acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Eνας ανθρωπος σοβαρος υπαρχει εδω μεσα και βρεθηκε καποιος να τον πει μπετοβλακα
Το πουλι ειναι πικεριστης σαν τον φιλο σου τον souker
Eνας ανθρωπος σοβαρος υπαρχει εδω μεσα και βρεθηκε καποιος να τον πει μπετοβλακα
Πολυ αυστηροςκαι δεν αρκει αυτό πιστευεις για να χαρακτηριστεί καποιος γραφικος στα ορια του γελοιου?????
Σιγα μην ειναι και κομμουνιστηςΤο πουλι ειναι πικεριστης σαν τον φιλο σου τον souker
δεν μου εχεις απαντησει ακομα γιατι ο κοσμος δεν στηριζει τη μοναδικη αξιοπιστη και ελληνικη επιλογη που ειναι η χ.αΤο πουλι ειναι πικεριστης σαν τον φιλο σου τον souker
Πολυ αυστηρος
Πολυ αυστηρος
να σου απαντησω εγω που δεν ντρεπομαι????δεν μου εχεις απαντησει ακομα γιατι ο κοσμος δεν στηριζει τη μοναδικη αξιοπιστη και ελληνικη επιλογη που ειναι η χ.α
ντροπαλος εισαι;
τσ τσ τσσε ένα νημα μονο τον παραδέχομαι...
σε αυτό που θα κανει θηλια και θα περασει τον λαιμο του...να ξεβρωμισει λιγο το σαι
δεν μου εχεις απαντησει ακομα γιατι ο κοσμος δεν στηριζει τη μοναδικη αξιοπιστη και ελληνικη επιλογη που ειναι η χ.α
ντροπαλος εισαι;
συγνωμη κυρατασια και μουζαλαΖητα πρωτα συγνωμη απο κυρατασια και μουζαλα και θα σου απαντησω
συγνωμη κυρατασια και μουζαλα
αραΗ ΧΑ πηρε 2,9 διοτι ο σαμαρας φροντισε να τηννκανει υποδικη, τα ΜΜΕ προπαγανδιζαν εναντιον της και της διακοπηκε η χρηματοδοτηση
αρα
3 οι λογοι καταρρευσης της χ.α
1) το οτι εγιναν υποδικοι
2) το οτι ειχαν τα μμε απεναντι τους
3) το οτι τους κοπηκε η χρηματοδοτηση
1) ο παπαγγελοπουλος και η τουλουπακη ειχαν 7 στελεχη της νδ οχι υποδικους αλλα οιονει κατηγορουμενους σε επιπεδο προανακρισης επι 2 χρονια ως δηθεν χρηματισθεντες απο τη νοβαρτις. η νδ κερδισε 4 εκλογες, εφτασε 40% και καποιοι απο τους υποπτους εκλεχτηκαν με ρεκορ σταυρων
2) ολα τα μμε το 2015 ηταν υπερ του ναι στο δημοψηφισμα. τελικα κερδισε το οχι με 62%
3) ο κηραλοιφης και ο μπαρουφας δεν ειχαν καν χρηματοδοτηση, οχι σαν κι εσας που ειχατε αλλα σας την εκοψαν, και πηραν 4%
αλλη εξηγηση εχεις;
Γιατί συγκρίνουμε ένα πολιτικό κόμμα με μια εγκληματική οργάνωση;
γιατι ειναι το ιδιο και το αυτο.Γιατί συγκρίνουμε ένα πολιτικό κόμμα με μια εγκληματική οργάνωση;
παντως θα πρεπει να ειχε πολυ ωραιο κωλαρι η κοπελια που της εχωσε ο αλλος τη χερουκλα του μεσα στη κωλοχαραδρα της...
σιγουρα θα ηταν και πολυ προκλητικα ντυμενη...
τυπε θα πρεπει να προσαρμοστουν αν δεν θελουν να βιαζονται απο τους τριτοκοσμικους του κουλη
καλα της εκανε τοτε, να μαθουν να ντυνονται κόσμια η καρχιες οι ελλεηνιδες
δεν σου αρεσει να βλεπεις μπουτακια?