Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Τι εν το κρι κρι το άλλο; :think:
το ενα κρι κρι εν μαρκα παγωτου, και το αλλο κρι κρι εν εκφραση που χρησιμοποιουν οι εμποροι και χρηστες μεθαμφεταμινης... A.K.A. crystal meth ή ice .... τωρα επειδη ειμαστε σε σεξ φορουμ ενιξερω αν χρησιμοποιειται σαν εκφραση για μια σεξουαλικη πραξη....

το κρι κρι υπαρχει και στο σεξ; ως εκφραση; υπαρχει καποιος να με καμει enlighened οπως τον Voltaire ας πουμεν:coffee:;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Anty37

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
725
Πόντοι
86
το ενα κρι κρι εν μαρκα παγωτου, και το αλλο κρι κρι εν εκφραση που χρησιμοποιουν οι εμποροι και χρηστες μεθαμφεταμινης... A.K.A. crystal meth ή ice .... τωρα επειδη ειμαστε σε σεξ φορουμ ενιξερω αν χρησιμοποιειται σαν εκφραση για μια σεξουαλικη πραξη....

το κρι κρι υπαρχει και στο σεξ; ως εκφραση; υπαρχει καποιος να με καμει enlighened οπως τον Voltaire ας πουμεν:coffee:;
για έκοψες τον κρύσταλλο τζιαι εν θέλεις καμένες... μακριά που τα σκληρά ρε παρέα!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
για έκοψες τον κρύσταλλο τζιαι εν θέλεις καμένες... μακριά που τα σκληρά ρε παρέα!
ε ναι αλλα εντσε σημαινει οτι πινω τσεγω...

μπορει να πινει τσινη και να την θωρω ας πουμεν...ετσι τελεια λιον ωσπου να γεμωσει υγρα και καυλα το μουνι της να την γαμω 2-3 ημερες ..

φυσικοτατα εννοειτε παντα οτι οι καμενες αποκλειονται...

παστες ποτσες με τα ουισκια γραφει "drink responsible"

ε αρα... αν παιζει καμια "responsible" junkie μπορει να με ενδιαφερε να καμω κανενα σεξακι...

εξαλλου αμαν την πετυχεις γαμιουνται πολλα δυνατα και τρελα...

φυσικα που την αλλη πλευρα... οι μονες που καμνουν παρομοιο σεξ ΑΛΛΑ ΕΝ ΚΑΘΑΡΕς εν οι Βραζιλιανες...

αρα;

να μεινουμε στα "responsible dick junkies" που εν καμνουν κακο στην υγεια...

αρα ενα παραμεινω "υπευθυνος χρηστης μουνιων και κωλοτρυπων"

Τελευταία τροποποίηση:

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
60
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Βιολέτα.
60 ευρώ το μισάωρο. Πιππα πολύ καλή. Βαθιά μέχρι το λαρύγγι. Ενώ την εχει φουλ στο στόμα βγάζει την γλώσσα έξω και γλύφει αρχιδια. Γλυφολωλι από τα καλύτερα. Δέχεται εναλλάξ κωλο μουννι στόμα. Όνειρο. Καθώς θα εχυνα γονάτισε και με παρακαλαγε δώστα μου με την γλώσσα έξω. Τα μαζεβε με τον Πουτσο μου και τα έβαζε στο στόμα της. Ένοιωθα σαν να ήμουν πορνο σταρ.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.335
Πόντοι
206
Επίσκεψη στην Βιολέτα.
60 ευρώ το μισάωρο. Πιππα πολύ καλή. Βαθιά μέχρι το λαρύγγι. Ενώ την εχει φουλ στο στόμα βγάζει την γλώσσα έξω και γλύφει αρχιδια. Γλυφολωλι από τα καλύτερα. Δέχεται εναλλάξ κωλο μουννι στόμα. Όνειρο. Καθώς θα εχυνα γονάτισε και με παρακαλαγε δώστα μου με την γλώσσα έξω. Τα μαζεβε με τον Πουτσο μου και τα έβαζε στο στόμα της. Ένοιωθα σαν να ήμουν πορνο σταρ.
Βαζε και κανένα λινκ να δούμε ποια εννοείς.
Και τι εννοείς;
Με 60€ γαμησες κώλο;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.335
Πόντοι
206
Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς;
Φαίνεται ωραίο κορμί.

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
60
Πόντοι
0

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
71
Πόντοι
0
Μόλις άνοιξε την πόρτα λέει, μου στα αγγλικά έχυσες πριν να μπείς; Μιλάμε για καπάτσα κοπέλα. Κάμνει τα πάντα, που πίπες μέχρι κόλοτρυπα κι μασάζ προστάτη. Θέλω βιλλιές ελάλε μου, με σταμάτας. Δέχεται να την κράξεις κι να της τον χύσεις μέσα στο στώμα.

Συνημμένα

• IMG_6695.jpeg
    IMG_6695.jpeg
    250,6 KB · Εμφανίσεις: 0

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Μόλις άνοιξε την πόρτα λέει, μου στα αγγλικά έχυσες πριν να μπείς; Μιλάμε για καπάτσα κοπέλα. Κάμνει τα πάντα, που πίπες μέχρι κόλοτρυπα κι μασάζ προστάτη. Θέλω βιλλιές ελάλε μου, με σταμάτας. Δέχεται να την κράξεις κι να της τον χύσεις μέσα στο στώμα.
Πολύ ενδιαφέρον, σε τουριστική περιοχή??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom