Νέα

Δράκος του ΕΚΠΑ ( Ποιό μέλος είναι ;; )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Syrios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γαμαω σχεδον καθε μερα οποτε οτι κυκλοφορει στο δρομο μου ειναι αδιαφορο.

μυστη εγω και με την γκομενα μου μαζι να ειμαι που πριν της εδωσα την μητρα στο χερι παλι θα κοιταξω μπουτακια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εισαι αχορταγος στο μουνι τυπε  :worship:  :hi:
οχι
απλως βρισκεται στη φαση που δραματοποιει τα ονειρα του και νομιζει οτι ειναι πραγματικα

με μαλακια τη βγαζει στα 40 του

Επισκέπτης
παντως θα πρεπει να ειχε πολυ ωραιο κωλαρι η κοπελια που της εχωσε ο αλλος τη χερουκλα του μεσα στη κωλοχαραδρα της...

σιγουρα θα ηταν και πολυ προκλητικα ντυμενη... 
δυσκολα θα αντιστεκομουν. Για μενα αθωος ο λαθρο. Προσεξτε η γκομενα δε λεει τρομαξα. Λεει γυρισα να δω ποιος ειναι. Τις χουφτωνουν οι γκομενοι στη μεση του δρομου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Δράκος του ΕΚΠΑ ( Ποιό μέλος είναι ;; )  < Σίγουρα ,, Σε όλες  τις εγκληματικές ενέργειες, όπως σε κάθε τίτλο θρεντ, ετσι κι εδώ μέρα μεσημέρι  στην Παν/ πολη, σίγουρα  ο δραστης ειναι μέλος του σάιτ,,, :idiot:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.171
Πόντοι
2.606
Δράκος του ΕΚΠΑ ( Ποιό μέλος είναι ;; )  < Σίγουρα ,, Σε όλες  τις εγκληματικές ενέργειες, όπως σε κάθε τίτλο θρεντ, ετσι κι εδώ μέρα μεσημέρι  στην Παν/ πολη, σίγουρα  ο δραστης ειναι μέλος του σάιτ,,, :idiot:

λίγο αποτυχία ο τίτλος, λες και είναι τίτλος τιμής...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δυσκολα θα αντιστεκομουν. Για μενα αθωος ο λαθρο. Προσεξτε η γκομενα δε λεει τρομαξα. Λεει γυρισα να δω ποιος ειναι. Τις χουφτωνουν οι γκομενοι στη μεση του δρομου.

To ξερουμε οτι δεν αντιστεκεσαι οταν σε γαμανε τριτοκοσμικοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom