντηριο.
δε ξερω αν ηταν πουστης ο χιτλερ και ο σταλιν αλλα αν ζουσαν σημερα θα μου κοβανε τ αρχιδια για παραδειγματισμο στους υπολοιπους..
παλι για τους προσφυγες μου λες
η τουρκια ειναι χωρα υποδοχης για τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ της συριας
για τους μεταναστες ειναι χωρα διελευσης και ως προς την ευρωπαικη ενωση ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
δεν μπορω να το εξηγησω πιο απλα
τωρα οσον αφορα τους συρους προσφυγες, το εαν η τουρκια ειναι ασφαλης χωρα χωραει πολλη κουβεντα
εμας μας συμφερει να χαρακτηριζεται ασφαλης χωρα γιατι αυτο σημαινει οτι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τους αναλαβουμε εμεις
δυστυχως πολλοι στον κοσμο δεν την χαρακτηριζουν ασφαλη χωρα την τουρκια ειδικα μετα τα οσα εγιναν απο το πραξικοπημα του 15 εως σημερα
εσυ εαν ησουν προσφυγας θα εμπιστευοσουν την τουρκικη διοικηση, δικαιοσυνη, αστυνομια κλπ;
τυπε εσενα ειπε ψωλοχτενισμενο ναζιΑυτοι που ΜΠΑΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΝΔ ειναι προσφυγες?
εχετε δει τα σορτσακια που φορανε;Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ καταγγέλλει απόπειρα βιασμού καθώς έφευγε από τη Σχολή της! Καταγγελίες Φοιτητών: Φοιτήτρια που σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από άγνωστο άνδρα μέρα μεσημέρι καθώς έφευγε από τη σχολή της. Πιο αναλυτικά η φοιτήτρια όπως η ίδια καταγγέλλει δέχθηκε επίθεση χθες (Πέμπτη 19/9) στις 12.30 μέρα μεσημέρι καθώς περνούσε μπροστά από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Όπως περιγράφει η ίδια με ανάρτηση της, ο δράστης που της επιτέθηκε ήταν ένας άνδρας γύρω στα 30, με ύψος 1,70 περίπου, φορούσε λευκά ρούχα και μαύρο καπέλο. Αναλυτικά η φοιτήτρια καταγγέλλει: «Κατά τις 12:30 που έφευγα από τη σχολή για να γυρίσω σπίτι μου (Ζωγράφου) ένας αλλοδαπός ήρθε από πίσω μου και με έπιασε/θώπευσε στα οπίσθια και ανάμεσα στα πόδια. Τρόμαξα και γύρισα να δω ποιος ήταν γιατί ήμουν τελείως αφηρημένη, φορούσα ακουστικά. Προσπάθησε να με φιλήσει και να με πιάσει σφιχτά ώστε να μη μπορώ να κουνηθώ.» Και συνεχίζει η φοιτήτρια: «Εγώ τον έσπρωχνα, άρχισα να φωνάζω βοήθεια και ευτυχώς πέρασε εκείνη την ώρα μία κυρία με αμάξι, έτρεξα προς το μέρος της κι έφυγε κι αυτός, προς την πύλη της Καισαριανής. Πιο συγκεκριμένα, περνούσα μπροστά από τη φιλοσοφική, στον παράδρομο και λογικά αυτός περίμενε κάτω από τη γέφυρα που υπάρχει εκεί. Ηταν 1,70 περίπου, γύρω στα 30 και φορούσε λευκά ρούχα και μαύρο καπέλο.» Και καταλήγει η φοιτήτρια: «Φυσικά και κάλεσα την αστυνομία και τώρα θα κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου. Το αναφέρω για να μαθευτεί μεταξύ φοιτητών και να μη συμβεί και σε κάποιον άλλον. Προσωπικά, έχω σοκαριστεί γιατί ήταν μέρα μεσημέρι, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.»
Πηγή: Foititikanea.gr
Δεν τον εχουν βρει ακομα οποτε βαση τροπου επιθεσης,τοπου επιθεσης,ενδυμασιας και επιλογης θυματος μπορουμε να βοηθησουμε τις αρχες.
α να χαθειςτυπε εσενα ειπε ψωλοχτενισμενο ναζι
ελα ρε ντοπα με τα ντυσιματα σου να ξεροχυσωεχετε δει τα σορτσακια που φορανε;
Τρόμαξα και γύρισα να δω ποιος ήταν γιατί ήμουν τελείως αφηρημένη, φορούσα ακουστικά.
το ποια ειναι ασφαλης χωρα το λενε τα κριτηρια της συνθηκης της γενευηςΡε φιλε ασφαλη χωρα να μεινουν λεμε...
Σκοτωσε κανεις προσφυγες στη Τουρκια?
Μουσλιμια ειναι και αυτοι ,αδελφια..
Για τους λαθρο σου απαντησα ..ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να τους δεχτεις..
Απλα εσυ ΘΕΛΕΙΣ και τα παθαινεις..
τυπε πετυχα μια με ασπρο σωρτσακι που κατεβηκε απο λεωφορειο της εθελ και ηταν τοσο παρτο που φαινονταν τα κωλομαγουλα τηςεχετε δει τα σορτσακια που φορανε;
Συμφωνα με τη συνθηκη η ΤΟΥΡΚΙΑ ειναι ασφαλης...το ποια ειναι ασφαλης χωρα το λενε τα κριτηρια της συνθηκης της γενευης
δεν εννοουμε ασφαλη χωρα οτιδηποτε δεν γινεται μαδομουνι
τελος παντων πολλα ειπαμε τυπε