Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Sofia Curly

Δοκίμασε κανείς;

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Να φανταστω anal δεν κανει καν. Αν οι φωτο ειναι αληθινες ειναι ακριβως στα γουστα μου, οποτε λεω να την δοκιμασω.
Ειναι αληθινές 1000% και ειναι σαν κουκλιτσα. Μονο ψεμα ειναι το βυζι που το δηλώνει για D ενω ειναι μαλλον Β... εκτος αν εβαλε σιλικόνη απο τοτε!

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Sofia Curly

Δοκίμασε κανείς;
δεν εδοκιμασα ακομη, ισως παο. ηταν και πριν κατι μηνες κυπρο αποσο θυμαμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σας λέει αυτό το μωρό;
Την έχετε ξαναδεί;
αμφιβαλο παραπολα ανεν δικες της φωτος ! εν φωτομοντελο τουτη...

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
591
Πόντοι
81

Επισκεψη στη κοπελα για μισαωρο. Η μικρη οπως τη βλεπετε και οι υπηρεσιες οπως αναγραφονται. Πολυ ευχαριστη και παιχνιδιαρα, εβγαλε και παθος και καλη συμμετοχη.. Γενικα με το συγκεκριμενο γραφειο εχω καλες εντυπωσεις. Μολις ειδα οτι εφερε καινουριες εκλεισα συναντηση. Σε αυτες τις μικρουλες οταν ειναι φρεσκες να ξερετε οτι παντα θα περνατε καλυτερα. Μην περιμενετε να φαν 50 πουτσες για να πατε. Δεν θα εχουν την ιδια ορεξη. Επισης παντα να κλεινω ραντεβου πριν μια ωρα ακριβως για να δω αν εχει αλλο ραντεβου. Αν μου προτεινει να παω πιο αργα δεν παω. Αν καταλαβω οτι παιζει traffic με πελατες παντα αποφευγω να πηγαινω γενικα.

Τελευταία τροποποίηση:

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Παίδες έσεις που κινήστε δεξιά και αριστερά μήπως έχει πιάσει το μάτι σας αν γίνετε κάπου πιάτσα εκτός από μολο? Πέτυχα προχθές μαύρη στην Νίκου παττιχη αλλά μάλλον ήταν τύχερο γιατί πήγα και χθες αλλά δεν παίζει φάση

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
591
Πόντοι
81
Παίδες έσεις που κινήστε δεξιά και αριστερά μήπως έχει πιάσει το μάτι σας αν γίνετε κάπου πιάτσα εκτός από μολο? Πέτυχα προχθές μαύρη στην Νίκου παττιχη αλλά μάλλον ήταν τύχερο γιατί πήγα και χθες αλλά δεν παίζει φάση
Δεν νομιζω αλλα δωσε λιγες πληροφοριες για τη μαυρουλα. Τι φαση ηταν;

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Δεν εννοω τηλεφωνο, αξιζε; Ποσα ηθελε; Γενικα να μαθαινουμε τι παιζει με τις μαυρες
Κινούνται διάφορες γενικά στην περιοχή αστυνομία παλιό νοσοκομείο και στις γειτονιές γύρω γύρω λόγο των λεωφορείων και λόγο του ότι κοντά ειναι 1-2 κολέγια με πολλές μαύρες, δεν νομίζω ότι όποια δεις τον παίρνει αλλά για όσους δεν ντρέπονται να ρωτήσουν κάτι θα βρουν.

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σταματήσω μια στο δρόμο που δεν είναι σε πιάτσα και να ρωτήσω.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Δεν εννοω τηλεφωνο, αξιζε; Ποσα ηθελε; Γενικα να μαθαινουμε τι παιζει με τις μαυρες
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν δίνω σε μαύρη πιο πάνω από 50€ όταν είναι σε διαμέρισμα δικό της και πότε δεν δίνω πάνω από 20€ από δρόμο, το μενού πιπα χωρίς και γαμηση από μουνι, κάποτε δίνουν και κολο όμως δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που πληρώνουν χοντρά για ένα γαμηση και δυσκολεύουν το παζάρι

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Κινούνται διάφορες γενικά στην περιοχή αστυνομία παλιό νοσοκομείο και στις γειτονιές γύρω γύρω λόγο των λεωφορείων και λόγο του ότι κοντά ειναι 1-2 κολέγια με πολλές μαύρες, δεν νομίζω ότι όποια δεις τον παίρνει αλλά για όσους δεν ντρέπονται να ρωτήσουν κάτι θα βρουν.

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σταματήσω μια στο δρόμο που δεν είναι σε πιάτσα και να ρωτήσω.
Εγώ φίλε τυχαία ήταν, περνούσα της χαμογέλασα μου χαμογέλασε σταμάτησα λίγο πιο κάτω και ήρθε από μόνη της

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
δεν απαντα στο τηλ
Πήγα.
Δεν θέλει τηλέφωνο,
Θέλει WhatsApp.
Οι φωτογραφίες είναι άλλες.
Ωραίο Ουκρανικο μωράκι νεαρό, με αρκετά ταττου.
Με λάστιχο όλα τα κάνει και αρκετά τυπική, δεν είναι για αγριαδες.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Πήγα.
Δεν θέλει τηλέφωνο,
Θέλει WhatsApp.
Οι φωτογραφίες είναι άλλες.
Ωραίο Ουκρανικο μωράκι νεαρό, με αρκετά ταττου.
Με λάστιχο όλα τα κάνει και αρκετά τυπική, δεν είναι για αγριαδες.
ναι τελικα μου εστηλε φωτο απο whatsapp... δεν τρελαθηκα , ωραιος για το φιτμπακ

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Αγίου Αντωνίου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom