Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
62
Πόντοι
0
Ξεφυγε η κατασταση κοπελια. Ειλικρινα απορω ποσο δυσκολο ειναι να σχολιαζουμε πουτανες χωρις να θυγονται ατομα δαμεσα... Σκεφτου να μιλουσαμε για πολιτικα δηλαδη.

tremble: Τοσα χρονια δεν θυμαμαι ενα επικοδομητικο σχολιο σου. Μονο να μπαινεις να ξιτιμαζεις το slavfucker. Στα αρχιδια μας , στειλε του πμ

Sexiest presense chilare λιo ρε παιχτη μου , ο slavfucker αν και δεν συμφωνω με πολλες που τις αποψεις του εν που τους λιους που διουν καμια πληροφορια δαμεσα.

Τσε ρε slavfucker το σεξ εν γουστα, σταματα να ασχολεισαι με το ποσα εδοκε ο καθενας τσε αν εσυ θα εβρεισκες καλυτερα τσε αν εχεις ρωσιδια που τα κανουν ολα με 60 ενω οι αλλοι δινουν 100. Ειλικρινα δεν ενδιαφερει κανενα. Τι σκατα θα τι κανουμε τουτη τη πληροφορια;

Μεινισκετε λιο στο θεμα, τσε αν διαφωνειτε με καποιο εχει επιχειρηματα , οι ξιτιμασιες εν ευκολες
Φίλε από ότι βλέπω δεν υπάρχει σωτηρία... Τι να καμουμε... Έχουμε τις κάτωθι επιλογές.

1. Να τους ανεκτουμε εδώ και απλά να μην τους δίνουμε σημασία και να μην τους απαντάμε σε κανένα ποστ τους.

2. Να κάνουμε άλλο νήμα αλλά και πάλι θα έρθουν εκεί. Λολ.

3. Να αρχίσουμε να τους βρίζουμε και εμείς.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
729
Πόντοι
86
Φίλε από ότι βλέπω δεν υπάρχει σωτηρία... Τι να καμουμε... Έχουμε τις κάτωθι επιλογές.

1. Να τους ανεκτουμε εδώ και απλά να μην τους δίνουμε σημασία και να μην τους απαντάμε σε κανένα ποστ τους.

Μπορείς απλός να μπλοκάρεις τους 1-2 κουραστικούς και τελειώνει το θέμα, έδωσα 2-3 chances γιατί πληροφορίες έδωσαν, αλλά φτάνει
Απλός δεν θα φαίνονται σε εσένα αυτά που γράφουν

Chris175

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
154
Πόντοι
1

4. Report πέρκει τους ασσιχτιρισει ο admin

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
211
Πόντοι
21
χμμμμ ... προβληματικο μωρο που επιζητα την σημασια.... οπως φαινεται εδωσα πανω σχετικα με τον κωλο...και την μαμα και την παντοφλα...

εδιαν σου και εστηνες με τη παντοφλα για να φκαλει τα νευρα της πανω σου που ετρωεν τα λεφτα του σπιθκιου ο παπας σου στις πουτανες;

ερχοταν σπιτι μετα απο τα ποτα τα ξενυχτια με τις πουτανες και εσπαζε την που το ξυλο και μετα την επομενη μερα εσπαζε σε τσινη εσενα απο το ξυλο για εκτονωση;

γιαυτο τις μισας ετσι πολλα τες πουτανες ενεν;

ελπιζω να σε ελιωνε απο το ξυλο η μαμα σου που ησουν μικρος...

αρα αν εσυ μισας τις πουτανες και εγω τις αγαπω τι ειδους παιδικα χρονια ειχα εγω;

μαντεψε...

απο εδω και περα θα σου βαζω τελειες μονο καπως ετσι

..
τελειες μονο βρο

...

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
62
Πόντοι
0
Μπορείς απλός να μπλοκάρεις τους 1-2 κουραστικούς και τελειώνει το θέμα, έδωσα 2-3 chances γιατί πληροφορίες έδωσαν, αλλά φτάνει
Απλός δεν θα φαίνονται σε εσένα αυτά που γράφουν
Οκ. Δεν το ήξερα. Πολύ καλά. Θενκς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

4. Report πέρκει τους ασσιχτιρισει ο admin
Πως κάνουμε ριπορτ??

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
729
Πόντοι
86
Πατάς το "Αναφορά"
1739876839351.png

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.367
Πόντοι
206
Ξεφυγε η κατασταση κοπελια. Ειλικρινα απορω ποσο δυσκολο ειναι να σχολιαζουμε πουτανες χωρις να θυγονται ατομα δαμεσα... Σκεφτου να μιλουσαμε για πολιτικα δηλαδη.

tremble: Τοσα χρονια δεν θυμαμαι ενα επικοδομητικο σχολιο σου. Μονο να μπαινεις να ξιτιμαζεις το slavfucker. Στα αρχιδια μας , στειλε του πμ

Sexiest presense chilare λιo ρε παιχτη μου , ο slavfucker αν και δεν συμφωνω με πολλες που τις αποψεις του εν που τους λιους που διουν καμια πληροφορια δαμεσα.

Τσε ρε slavfucker το σεξ εν γουστα, σταματα να ασχολεισαι με το ποσα εδοκε ο καθενας τσε αν εσυ θα εβρεισκες καλυτερα τσε αν εχεις ρωσιδια που τα κανουν ολα με 60 ενω οι αλλοι δινουν 100. Ειλικρινα δεν ενδιαφερει κανενα. Τι σκατα θα τι κανουμε τουτη τη πληροφορια;

Μεινισκετε λιο στο θεμα, τσε αν διαφωνειτε με καποιο εχει επιχειρηματα , οι ξιτιμασιες εν ευκολες
Μα ρε φίλε με βλέπεις να έχω βρίσει κανέναν εδώ μέσα; Αλλά αν ο άλλος ξεκινήσει πρώτος θα πάρει την ανάλογη απάντηση.

Μπαίνει τώρα ο κάθε πρεζακιας μόνο να δημιουργήσει καυγάδες, να βρίσει μανάδες, Καλαμαραδες κλπ και ο άλλος ο στραπονιασμενος ο tremble δεν του μιλάει κανείς και μπαίνει και αυτός για τον ίδιο λόγο.

Αυτοί οι 2 θέλουν Report από όλους να ξεβρωμισει το φόρουμ.
Άλλο δε συμφωνώ με μια άποψη, άλλο βρίζω σαν τελειωμένος κομπλεξικος βρωμοπουστας.

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Μα ρε φίλε με βλέπεις να έχω βρίσει κανέναν εδώ μέσα; Αλλά αν ο άλλος ξεκινήσει πρώτος θα πάρει την ανάλογη απάντηση.

Μπαίνει τώρα ο κάθε πρεζακιας μόνο να δημιουργήσει καυγάδες, να βρίσει μανάδες, Καλαμαραδες κλπ και ο άλλος ο στραπονιασμενος ο tremble δεν του μιλάει κανείς και μπαίνει και αυτός για τον ίδιο λόγο.

Αυτοί οι 2 θέλουν Report από όλους να ξεβρωμισει το φόρουμ.
Άλλο δε συμφωνώ με μια άποψη, άλλο βρίζω σαν τελειωμένος κομπλεξικος βρωμοπουστας.
Φίλε μου, φοβάμαι ότι η καταγγελία δεν θα βοηθήσει, γιατί θα φτιάξουν διαφορετικό λογαριασμό την επόμενη μέρα και θα συνεχίσουν. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπου που έχει μια τάση για κάτι τέτοιο. Τους λέμε ψυχο-τροτσκιστές. Από όνομα Τρότσκι!

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Κοπέλια πήγα σε αυτήν την Αλόνα.
Ετσι ξενέρωτο πλάσμα έχει χρόνια να δω.
Μόλις μπεις μέσα σου δίνει την εντύπωση ότι βιάζεται.
Δεν κάνει σχεδόν τίποτα......
Θέλει γαμήσι...αλλά βιάζεται για να σε δει να χύνεις.
Αν είσαι βαρβάτος τζαι αντέχεις κάτι λαλεί στην γλώσσα της...Θωρείς την που φυσά τζαι ξαναφυσά...
Είναι σχεδόν παστόρεγγα...Δεν ξέρω αν έκανε εγχείριση η μπήκε σε αυστηρή δίαιτα..
Το διαμέρισμα θυμίζει κλασικό μπουρδέλο και η πολυκατοικία γκέτο κυρίως αλλοδαπών.. πουστότοπος..
Έτσι άσχημη εμπειρία έχει χρόνια να ζήσω...
Βιάζεται να σου πιάσει τα λεφτά..Πρέπει να είναι πολλά χρόνια στην δουλειά...αλλά χάνει..
Τζαι σίγουρα εν βουρκάρα ...

Μακριά...

Αν έχει κάποια καλή εκεί κοντά στα 50 ευρώ..σφυράτε μου ..
Κλαίω τα 100 που εδωκα ....

• Like
Αντιδράσεις: Tech86

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Κοπέλια πήγα σε αυτήν την Αλόνα.
Ετσι ξενέρωτο πλάσμα έχει χρόνια να δω.
Μόλις μπεις μέσα σου δίνει την εντύπωση ότι βιάζεται.
Δεν κάνει σχεδόν τίποτα......
Θέλει γαμήσι...αλλά βιάζεται για να σε δει να χύνεις.
Αν είσαι βαρβάτος τζαι αντέχεις κάτι λαλεί στην γλώσσα της...Θωρείς την που φυσά τζαι ξαναφυσά...
Είναι σχεδόν παστόρεγγα...Δεν ξέρω αν έκανε εγχείριση η μπήκε σε αυστηρή δίαιτα..
Το διαμέρισμα θυμίζει κλασικό μπουρδέλο και η πολυκατοικία γκέτο κυρίως αλλοδαπών.. πουστότοπος..
Έτσι άσχημη εμπειρία έχει χρόνια να ζήσω...
Βιάζεται να σου πιάσει τα λεφτά..Πρέπει να είναι πολλά χρόνια στην δουλειά...αλλά χάνει..
Τζαι σίγουρα εν βουρκάρα ...

Μακριά...

Αν έχει κάποια καλή εκεί κοντά στα 50 ευρώ..σφυράτε μου ..
Κλαίω τα 100 που εδωκα ....
link??? Ή φωτογραφία υπάρχει??

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom