Φίλε, πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την ηλίθια συζήτηση σχετικά με την προώθηση. Μπορείτε να πάτε όλοι με όποιο κορίτσι προτιμάτε. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Στο άλλο νήμα κάποιος μου είπε να πάω με μια Ινδή. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα για τα κορίτσια. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, το ανέφερα καθώς είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες. Σε κάθε περίπτωση συνεχίστε να πηγαίνετε με όποια κοπέλα προτιμάτε. Τελευταία ανέφερα 1-2 κοπέλες που είναι καλές αλλά είναι πραγματικά καλές να τις γνωρίσεις και που έχουν καλές υπηρεσίες. Η προώθηση χρειάζεται όταν τα κορίτσια γενικά δεν είναι πολύ καλά. Παιδιά, ελπίζω να έχετε όλοι μια καταπληκτική εμπειρία με όποιο κορίτσι κι αν πάτε. Ό,τι καλύτερο.Ενταξει η κριτικη του τυπου φωναζει οτι εν προμοτιον. Ο κοσμος που ενθουσιαζεται με μια κοπελλα περιγραφει τη συναντηση. Πρωτη φορα ακουσα να λεουν φυλαξετε τα λεφτα σας να πατε σε συγκεκριμενη. Δεν γραφτηκαμε εχτες στο φορουμ.
Εν τω μεταξυ παιζει και το αλλο, μπορει καποιος να καμνει και συμφωνια με ανεκαρτητη κοπελα για εκπτωση με υποσχεση καλη κριτικη , προμοταρισμα κτλ. Δεν το δοκιμασα ποτε αλλα πρεπει να παιζει και αυτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Λεμεσό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Μακαρι να εισαι σωστος και μεις λαθος φιλεΦίλε, πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την ηλίθια συζήτηση σχετικά με την προώθηση. Μπορείτε να πάτε όλοι με όποιο κορίτσι προτιμάτε. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Στο άλλο νήμα κάποιος μου είπε να πάω με μια Ινδή. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα για τα κορίτσια. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, το ανέφερα καθώς είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες. Σε κάθε περίπτωση συνεχίστε να πηγαίνετε με όποια κοπέλα προτιμάτε. Τελευταία ανέφερα 1-2 κοπέλες που είναι καλές αλλά είναι πραγματικά καλές να τις γνωρίσεις και που έχουν καλές υπηρεσίες. Η προώθηση χρειάζεται όταν τα κορίτσια γενικά δεν είναι πολύ καλά. Παιδιά, ελπίζω να έχετε όλοι μια καταπληκτική εμπειρία με όποιο κορίτσι κι αν πάτε. Ό,τι καλύτερο.
Φίλε, η λογική λέει ότι χρειάζεται προώθηση όταν κάτι δεν είναι πολύ καλό. Σε κάθε περίπτωση δεν ανάγκασα κανέναν να πάει με καμία κοπέλα. Υπάρχουν πολλά καλά κορίτσια εκεί έξω στην αγορά, για παράδειγμα, η Kristina και η Nataly είναι και οι δύο καταπληκτικές στη Λεμεσό.Μακαρι να εισαι σωστος και μεις λαθος φιλε
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
φυσικοτατα φωναζει οτι εν προμο...αφου εν ατσενσυ που καταχωρει τις κοπελες ως ανεξαρτητες λογω του οτι εν θελει ο πιο πολλυς κοσμος να ψουμνιζει που ατσενσυ.Ενταξει η κριτικη του τυπου φωναζει οτι εν προμοτιον. Ο κοσμος που ενθουσιαζεται με μια κοπελλα περιγραφει τη συναντηση. Πρωτη φορα ακουσα να λεουν φυλαξετε τα λεφτα σας να πατε σε συγκεκριμενη. Δεν γραφτηκαμε εχτες στο φορουμ.
Εν τω μεταξυ παιζει και το αλλο, μπορει καποιος να καμνει και συμφωνια με ανεκαρτητη κοπελα για εκπτωση με υποσχεση καλη κριτικη , προμοταρισμα κτλ. Δεν το δοκιμασα ποτε αλλα πρεπει να παιζει και αυτο.
εγω οι μονον ενεν προχτες που ενεγραφτηκα στο φορουμ, εχει που το 2009 που πιανω εσκορτ...τοτε 3 ηταν ονλαιν μονο και το 75% του κοσμου ενειχαν καν κινητο ουτε ιντερνετ δαμεσα δα και στην Ελλαδα...
νομιζει τουτος μπορει να με δουλεψει..
ναι να τα φυλαξουμε να τις τα κοττησουμε μολις ερτει για να πιαστει η δικη τους..
διοτι αν ερτει τσενεχει πελατες ενα σφυρουν τα ενοικια και να παεννει πουκατω καθε μερα ....τσε να δυσκολευτει να φκαλει κερδος...τσε.να ναλλει βιρα κας το ατσενσυ που την πουγκα να την συντηρα...
που την αλλη εχει ανεξαρτητες που εχουν χορηγους και τακτικους πελατες...και ενεφκηκε το μεροκαματο σημερα χεστηκεν...ενα τον πιασει τηλ και να του πει σασε κανενα κας και επηα πουκατω και φκαρμε πουπανω...
ενεν θεμα οτι ενεν καλη η δικη τους η οχι κτλ...και ξερω γω ταχα οτι μονο οσες ενεν καλες θελουν προμο ...πελλαρες που λαλει το αρχιδακιν..απλα εν θεμα επιβιωσης διοτι ενα τον κατσουν πουκατω τα ενοικια....χεχεχεχε
ενα εσκορτ με 1 δυνατο χορηγο η 3-4 μετριους εν πιο δυνατο οικονομικα που το ατσενσυ ετσι για να ξερεις....
λογω του οτι ενεχει 10 φλατ να πιορονι βιρα 600-1000 ενοικια την ημερα..τσε εισητιρια και προμοτερακια και εισπρακτορες κτλ και μπουρδες....χεχεχε
απλα προετοιμαζει σας για να φκαλει λεφτα αμεσως ειδεμη ενα παει πουκατω...διοτι εχει ανταγωνισμο αρκετο και πολλες ππυ εν καλες και ενας πελατης μεσα σε μια μερα.μπορει να καμει την διαφορα για ενα επιτυχημενο τουρ η οχι...
μπορει να μην εχει πελατες και να παεννει πουκατω και για1 πελατη που ενΑ πιασει την τελευταια μερα πριν παττισει να ερτουν τσιαλλοι μετα και ξερω γω ...
νομιζει εν τα ξερω τουτα....και πως λειτουργουν τα εσκορτ ατσενσυ και τα εσκορτς...το βλημμαν...ενομισε εκτες με γεννησε η μανα μου...
τελωσπαντων οσο για το ντιλ που λες με κριτικες για καμια εκπτωση εξαρταται...
το πιο πιθανον ενα παεις, αν ρωτησεθς το εσκορτ αν θελει κανενα ριβιου για καμια εκπτωσουλα το πιο πιθανον εμα σου πει βαρτην, τσε πουνα ξαναρτεις καμνω σου...αν δεκτει...
οι υποσχεσεις εν παρπατουν δαμε...
Τελευταία τροποποίηση:
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
απαντησα του αλλου στο πιο πανω ποστ γιατι χρειαζεται λιγη προωθηση και γιατι λαλεις ψεματα παλε...Φίλε, πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την ηλίθια συζήτηση σχετικά με την προώθηση. Μπορείτε να πάτε όλοι με όποιο κορίτσι προτιμάτε. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Στο άλλο νήμα κάποιος μου είπε να πάω με μια Ινδή. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα για τα κορίτσια. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, το ανέφερα καθώς είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες. Σε κάθε περίπτωση συνεχίστε να πηγαίνετε με όποια κοπέλα προτιμάτε. Τελευταία ανέφερα 1-2 κοπέλες που είναι καλές αλλά είναι πραγματικά καλές να τις γνωρίσεις και που έχουν καλές υπηρεσίες. Η προώθηση χρειάζεται όταν τα κορίτσια γενικά δεν είναι πολύ καλά. Παιδιά, ελπίζω να έχετε όλοι μια καταπληκτική εμπειρία με όποιο κορίτσι κι αν πάτε. Ό,τι καλύτερο.
τελωσπαντων ευχαριστω για τις ευχες σου ...θα πιανω την λιζα μονο αφου εισαι ετσι τσε που να την βαρεθω και να φυγει ενα παενω να ψουμνιζω που τα κατεχομενα η που την Ελλαδα...εντσε τιποτε να πετακτο τσιπανω 2-3 ημερες για κανεναν σεξακι...για να πηξει βακλα σας και μεν φκαλετε ΟΥΤΕ ΣΕΛΙΝΙ ΠΟΥΜΕΝΑ
θενκς για την ευχουλα σου τσε παιρνω ωραια με οπιαν πιασω ρε ξισαρχιδι ..
καλημερουδια σου και καλη συνεχεια
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
Φίλε, πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την ηλίθια συζήτηση σχετικά με την προώθηση. Μπορείτε να πάτε όλοι με όποιο κορίτσι προτιμάτε. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Στο άλλο νήμα κάποιος μου είπε να πάω με μια Ινδή. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα για τα κορίτσια. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, το ανέφερα καθώς είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες. Σε κάθε περίπτωση συνεχίστε να πηγαίνετε με όποια κοπέλα προτιμάτε. Τελευταία ανέφερα 1-2 κοπέλες που είναι καλές αλλά είναι πραγματικά καλές να τις γνωρίσεις και που έχουν καλές υπηρεσίες. Η προώθηση χρειάζεται όταν τα κορίτσια γενικά δεν είναι πολύ καλά. Παιδιά, ελπίζω να έχετε όλοι μια καταπληκτική εμπειρία με όποιο κορίτσι κι αν πάτε. Ό,τι καλύτερο.
τσε το λιζακι ενεν ακριβο σε συγκριση με αλλες... βασικα εν πιο φτηνη αν το σκεφτεις ως value for money ...και κανει και εξτρακια και δια και ωρα παραπανω αμαν θελεις να ξερεις ρε αρχιδι...λογω του οτι ενεχει ατσεντη να το συρι το πελατη ποξω αμαν λειψει η ωρα η να παρκολουθει το γοτςαπ της αμπα καο καμει κανενα εξρτα και εν της το φαει τσε τσινο...
ξα νομιζεις ενιξερω για τα δανεικα..που διατε της κοπελας 1000 και χρεωνεται την 2000 και υστερα πιανεται της και το 50% που τα ραντεβου...δηλαδη ρουφατε της σχεδον ολα τα λεφτα του τουρ της και λαλειτε της να τσε ευχαριστημενη που ηρτε διακοπες... ΡΕ ΣΚΑΤΑΕς
ενομισες εν τυχαι που φςφκουν που τα κωλοαταενσυ και δουλευκουν μονες τους ρε σκατα;
Γιαυτο ειπα σου... ενεχει τιποτς πλεον ...οποια ενιμπορει να μου αποδειξει οτι εν ανεξαρτητη δεν θα κλειω ραντεβου...εχει και κατεχομενα και ελλαδα ....και λιες ανεξαρτητες ποτσι ποδα
φευγω που το θρεντ σιοτι νομιζω ειπαμε πολλα.. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ λειτουργιας σας και εκμεταλλευσης των κοριτσιων..
καλη συνεχεθα
Τελευταία τροποποίηση:
Βαλεντινα ποια? Valentina DE που μετα εγινε ανεξαρτητη?Ρε κοπέλια , ας είμαστε όλοι ειλικρινείς, αυτή η κοπέλα η Ελίζα είναι μέτρια. Δεν της αξίζει αυτά τα λεφτά. Είναι για μέγιστο 150 ευρώ την ώρα. Επιλέγει με ποιον θα κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό. Οι υπηρεσίες είναι μέτριες. Η καλύτερη Βραζιλιάνα ήταν η Βαλεντίνα. Μου είπε ότι θα επιστρέψει τον Μάρτιο. Μην τη χάσετε.
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
η βαλεντινα που λεει ο σκατονταβατσακος πουπανω εν μια πολλα δυνατη βραζιλιανα που ηταν κυπρο περσι. ερωτησα ξαι εμαθα εψες. τωρα με ποιους εδουλεφκε η αν εγινε ανεξαρτητη ενιξερωΒαλεντινα ποια? Valentina DE που μετα εγινε ανεξαρτητη?
Καλή συνέχεια φίλε. Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε όλα τα σημεία που ανέφερες. Καλά γαμήσια.τσε το λιζακι ενεν ακριβο σε συγκριση με αλλες... βασικα εν πιο φτηνη αν το σκεφτεις ως value for money ...και κανει και εξτρακια και δια και ωρα παραπανω αμαν θελεις να ξερεις ρε αρχιδι...λογω του οτι ενεχει ατσεντη να το συρι το πελατη ποξω αμαν λειψει η ωρα η να παρκολουθει το γοτςαπ της αμπα καο καμει κανενα εξρτα και εν της το φαει τσε τσινο...
ξα νομιζεις ενιξερω για τα δανεικα..που διατε της κοπελας 1000 και χρεωνεται την 2000 και υστερα πιανεται της και το 50% που τα ραντεβου...δηλαδη ρουφατε της σχεδον ολα τα λεφτα του τουρ της και λαλειτε της να τσε ευχαριστημενη που ηρτε διακοπες... ΡΕ ΣΚΑΤΑΕς
ενομισες εν τυχαι που φςφκουν που τα κωλοαταενσυ και δουλευκουν μονες τους ρε σκατα;
Γιαυτο ειπα σου... ενεχει τιποτς πλεον ...οποια ενιμπορει να μου αποδειξει οτι εν ανεξαρτητη δεν θα κλειω ραντεβου...εχει και κατεχομενα και ελλαδα ....και λιες ανεξαρτητες ποτσι ποδα
φευγω που το θρεντ σιοτι νομιζω ειπαμε πολλα.. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ λειτουργιας σας και εκμεταλλευσης των κοριτσιων..
καλη συνεχεθα
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 705
- Πόντοι
- 86
Αν εν πολλά δυνατή τι εν το πρόβλημα που την εσυναφερε;η βαλεντινα που λεει ο σκατονταβατσακος πουπανω εν μια πολλα δυνατη βραζιλιανα που ηταν κυπρο περσι. ερωτησα ξαι εμαθα εψες. τωρα με ποιους εδουλεφκε η αν εγινε ανεξαρτητη ενιξερω
Χαλαρώστε λίγο νομίζω, τζιαι το γεγονός ότι συνέχεια θίγεσαι για την Λίζα είναι λίγο ύποπτο. Ερωτεύτηκες την; Πάντως φατσάρει τούμπανο όντως, το ότι εν γούστα και υποκειμενικό εννοείται γι αυτό γράφουμε τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε, οι ουλές για μένα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ούτε deal breaker..
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
οι φιλαρακι μου εν υπαρχει προβλημα που την εσυναφερε...Αν εν πολλά δυνατή τι εν το πρόβλημα που την εσυναφερε;
Χαλαρώστε λίγο νομίζω, τζιαι το γεγονός ότι συνέχεια θίγεσαι για την Λίζα είναι λίγο ύποπτο. Ερωτεύτηκες την; Πάντως φατσάρει τούμπανο όντως, το ότι εν γούστα και υποκειμενικό εννοείται γι αυτό γράφουμε τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε, οι ουλές για μένα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ούτε deal breaker..
απλα εκνευριστικα λιον διοτι εριξε λασπη στο λιζακι...
εν υπηρχε λογος να κατηγορησει την μια για να ανεβασει την αλλη...
εμπορουσε απλα να μας πει ο παιθκια ετην μια δαμε δυναμενη ας πουμεν και κανει...
ειδες με εμενα να κατηγορησω κανενα ατσεντη η καμια κοπελα;
εξαλλου χωρις να δω ποια ειναι η Βαλεντινα οι πληροφοριες μου λενε οτι εν αρκετα καλη!
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
ευχαριστω...επισης ... ε εν χρειαζεται να απαντησεις εσυ διοτι ενεν εσυ... εν ο αλλος πιο πανω που να απαντησει που το καμνει τουντο πραμα αν του αντιναξω καμια .... τσε να ρουφησει και καμια 10αρα αν οχι και 20αρα μεστες κεντρικες... οπως και να εχει καλα γαμησιαΚαλή συνέχεια φίλε. Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε όλα τα σημεία που ανέφερες. Καλά γαμήσια.
Φίλε μου να σου πω. Φαίνεται ότι τα κοπελια εχει καιρο να γαμησουν ή να γαμησουν καλά εν παση περιπτώσει, και ανέβηκε υπερβολικά η τεστοστερόνη τους έτσι καθισκουν τις καβλες τους δαμε.Οπα κοπελια εκαμα λιες μερες αποχη τζαι εγινε της πουτανας, για ψιλες παντος εψηθηκα.
Τουτη η Helen τι λεει; Να παω να τεσταρω;
Επισης ρε μαγκες η Ναταλυ λαλειτε εν τουμπανο αλλα εν απαντα να μεινουν μαυρα.
Πλάκα κάνω κοπελλια... Όχι να μου αρκεψετε εμένα τωρα....
Χαχαχαχα
ετσι ενε βρο, εσιει πολλους φαφλαταες δαμεσαΦίλε μου να σου πω. Φαίνεται ότι τα κοπελια εχει καιρο να γαμησουν ή να γαμησουν καλά εν παση περιπτώσει, και ανέβηκε υπερβολικά η τεστοστερόνη τους έτσι καθισκουν τις καβλες τους δαμε.
Πλάκα κάνω κοπελλια... Όχι να μου αρκεψετε εμένα τωρα....
Χαχαχαχα
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.304
- Πόντοι
- 206
Helen μολδαβορουμανα.Οπα κοπελια εκαμα λιες μερες αποχη τζαι εγινε της πουτανας, για ψιλες παντος εψηθηκα.
Τουτη η Helen τι λεει; Να παω να τεσταρω;
Επισης ρε μαγκες η Ναταλυ λαλειτε εν τουμπανο αλλα εν απαντα να μεινουν μαυρα.
Είχε γράψει άλλο παιδί για μέτριες υπηρεσίες.
Αυτή η Daria φαίνεται να έχει τρομερό κορμί αλλά την κόβω Ρουμάνα και αυτήν.
Daria
Hello, my name is Daria !I am a slim, beautiful WHITE and sensual girl who will satisfy your desire to feel good with a clean and unherried woman.❤️ In my company you will feel wonderful and...
www.bazaraki.com
Αυτό το Ρωσίδι φαίνεται καινούριο φρούτο, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για μασάζ.
Anastasia
Hello.Nice to see you !My name is Anastasia.I offer relaxing erotic massage.Im very funny and clean girl.You like it.Text me on WhatsApp.You get fast answer )♥️
www.bazaraki.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 24K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις