Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Εκαταντησες πρησταρτζιν ρε παρεα μου
τσιμπα το με καμια βελονα να ποπριστι...

η δωσε καμια 50€-80€ σε καμια πουτανα να σου τα ξιποπρισι αφου επρησα σας τα ναν και πιο απολαυστικο που την βελονα...

η τραβα καμια μουτσια ετσι στα γληορα να γλυτωσεις τσε το 50€

αθθυμησες μου τον ψυχιατρο μου...ειπε μου να μεν ξαναπαω μεσα διοτι επελλανες μας...για να μεν γινουμε συγρατουμενοι στο τελος...μεστο ψυχιατρειο...εν αντεξε ο καημενος...

τσε εδωσεν μου εξιτηριο για να γλυτωσει...

Τελευταία τροποποίηση:

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
τσιμπα το με καμια βελονα να ποπριστι...

η δωσε καμια 50€-80€ σε καμια πουτανα να σου τα ξιποπρισι αφου επρησα σας τα ναν και πιο απολαυστικο που την βελονα...

η τραβα καμια μουτσια ετσι στα γληορα να γλυτωσεις τσε το 50€

αθθυμησες μου τον ψυχιατρο μου...ειπε μου να μεν ξαναπαω μεσα διοτι επελλανες μας...για να μεν γινουμε συγρατουμενοι στο τελος...μεστο ψυχιατρειο...εν αντεξε ο καημενος...

τσε εδωσεν μου εξιτηριο για να γλυτωσει...
Πρεπει να εισαι πολλα φτανος τελικα.βασικα εκαταλαβατο που το 1ο σου post

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Κριψε γαμοτο θκιαολο σου δαμεσα γραφουμε ποιες γαμουμε ποιες μας αρεσαν και ποιες οχι.νομιζω εισαι σε λαθος σελιδα

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Αμαν θελεις να γραφεις αρλουμπες εφκα και επελλανες μας.γραφεις ενα κατεβατο μαλακιες

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Οι εγαμας μαστουρομενη οι εγαμας μουχτι οι εισαι ερωτηλλος πολλα ονειρα βλεπεις αλοπως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και παω σε στοιχημα πραμα στη ζωη σου μπωρει να μεν ειδες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Κριψε γαμοτο θκιαολο σου δαμεσα γραφουμε ποιες γαμουμε ποιες μας αρεσαν και ποιες οχι.νομιζω εισαι σε λαθος σελιδα
καλαν φευγω αφου εν σας αρεσα...ελα και ενα τραγουδακι...

κυριος ηρθα και ΚΥΡΙΟς φευγω...

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Οι εγαμας μαστουρομενη οι εγαμας μουχτι οι εισαι ερωτηλλος πολλα ονειρα βλεπεις αλοπως

Και παω σε στοιχημα πραμα στη ζωη σου μπωρει να μεν ειδες
ονειρο ζω μην με ξυπνατε....χαχαχα

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
209
Πόντοι
21
τι εν τουτη η επιθετικοτητα; μπορεις να τον βλοκαρεις χωρις να φκαλεις τα κομπλεξ σου στον παρεα

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
69
Πόντοι
0
Τούτην ξέρει την κάποιος; Εν αληθινές φωτό;
Επηεν κάποιος λεβέντη
Εν άλλη! Ούτε φάτσα βάζει. Την επισκέφτηκα πριν χρόνια να την τεστάρω αλλά δεν ξαναπήγα από τότε. Όχι γιατί ήταν άλλη, πάντα εκτιμώ αν έχει τρόπους κι εν ωραία. Ο λόγος είναι ότι δεν είχε φουλ πρόγραμμα κι οι υπηρεσίες της ήταν χαμηλού επιπέδου. Μέχρι να την πιάσει να την παίξει να κάμουμε τα κρι κρι μας ε ζοριστήκαμε πολλά

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
εντωμεταξυ αν ειμαστε ππυ κοντα ηταν να σου δωσω 2 βιλλοπατσους μεστα αυτια να φερεις τα μιλια σου και ενα χυσιμο στο στομα να καμεις καμια γαργαρα διοτι εισαι πολλα βρωμοστομος....

IM BACK...δριμυτερος...

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
εντωμεταξυ αν ειμαστε ππυ κοντα ηταν να σου δωσω 2 βιλλοπατσους μεστα αυτια να φερεις τα μιλια σου και ενα χυσιμο στο στομα να καμεις καμια γαργαρα διοτι εισαι πολλα βρωμοστομος....

IM BACK...δριμυτερος...

IM BACK...δριμυτερος...
Ελα να κανωνησουμε να βρεθουμε οποτε θελεις βλημμα

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Εγω επιννα και εμαστουρωννα και εγαμουσα στεκοντα μπλα μπλα μπλα βλακα

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Να πεξεις μουτσιο εννα σπασεις τα δαχτυλα σου γμτ.Ατε σκασε φκαλε σπασμα και εν νομιζω να ενδιαφερει κανενα δαμεσα αν επιννες κοκα και αν εμεστουρωννες και αν εγαμας τη χουφτα σου

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Ελα να κανωνησουμε να βρεθουμε οποτε θελεις βλημμα
ηντα βλημμα ειμαι; αντιαρματικο ξα τηλεκατευθυνομενο;

Εγω επιννα και εμαστουρωννα και εγαμουσα στεκοντα μπλα μπλα μπλα βλακα
ηνταμπου επινες; ιντιοτς haze; hahahaha

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
τι εν τουτη η επιθετικοτητα; μπορεις να τον βλοκαρεις χωρις να φκαλεις τα κομπλεξ σου στον παρεα
αγαμιες μεν παρεξηγας.... αιστον τσιαμε να φκαλει το αχτιν του...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Να πεξεις μουτσιο εννα σπασεις τα δαχτυλα σου γμτ.Ατε σκασε φκαλε σπασμα και εν νομιζω να ενδιαφερει κανενα δαμεσα αν επιννες κοκα και αν εμεστουρωννες και αν εγαμας τη χουφτα σου
ενα εσκορτ πλιζ ντυμενο νοσοκομα.να με περιθαλψει...διοτι μολις τον επεξα και εσπασα το δακτυλουι μου...εζαοσεν και λιον η βιλλα μου....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Anty37
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
462
Πόντοι
26
Εν άλλη! Ούτε φάτσα βάζει. Την επισκέφτηκα πριν χρόνια να την τεστάρω αλλά δεν ξαναπήγα από τότε. Όχι γιατί ήταν άλλη, πάντα εκτιμώ αν έχει τρόπους κι εν ωραία. Ο λόγος είναι ότι δεν είχε φουλ πρόγραμμα κι οι υπηρεσίες της ήταν χαμηλού επιπέδου. Μέχρι να την πιάσει να την παίξει να κάμουμε τα κρι κρι μας ε ζοριστήκαμε πολλά
μα ποιο κρι κρι; το παγωτο ξα το αλλο κρι κρι; παντως αν εν το αλλο ισως με ενδιαφερει να την γνωρισω... ενα πρεπει να φερει και κανενα ποτσι γρασο διοτι μπορει να την κρουσω αν αντεχει...

τρωετε ξα ελυσεν ; παει και ενα τραγουδακι... λιωμενο παγωτο...

Τελευταία τροποποίηση:

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
723
Πόντοι
86
μα ποιο κρι κρι; το παγωτο ξα το αλλο κρι κρι; παντως αν εν το αλλο ισως με ενδιαφερει να την γνωρισω... ενα πρεπει να φερει και κανενα ποτσι γρασο διοτι μπορει να την κρουσω αν αντεχει...

τρωετε ξα ελυσεν ; παει και ενα τραγουδακι... λιωμενο παγωτο...

Τι εν το κρι κρι το άλλο; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom