Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0
Ζητά 250-300€ την ωρα και δεν αξίζει καν εχετε τον νου σας μην την πάθετε ωραιο κορμι ωραια φατσα αλλα μην αγγίζεις αυτο μη το αλλο σημπεριφορα χαλια την ψώνισε αφανταστα

Αλήθεια??? Και έλεγα να δοκιμάσω. Να σαι καλά

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
683
Πόντοι
81
Ζητά 250-300€ την ωρα και δεν αξίζει καν εχετε τον νου σας μην την πάθετε ωραιο κορμι ωραια φατσα αλλα μην αγγίζεις αυτο μη το αλλο σημπεριφορα χαλια την ψώνισε αφανταστα

Σιγα να μην δωσω ετσι λεφτα για ελληνιδα. Glorified ρουμανα ειναι και αυτη.

Δηλωνει και gfe δεν την κανει

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Έχουμε καμια δοκιμασμένη λεμεσο για αποψε; Πολυ Ησυχία έπεσε στο άθλημα

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.099
Πόντοι
206

Η γνωστη σοφια the greek δεν ειναι αυτη? Εχει συζητηθει εκτενως στο group.ειναι ωραιο κοριτσι.εγω την πηρα ,ποτε ηταν,περισυ η πιο παλια(?) 2 φορες.τοτε ηταν νορμαλ τιμες .νομιζω μετα ανεβασε το κασε της .τοτε ηταν καλη συμπεριφορα αλλα μετα αλλοι εγραψαν οτι αλλαξε

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
214
Πόντοι
20

Ναι η Sophia Greek ειναι. Τωρα γιατι ηταν ετσι μαζι σου δεν ξερω. Εγω πηγα την Πεμπτη και μια χαρα ηταν. Και φιλια, και γλυφομουνι, και μασαζακι και καλο γαμηση. Φυσικα εγω παω οποτε ερχεται Κυπρο και με ξερει.

Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι το οτι σε βαζει να κανεις ντους, μετα mouthwash και μετα spray στην περιοχη πριν ξεκινιση την πιπα. Απο την μια το καταλαβαινο οτι θελει να ειναι και εκεινη ασφαλης αλλα το πηρε σε αλλο ακρο. Πιο παλια δεν ηταν ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom